Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Soner abi Makinist ile ilgili düşüncelerin nelerdir ?

Haftaiçi de bu filmi veriyordu da Hürriyet.

Yorum

• Yani güzel ama bilindik bir şekilde gidiyordu film. Prison break izler gibi izledim açıkçası. Umarım sonrası biraz şaşırtır

Bu arada iki gün evvel Case39' u izledim. Ben de 6 puan verdim..

Filmde neredeyse bütün korku filmi klişeleri sanki özellikle kullanılmış gibi. Bir tek panik içerisinde anahtarı yere düşürmek hariç..

Hele şu normal bir şey sormak için gelip de arabanın camına eşşek gibi vurma tribi yok mu?

Ayrıca Orphan' a da hayli benziyor ama onun yarısı kadar etkileyici değil.
      Bu arada şu filmlerden sonra artık kimse kolay kolay evlatlık falan almaz hayatta
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi
        Yani güzel ama bilindik bir şekilde gidiyordu film. Prison break izler gibi izledim açıkçası. Umarım sonrası biraz şaşırtır
        Beğenirsin diye düşünüyorum abi.

Ben de Man Som Hatar Kvinnor diye bir İsveç filmi izledim.Best-seller bir romandan uyarlama.
        Romanını okuduktan sonra filmi çok mu çok hızlandırılmış olduğuna karar versem de sonuna kadar meraktan yoksun bırakmıyor film. Rahatsız edici sahneleriyle de acayip geriyor. Devam filmleri de var. "Mystery" tarzını sevenler sevecektir.

Bu arada FOX'da şu sıralarda Munich var.
        "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
        Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
        Kazım Koyuncu

Yorum

• Sen beğendiysen boş film değildir zaten

Ula Fatih, bu arada gene bulmuşsun marjinal bir film. Nordwand da isveç filmiydi sanırsam..

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sen beğendiysen boş film değildir zaten

Ula Fatih, bu arada gene bulmuşsun marjinal bir film. Nordwand da isveç filmiydi sanırsam..

Almanya - Avusturya - İsviçre çıkışlıymış.
            Ben daha çok bağımsız ve Avrupa sinemasına düşkünüm abi. Film adına ne çıkarsa Avrupa'dan çıkıyor. Öyle ki artık Hollywood senaryo sıkıntısı yaşıyor. Remakelerle götürüyorlar işi :=)

Çenem düştü yine ama kara mizah adına Adam's Apples 'ı önermezsem çatlarım.
            Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
            Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Soner abi Makinist ile ilgili düşüncelerin nelerdir ?

Haftaiçi de bu filmi veriyordu da Hürriyet.
              Bu mesajı görmemişim Murat, kusura bakma

Makinist' i ben çok beğenmiştim, hatta finalinde biraz Fight Club sendromu da yok değil hani..

Bu film için neredeyse yarı yarıya zayıflayan Christian Bale' i de Ergün Penbe' ye benzetip durmuştum filmi izlerken

Bu arada haklısın Fatih. Avrupa' da da çok sıkı filmler oluyor ama bağımsız Amerikan sineması kalite konusunda pek geri kalmaz bana göre..

GW

Yorum

• Machinist, bittiğinde mideyi boşaltan cinsten birşeydi.
                Bağımsız etiketine sahip her filme biraz torpilli bakıyorum.
                Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Fatih YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  The Informant ne iyi ne de kötü denebilecek bir yapım. Matt Damon için izlenebilir.

Ayrıca REC 2'yi izlemek isteyenlere yardımcı olabilriim
                  REC 2 için yardım bekliyorum
                  Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                  Real Madrid
                  Manchester United
                  twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Makinisti tereddütsüz izleyin. Sonra bir daha izleyin. Güzel ayrıntılar var, belki ilk izlemede kaçırırsınız.
                    A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• V for Vendetta, 2005 yapımı bir film.Arkaşım tavsiyesiyle izledim çok beğendim.Tavsiye ederim.
                      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Fatih YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beğenirsin diye düşünüyorum abi.

Ben de Man Som Hatar Kvinnor diye bir İsveç filmi izledim.Best-seller bir romandan uyarlama.
                        Romanını okuduktan sonra filmi çok mu çok hızlandırılmış olduğuna karar versem de sonuna kadar meraktan yoksun bırakmıyor film. Rahatsız edici sahneleriyle de acayip geriyor. Devam filmleri de var. "Mystery" tarzını sevenler sevecektir.

Bu arada FOX'da şu sıralarda Munich var.
                        Son cümleye kadar klasik bir avrupa filminden bahsedildiğini düşünmüştüm ama şimdi cidden meraklandım film ile ilgili.. Mystery türünde ve çok fazla popüler olamamış başka öneriniz varsa, onlarıda dinlemeye/okumaya hazırım. Man Som Hatar Kvinnor u ise bulabilirsem haftasonu izleyeceğim..
                        Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• izlemedim....altın ayı ödülünü alan 'yalnız ve güzel' film ''bal''ın degerleri yaratıcılarını,emekçilerini kutluyorum....
                          ıslak imza....

Yorum

• Leon harika bir Filmmiş,Hiç kafanızı kaldırmadan izleyebileceğiniz Bir film...

Apocalypse Now ise çok saçma Bir film,Bu film İmdb'de Nasıl 8.6 almış anlamıyorum...

Şimdi de İyi Kötü Çirkin ve ya Casablancayı izlicem...

Yorum

• Apocalypse Now filmi amerikan halkı için çok şey ifade eder. Filmi Godfather serisinin yönetmeninin çektiğini de ekleyeyim. Çekilmiş en gerçekçi ve depresif vietnam filmidir derler bir de. Bunları düşünüp izlemek lazım. Tabi bir de 3 buçuk saatlik bir film. Sabrına güvenmeyen hiç oturmasın başına.
                              A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Biraz sonra büyük bir iştah ile Big Lebowski Dvd mi izleyeceğim.

Yorumlar az sonra.

Ondan sonra sırada Makinist var.

Ondan Sonra sırada Gemide var.

İyi filmler almışım. Kahretsin!
                                En son Misafir tarafından düzenlendi; 27.02.2010, 21:23.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim