Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Inception, ABD'de vizyona gireli iki gün oldu. IMDB'de puanı 9.6

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Inception, ABD'de vizyona gireli iki gün oldu. IMDB'de puanı 9.6
      16'sında vizyona girecekti diye biliyordum

Yorum

• Mr. brooks , Kevin Costner ve Demi Moore'un başrollerini paylaştığı bir seri katil filmi..İzlemenizi tavsiye ederim.Özellikle Kevin Costner'ın zekasına hayran olacaksınız.

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Shutter Island filminden bişey anlamadım. Adam gerçekten hastamıydı yoksa ona bunu kabul ettirdilermi..
          İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Usual Suspects filminde çok kafam karıştı ya. Kısmen anlayabildim bu bile mükemmeldi yani. Bana şöyle kısa bir özet geçin film hakkında.
          Bu iki soruma yanıt verin artık..
          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu iki soruma yanıt verin artık..
            Gökhan, bu iki filmi kafa karıştırmadan kısaca anlatmak çok zor Ekşi Sözlük'te gayet iyi açıklıyorlar böyle şeyleri, güzel bir iki yorum okuduğun zaman film çözülüyor, tavsiye ederim

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İzle izle... Bak sana Köstebek filmini de öneririm... (izlemiş de olabilirsin)
              Sonra Primal Fear izle çok enterasan bir sonu var. Ayrıca Edward Norton'un devleştiği ilk filmdir. Richard Gere da var.
              Sağolasın hocam Primal Fear güzel filmmiş. Sonu da bir o kadar güzel..

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çarpıcı finallere sahip kaliteli filmlerden aklıma gelenler..

Fight Club
                The Prestige
                A Beautiful Mind
                Orphan
                The Others
                Phone Booth
                Se7en
                The Illusionist
                The Usual Suspects
                Inside Man
                Law Abiding Citizen
                The Machinist
                1408
                Shutter Island
                Drag Me To Hell
                Fallen
                Flightplan
                The Game
                The Sixth Sence

sayabilirim..
                bu listeden bi fallen le drag me to hell i izlemedim he bide orphan shutter islandı saymıyorum daha yeni önce şu 4400ü bitiriyim(dizi) bir an önce baslarım eksikleri gidermeye
                '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• beyler hapishane filmlerine ilgisi olan varsa felon iyidir.şimdi bide celda 211 diye film aldım kısa zamanda izlerim
                  '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Chriptopher Nolan'ın yeni harikası Inception görücüye çıktı. Ayın 30'unda kaçırmayın!
                    "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
                    Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu listeden bi fallen le drag me to hell i izlemedim he bide orphan shutter islandı saymıyorum daha yeni önce şu 4400ü bitiriyim(dizi) bir an önce baslarım eksikleri gidermeye
                      Drag me to hell'i izleme tavsiye etmem

Yorum

• Green Zone'u aksiyon beklentisiyle izledim ama beklediğimi bulamadım. The Bourne Supremacy ve The Bourne Ultimatum'daki yönetmen Paul Greengrass ve oyuncu Matt Damon olunca bu beklentiye girdim ister istemez. Siyasi mesajlara ağırlık verilmiş sanki, aksiyon olsa tatmin etmedi beni Şu sallanan kamera tekniği hakkında ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. Olayın içine girmemiz için yapılıyor sanki ama bir yerden sonra da her şey karışıyor, olayın dışında buluyorum kendimi. 7 puan verdim.

Road to Perdition(Azap Yolu), bu filmi bir arkadaşım çok övüyor ve tavsiye ediyordu bana. Elimde altyazılı versiyonu yok diye izlemiyordum, dün elime geçince altyazılısı hemen izledim. Paul Newman, Tom Hanks, Jude Law ve Daniel Craig'i görünce beklentim yükseldi tabii. Ama beklediğimi bulamadım, oyunculuk ve sahnneler güzel olsa da ilgi çekici bir senaryo yoktu. Filmin özeti, beyazperde.com'da:

Amerika'daki ekonomik buhran döneminde tetikçilik yaparak hayatını kazanan Michael Sullivan, John Rooney'nin hesabına çalışmaktadır. Fakat Rooney'nin oğlu, babasına kendisinden daha yakın olan bu adamı harcayacak türden dolaplar çevirir. Sullivan, hiç istemediği halde kendi oğlunun da olaya karışması sonucu tehlikeli bir açmaza düşer.Olayların gelişmesiyle birlikte, hem cinayet mahali fotoğrafçısı hem de suikastçı olan Maguire, Sullivan'ın peşine takılır. Sullivan, ne pahasına olursa olsun oğlunu korumak zorundadır.)

Yorum

• Fargo ve Gran Torino filmleri nasıl arkadaşlar..

Yorum

Fight Club
                            The Prestige
                            A Beautiful Mind
                            Orphan
                            The Others
                            Phone Booth
                            Se7en
                            The Illusionist
                            The Usual Suspects
                            Inside Man
                            Law Abiding Citizen
                            The Machinist
                            1408
                            Shutter Island
                            Drag Me To Hell
                            Fallen
                            Flightplan
                            The Game
                            The Sixth Sence

sayabilirim..
                            İnside Man'de güzel filmmiş. Sağolasın abi tavsiye için..

Yorum

• Alajanhro'dan tipik bir film daha.

Ben beğendim.

Sean Penn ve Benicio harika bir oyunculuk sergilemiş.

Gidip gelen olay örgüsü, geçmiş, şimdi, gelecek arasında her daim dikkatli olmaya sevk edilen izleyici isteği filmi çok izlenilir kılıyor.

Naomi Wats bir 20 saniye öyle bir oyunculuk sergiliyor ki, ağzınız açık kalıyor

Tavsiye ederim.

"Amores Perros" filmini izleyenler, yönetmeni hemen tanıyacaklar.

Yorum

Fight Club
                                The Prestige
                                A Beautiful Mind
                                Orphan
                                The Others
                                Phone Booth
                                Se7en
                                The Illusionist
                                The Usual Suspects
                                Inside Man
                                Law Abiding Citizen
                                The Machinist
                                1408
                                Shutter Island
                                Drag Me To Hell
                                Fallen
                                Flightplan
                                The Game
                                The Sixth Sence

sayabilirim..
                                Altını çizdiğim filmlerin hepsini izlemişim.

Yahu bayağı bir film izlemişim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim