Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Türkçe altyazılısı yok mu bu kısa filmin?
    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Şimdi baktım birazcık filmle uyuşturucu ile ilgili bir kısa film.

Altyazı da olsa iyi olacak.

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Türkçe altyazılısı yok mu bu kısa filmin?
        Forumda bir sürü Almancı var çevirirler bir zahmet Berat.
        Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Forumda bir sürü Almancı var çevirirler bir zahmet Berat.
          Ya da hazır çevrilmişi varsa onu bulurlarsa bile yeter. Bulamazlarsa çevirsinler artık )
          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ya da hazır çevrilmişi varsa onu bulurlarsa bile yeter. Bulamazlarsa çevirsinler artık )
            Çevrilmişi olduğunu sanmıyorum Youtube'da bile sadece 400 kişi izlemiş.
            En son Fatih tarafından düzenlendi; 27.12.2010, 16:56.
            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Devrim Arabaları
              Türk Sinemasını biraz geriden takip ediyorum. İnsanlar Av Mevsimi'ni izlerken ben Devrim Arabaları'nı izledim. İyi ki de izlemişim. Çok güzel bir film.

Yönetmen koltuğunda Tolga Örnek var. Gelibolu belgeselinin de yönetmenliğini yapmıştı. Belgesel konusundaki tecrübelerinden çok güzel bir şekilde faydalanmış. Filmde aşırı gerçekçi bir hava var sanki. Sanki film izlemiyormuşsunuz gibi. Sanki devlet 60'lı yıllarda bu görüntüleri çekmiş de, 2008'de vizyona sookmuş gibi. Filmde anlatılanların hepsi gerçeğe uygun mu bilmiyorum ama ben böyle hissettim.

Tolga Örnek'in çok başarılı olduğu bir konu var, o da eşdeğerli onca karakter olmasına rağmen filmin bu kadar akıcı olmasıdır. Film onca karaktere rağmen gereksiz uzunlukta değil. Yan hikayeler yan hikaye olarak kalmış. Ve aynı zamanda karakterler fazla yüzeysel de olmamış. Çoğu hakkında bir kaç şey öğreniyoruz. Yalnız, anlamadığım bir konu var es geçilen; Necip'in ve Gündüz'ün eşleri pazarda dolaşırken Gündüz'ün eşi bir dükkanın camında asılı olan patikleri görüyor ve morali bozuluyor. O konuya hiç değinilmedi.

Filmde ilk göze çarpansa inanılmaz geniş kadrosu. Kadro Anlat İstanbul'a bile rakip olabilir, o derece Hoşuma gitmeyen şey ise filmin başında huysuz ve karamsar olan Selçuk Yöntem'in film ilerledikçe o görüntüden uzaklaşmasıydı. Ara sıra karamsar sözleri oldu ama özellikle filmin sonunda fazla zorlama gibi geldi. Senarist yazarken "Bu adam karamsardı lan. Dur bir iki karamsar şey söylesin" edasıyla yazmış sanki karakterin ilerleyen sahnelerini.

Ana konuya dönecek olursak, mühendisler arabayı hazırlarken her an bir şeylerin ters gideceğini düşünüyorsunuz. Bu da aslında bizim de hâlâ ülkenin o dönemdeki karamsarlığından bir parçayı içimizde sakladığımızı gösteriyor. Yönetmen böyle bir mesaj vermek istedi mi, istemedi mi bilmiyorum ama güzel olmuş

Film biterken ve ben 8 puan vermeye hazırlanırken bir sahne her şeyi mahvetti. Necip'in ihtiyar versiyonu (Haluk Bilginer) Eskişehir'de son Devrim'e bakarken birden arabaya biniyor, motoru çalıştırıp gidiyor. Bu ne saçmalıktır yau

Neyse fazla uzattım, filmle ilgili görüşlerim bunlar. Neticede güzel bir filmdi. İzlenmesi gereken yerli filmlerden.
              Bir mühendislik öğrencisi olarak izlediğimde gurur duyduğum, her Türk mühendisinin izlemesi gereken çok güzel bir film gerçekten...
              Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...

Yorum

• İnception - Başlangıç.

Tek kelime ile harika bir film.

Rüya içinde rüya içinde rüya. Biraz kafanız karışır gibi oluyor ama sonunda anlıyorsunuz. Konusu ve oyuncularıyla müthiş bir film çıkmış ortaya.

Filmin sonu gerçek mi yoksa yine bir rüyamı seyirciye bırakmışlar. Ama bana göre gerçek.
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• 127 Hours

Trainspotting ve Slumdog Millionare filmlerinin yönetmeni Danny Boyle'un son filmi. Belki de şu seneye damgasını vurabilir. Başrolünde James Franco (Spider Man-2, Milk, Pineapple Express..) var. Gerçek yaşamdan alıntı, çok çarpıcı bir film.

London Boulevard

Colin Farrell ve Keira Knightley başrolde. Tabii ki bir İngiliz filmi ve aksanı.. Müzikler muhteşem. Film kendini çok iyi anlatamıyor olsa da kendini izlettiriyor. 115 dakikanın nasıl geçtiği çok da anlaşılmıyor.
                  En son Fatih YAZICI tarafından düzenlendi; 27.12.2010, 12:32.
                  "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
                  Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• 2009 yapimi bir Komedi.

Siddetle Tavsiye ediyorum. Eminim gülmekten yerelere yatacaksiniz. Arka Arka izleyen Arkadaslarim var
                    Trabzonspor
                    FC Barcelona MSV Duisburg
                    Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Av Mevsimi'ni Yavuz Turgul'a yakıştıramadım.
                      Senaryo da ciddi sıkıntılar mevcut. Hiç bir karakterin derinlemesine irdelenmesi yok.
                      Kapalı senaryo mantığında yazılmış ancak, izleyici kahramanlarla olayı çözümleyecek yerde kahramlardan önce olayı keşfediyor.
                      Oyunculuklar tamamen sıfır.
                      Şener Şen -yoldan geçerken oynadım
                      Cem Yılmaz- Zorlama bir karakter.
                      Okan Yalabık-Kaçarken de s.çarkende aynı mimik

Ama Çetin Tekindor döktürmüş diyebilirim...

Kısacası Av Mevsimi büyük bir fiyaskodur.
                      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Black Swan

Natalie Portman'ın müthiş oyunculuğu ve güzelliği ile mutlaka izlenmesi gereken bir sinema filmi. Bana göre 2010'un en iyi filmi olarak gösterilen İnception bu film ile yarışamaz. Benim puanım: 8.8.

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Natalie Portman'ın müthiş oyunculuğu ve güzelliği ile mutlaka izlenmesi gereken bir sinema filmi. Bana göre 2010'un en iyi filmi olarak gösterilen İnception bu film ile yarışamaz. Benim puanım: 8.8.

katılıyorum, müthiş...
                          “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Uploaded with ImageShack.us

İmdb 6.4 vermiş ama bana göre 8.0'lık bir film.
                            Şiddetle tavsiyedir. (sinema okudum :P)
                            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Dün akşam izledim.
                              Çok çok kaliteli bir film değil açıkcası. Ama gülmek ve iyi vakit geçirmek istiyorsanız izlenilesi diyorum.
                              Çok küfür yok filmde. Ara ara var sadece, onlarda tam yerinde. Replikler ve diyaloglar tam oyunculara göre biçilmiş.

Hastasıyız dedeeee.
                              En son Dursun Kaplan tarafından düzenlendi; 29.12.2010, 09:45.
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Kara mizah sevenler icin, uzun soluklu ve hic can sikmayan bir Film: Stranger than fiction.

Dustin Hoffmani cok begendim bu filmde...
                                Trabzonspor
                                FC Barcelona MSV Duisburg
                                Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim