Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Birkaç sene önce izlemiştim bu filmi. Gerçekten çok hoş bir komedi filmi herkese tavsiye ediyorum. Bende bir daha izlemeyi düşünüyorum.
    bu filmi tamamen tesadüfen izlemiştim. gittiğim yerden "su dünyası" filmini istemiştim nasıl becerdiyse bu filmi vermişti. şu an tam olarak hatırlayamıyorum ama hoş bir gençlik komedisiydi, gülüp geçmelik filmlerden, izlenebilir
    ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• Hep iyi filmlerden bahsediyoruz. Biraz da izleyip de "berbat ötesi" dediğiniz filmlerden bahsedelim. Var mı beğenmeyip unutamadığınız filmler?

Benim izleyip de berbatın da bertadı dediğim film "Hatchet/Balta" Birl film bu kadar mı kötü ve basit yapılır. Eğer izlemek isteyenler varsa kesinlikle izlemesin. Kaç ay önce izlemiştim ama hala hafızamda yer edinmiş, unutamıyorum
      En son SDanışmaz tarafından düzenlendi; 19.01.2010, 16:45.
      www.twitter.com/SDanismaz
      Gugudali..
      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• It's complicated, bir filmde bukadar sklmamistim! Begenenleri cok ama
        Saldırın Seferoğulları
        Bordo Mavi . Net

Yorum

• scarface/yaralı yüz..bence tam bir skandal..berbat bir filmin nasıl olurda bu kadar seveni olur anlamıyorum..sadece mafya filmi yapmak çoğu insanın sevmesi anlamına gelmemeli..içi boş bir filmdi bence keza bir zamanlar amerikada/one upon a time in america aynı şekilde kötüydü benim için..

Yorum

• İlk olarak MaNiaC61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            scarface/yaralı yüz..bence tam bir skandal..berbat bir filmin nasıl olurda bu kadar seveni olur anlamıyorum..sadece mafya filmi yapmak çoğu insanın sevmesi anlamına gelmemeli..içi boş bir filmdi bence keza bir zamanlar amerikada/one upon a time in america aynı şekilde kötüydü benim için..
            zevkler tartışılmaz ama bu iki filmi beğenmeyen bir sinemaseverin hangi filmleri sevdiğini merak ettim doğrusu.

Yorum

• The Perfume.. Bence hos bir film,farkli bir tarz arayanlara onerecegim filmdir.
              Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak MaNiaC61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                scarface/yaralı yüz..bence tam bir skandal..berbat bir filmin nasıl olurda bu kadar seveni olur anlamıyorum..sadece mafya filmi yapmak çoğu insanın sevmesi anlamına gelmemeli..içi boş bir filmdi bence keza bir zamanlar amerikada/one upon a time in america aynı şekilde kötüydü benim için..
                Hiç sorma yav. Hele gadfadır diye bi film var ki o daha beter. Hem de çok matah bir şeymiş gibi 3 bölüm yapmışlar. 9 saat sürüyor. Bir de faytkılab diye bir film var. Paso kavga edip duruyorlar başka birşey yok. O da ayrı bir skandal bence..
                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hiç sorma yav. Hele gadfadır diye bi film var ki o daha beter. Hem de çok matah bir şeymiş gibi 3 bölüm yapmışlar. 9 saat sürüyor. Bir de faytkılab diye bir film var. Paso kavga edip duruyorlar başka birşey yok. O da ayrı bir skandal bence..

şaka heralde

Yorum

• İlk olarak PoWeRLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şaka heralde
                    Evet şaka tabii

Scarface çok akıcı bir film olmasa da bence gayet güzel bir film. Al Pacino'nun "korkunç" oyunculuğunu da ekleyin. Tony Montana'nın araba kapısı kapatışı bile (sağ konu Manny'yi kız kardeşiyle aynnı evde yakalamadan önce) başı başına filmdir bence. Son 15 dakikasını daha söylemedim

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• filme sadece mafya filmi demek ne kadar doğru tartışılır zaten. adamın aşkı için yaptıkları, güçlü olmak için yaptıkları, sonra da istediği güce sahip olduğunda paranoyalaşması ve al pacinonun oyunculuğu muhteşem. life is yours

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Valla great white a sanırım katılacam ben de mesela godfather serisine başlayım dedim,o kadar övülmüş imdb de falan en iyi film sıralamasında 1 numara diye izleyeyim dedim.1'i izledim bitene kadar canım çıktı,2.sinde yarıda bıraktım.Belki de tamamını izlemeden yorum yapmak yanlış olur ama hiç sarmadı beni.Bilmiyorum belki de toplum yapısı olarak şiddete,mafyaya,kavgaya dövüşe meylimizden mi kaynaklanıyor nedir herkes öve öve bitiremez bu tür filmleri.Ama gene de GODFATHER da alpaçino ve Marlon Brando'nun oyunculukları mimikleri falan çok kaliteli.Yalnız acayip sıkıldım filmde uzatılmış sahneler falan,hele başlardaki o düğün-şenlik (tam hatırlamadım şimdi) tarzı bi şeyler vardı geçsin diye beklemekten canım çıktı.Film boyunca mafyanın nasıl işlediği falan anlatıldı durdu sanki.Güm-pat-çat falan filan .İnsan'ın ufkunu genişletmeyen,faydalı bir şeyler öğretmeyen,şaşırtmayan filmlerden haz etmem velhasıl...
                        "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• En berbat unutamadığınız filmlerden bahsedilmiş Bi tane de ben yazayım.3 maymun,çok beleş bi film...biraz ağır olabilir kimine göre ama bence öyle
                          "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Benim bu aralar en çok merak ettiğim film
                            ''Surrogates'' dir.

İzleyen var mı ?
                            En son Semih Aydın tarafından düzenlendi; 19.01.2010, 19:51.
                            YOU'LL NEVER WALK ALONE
                            OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Valla great white a sanırım katılacam ben de mesela godfather serisine başlayım dedim,o kadar övülmüş imdb de falan en iyi film sıralamasında 1 numara diye izleyeyim dedim.1'i izledim bitene kadar canım çıktı,2.sinde yarıda bıraktım.Belki de tamamını izlemeden yorum yapmak yanlış olur ama hiç sarmadı beni.Bilmiyorum belki de toplum yapısı olarak şiddete,mafyaya,kavgaya dövüşe meylimizden mi kaynaklanıyor nedir herkes öve öve bitiremez bu tür filmleri.Ama gene de GODFATHER da alpaçino ve Marlon Brando'nun oyunculukları mimikleri falan çok kaliteli.Yalnız acayip sıkıldım filmde uzatılmış sahneler falan,hele başlardaki o düğün-şenlik (tam hatırlamadım şimdi) tarzı bi şeyler vardı geçsin diye beklemekten canım çıktı.Film boyunca mafyanın nasıl işlediği falan anlatıldı durdu sanki.Güm-pat-çat falan filan .İnsan'ın ufkunu genişletmeyen,faydalı bir şeyler öğretmeyen,şaşırtmayan filmlerden haz etmem velhasıl...
                              Ruhuma Godfather kadar işleyen bir film izlemedim şu ana kadar.Çoğu kişininde bu fikirde olduğunu biliyorum..Soner abi(Great White) dahil

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Godfather'ı tartışmaya bile sunmam
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim