Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Public Enemies
    Büyük Buhran döneminde yeni oluşan FBI ve dönemin en büyük soyguncuları Dullinger çetesi arasındaki kovalamacayı anlatıyor film. Christian Bale için izlenir dedim, izledim. Film kötü değil. Ama iyi de diyemeyeceğim

Filmin en büyük sorunu uzun olması ve insanı o kovalamaca atmosferine bir türlü sokamaması. Ayrıca film bu kadar uzun olmasına rağmen fazla derin bir senaryo yok. Örneğin filmdeki aşkın nasıl oluştuğunu, ne aralık oluştuğunu doğru dürüst anlamıyorsunuz bile. Sanki uzuuun bir dizi filmin 2,5 saatlik özetini yapmışlar Gerçi film daha ayrıntılı olsaydı da 4 saat sürseydi izlenir miydi? Hayır

Sonuç olarak dediğim gibi, kötü bir film değil. Christian Bale'in ve (her ne kadar antipatik bulsam da) Johnny Depp'in harika oyunculukları için ve özellikle Christian Bale'in o muazzam ses tonu için izlenir ve kesinlikle vakit kaybı olmaz.
    Public Enemies filminde aklımda kalan tek şey Otis Taylor'un muhteşem Ten Million Slaves adlı şarkısı.

Yorum

• Spoiler olabilir dikkat!

Spoiler kokuyor dikkat

Soner abi, o zaman büyük bir fark var İki film gerçekten birbirine çok benziyor. İki başrol oyuncusunun karşılaşması, kameranın ikisinin yüzünü tek planda hiç göstermemesi, silahlar-çatışma sahneleri, hırsız-polis... Heat'te olduğu gibi iki başrol oyuncusunun karşılaştığı sahne bence muhteşemdi. Ama burda Dillinger galip çıkan taraftı bence "Coffee" cevabı ve Purvis yanından tam ayrılırken söylediği söz(izlemeyenler için yazmayayım) süperdi. Filmdeki en büyük sorun bence sallanan kamera(bu işin teknik ismi ne bilmiyorum ) mevzusu. Üç kere izledim, çok dikkat ettim, bu iş normal şekilde olsaydı filmi beğenenlerin sayısı ciddi derecede artardı. Çatışma sahnelerinde bu teknik, gerçekçilik açısından iyi fakat anlaşılma açısından kötü. Ateş edenlerin tanımak zor. Her şeye rağmen, orman sahnesi çok iyiydi. Çok gerilmiştim o sahneleri izlerken. Şöyle olsaydı daha iyi olurdu dediğim başka konu da banka soygunları. Banka soygunları birbirinin aynısı ve bir-iki tanesinde soygunun başlangıcını bile görmüyoruz. İlk soygunda sadece başlangıç var. Keşke o sahneler biraz daha uzun olsaydı da gerilseydik. Taktikleri de hep aynı. Dog Day Afternoon olmasını beklemiyorum(uzunluk açısından)ama daha iyi olabilirdi. Billie'nin pahalı,gösterişli kürkü görünce yüzündeki ifade, John Dillinger'in banka soygunu sırasında bir vatandaşa "O para senin, almayacağız" demesi, FBI ekibinin zeka seviyesi ve bir yerden sonra Purvis'in acımasız olması, Dillinger'ın sinemada izlediği filmle kendisi arasındaki paralellik dikkat edilmesi gereken konulardı bence Kapanış sahnesi de Başkalarının Hayatı'ndan sonra son yıllardaki filmlerin içerisinde izlediğim en iyi kapanış sahnesiydi.

Efendim Cihan abi, bunu mu dedin? Filmi izlemeyenler izlemesin, o sahnedeki zevki filmde yaşayın.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ucuz Roman / Pulp Fiction

bu zamana kadar izlemediğime pişman olduğum bir film , gerçekten olağanüstü bir film.film bittikten sonra film hakkında bilinmeyen yada dikkat edilemeyen ayrıntıları okudum , Vay beee dedirtecek cinsten...
        En son 10 numara tarafından düzenlendi; 05.03.2010, 15:10.
        poetricus

Yorum

• 98 yapımı . Çok iyi bir filmdir kesinlikle tavsiye ederim .

Tür: Bilim Kurgu, Dram, Komedi, Romantik
          Oyuncular: Jim Carrey , Ed Harris , Paul Giamatti , Laura Linney , Natascha McElhone
          Sinemalar.com Puanı: 7.9/10
          IMDB Puanı: 8.0/10

Truman Show filminin özeti, yorumları, oyuncuları ve seansları hakkında bilgilere ulaşmak, film fragmanını izlemek için tıklayın!
          En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 05.03.2010, 23:04.

Yorum

• Alice In Wonderland

Bu kadar beklediğime değdi açıkcası. Izlemek isteyenler kesinlikle 3D izlesin.
            "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
            Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
            Kazım Koyuncu

Yorum

• Son zamanlarda izledigim filmler: Shutter Island, Legion, Case 39...aklima gelen bunlar

Shutter Island'i daha gectigimiz pazartesi izledim arkada$la sinemada...etkileyiciydi...ama genel olarak zayif kaldi bana göre film...sonunda $u kim bu kim dedim kendime...yani bayag bir kafa kari$tirdi...tabi bundan dolayi zayif degildi film...yinede izlenmeye deger...yani tavsiye ederim... 6/10

Legion filmi fantastik bir film...o kadar fantastik ki Yüzüklerin Efendisi bile soldu yaninda...yani arkada$ bir senaryo yazarsin da bu ne? hele hele filmin sonuna dogru kaza sahnesi var...dedim ki bundan sag cikan olmaz...yani spoiler olmasin diye demekte istemiyorum aslinda...neyse izleyen anlar... 3/10

Case 39 filmi cok ho$uma gitti...gerilim filmi tutkusu bende bayag bi yüksek...ve bu film kesinlikle gerilim/korku filmi sevenlere tavsiyemdir...bana biraz Orphan filmini animsatti...tabi o filmle bu filmin alakasi yok ama o atmosferi verdi bana...8/10
              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Veda'ya gittim dün. Herkesin izlemesini tavsiye ediyorum.
                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• The One
                  Daha önce bu kadar salakça bir film izlediğimi hatırlamıyorum. Paralel evrenler ve bu paralel evrenler arasındaki yolculuğu anlatıyor film. Esasoğlan Jet Li, paralel evrenlere gidip paralel kişiliğini öldürüyor. Böylece ölen adamdaki enerji buna geçiyor. Amacı Tek olmak.

Hadi bu kadar absürt bir konu var, insan görsel efektler bir şeye benzese. Resmen Power Rangers izler gibi izledim filmi. Diyaloglar felaket, senaryo ve kurgu felaket, oyunculuklar felaket... Mantık hatalarına değinmeyeceğim bile. Cömertliğim tuttu, 10 üzerinden 3 puan veriyorum.
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Nine, keyifli bir akşamınızda gidin izleyin. Federico Fellini'nin 8½ filminin uyarlaması, tabii okuduğum yorumlarda onun yanına yaklaşamamış deniliyor. O kadar da olsun Daniel Day Lewis, her zamanki gibi, muhteşem. Kadın oyuncuların performansı şaşırttı beni açıkçası, sesleri o kadar güzel mi hepsinin ya Marion Cotillard, Penelope Cruz, Kate Hudson, Fergie, Nicole Kidman ve Sophia Loren. Film, geçmişte çok başarılı filmler yapan yönetmenin(D.D.Lewis) son filmlerinin başarısız olması nedeniyle girdiği psikolojiyi anlatıyor. Üretememe korkusu, bir türlü yeni işe başlayamamak, bol sigara, kahve, uykusuzluk, saç sakal birbirine karışıyor...Yorumlarda şarkılar beğenilmemiş, müzikal için çok yetersiz deniliyor. Yine de herkesin beğendiği bir iki performans var. İzlediğim müzikal filmleri herhalde beşi geçmez, izlediğim kadarıyla ve okuduğum yorumlar kadarıyla diyorum ki, güzeldi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bu haftasonu Oscar ödülleri dağıtılıyor.En iyi yönetmen ve filmde The Hurt Locker sürpriz yapabilirmiş.Filmi izledim eğer oscarı kazanırsa gerçekten de çok şaşırırım.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu haftasonu Oscar ödülleri dağıtılıyor.En iyi yönetmen ve filmde The Hurt Locker sürpriz yapabilirmiş.Filmi izledim eğer oscarı kazanırsa gerçekten de çok şaşırırım.
                        Sürprizi bilmem de lobi yaptığı kesin :=)
                        "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
                        Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• Avatar'ı izlemedim ama oscar kazanacağını düşünüyorum.

Yorum

• Kızım Olmadan Asla!

Bundan belki 13 yıl kadar önce kitabını okuduğum bu hikayenin filmini izledim bu gece. 91 yapımı... Gerçek bir öykü olması etkileyici. İçine alıyor ve çıkmanıza izin vermiyor. Bir bakıyorsunuz, kadının mücadelesi sizin mücadeleniz olmuş...

11 yaşımda kitabını okuduğumda da düğümlenmişti boğazım. O kitap bir saniye düşmemişti elimden. Gözyaşlarım içinde okumuştum son sayfayı da..

Gecenin bir yarısı, yine ürpermekteyim.

Şükürler olsun ki, ülkem kadını insan muamelesi görmekte. Özgürlüğün anlamını bilmekte...

Saygılarımla bir kez daha eğiliyorum önünde Ata'm...
                            "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• The Sixth Sense

"Ulan ya bunları izleyemeden ölürsem?..." şeklinde bir düşünceyle güncel filmlere ara verdim dün. Ölmeden önce izlemem gereken filmlere yoğunlaşacağım. The Sixth Sense'le başladım. Tek kelimeyle muhteşem. Harika bir senaryo ve harika diyaloglar. Örnek olarak:

Cole Sear: Cole: We were supposed to draw a picture. Anything we wanted. I drew a man. He got hurt in the neck by another man with a screwdriver.
                              Malcolm Crowe: You saw that on TV, Cole?
                              [Cole steps back again]
                              Cole Sear: Everyone got upset. They had a meeting. Mom started crying. I don't draw like that anymore.
                              Malcolm Crowe: How do you draw now?
                              Cole Sear: I draw... people smiling, dogs running, rainbows. They don't have meetings about rainbows.
                              Bu tip ağır ve hareketsiz dramlardan pek hoşlanmam genelde ama film hiçbir anında sıkmadı. Baştan sona kadar elim bir kere bile Firefox'a gitmedi Gerçi ne yalan söyleyeyim, ben filme 7 puan vermeye hazırlanıyordum. Sonra final bölüm geldi ve benim puan doğrudan 9'a çıktı

Sırada şu filmler var:
                              Full Metal Jacket, Ben-Hur, Das Boot, Scarface, The Green Mile, The Graduate, Unforgiven, Leon, The Count of Monte Cristo, The Exorcist, Planet of the Apes, Pan's Labyrinth, Dracula, The Shawschank Redemption, Goodfellas, Taxi Driver, Lawrance of Arabia
                              İzlememiş olmanın pişmanlığından çok daha izleyecek olmanın heyecanındayım
                              En son Mayls tarafından düzenlendi; 07.03.2010, 12:15.
                              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Nefes'i izledim dün.Harikaydı herkes gitsin.Çok güzel yapmışlar.
                                Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim