Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ezel'in son bölümünde doktorun hediye ettiği kitap Bir de devamı var "Banko" . Kelebek kadar olmasa da yine de sürükleyici . YAzar Henri Charrieré 1974'te Caracas'ta ölmüştür. Kitabı okuyanların tahmin edeceği üzere gırtlak kanserinden ...
    Diziyi izlemedim abi Sana kitap olarak Monte Cristo'yu önerebilirim bu tür kitaplardan hoşlanıyorsan. Harika bir romandır ayrıca onunda filmi yapılmıştır. Ancak her zamanki gibi film kitabın yanında oldukça sönük.

Yorum

• Diziyi ben de izlemiyorum ama misafirlikte herkes izlerken izledim ben de. Şimdi sen bana Monte Cristo'yu önermekle "o diziyi izleyeceğine, kopya çektiği kitabı oku daha iyi" demek istiyorsun ama yemezler Ben o kitabı ortaokuldayken okumuştum, filmini de izledim. Ama onun filmi ile arasındaki fark, Kelebek'in filmi ile romanı arasındaki farkın yüzde biri kadar bile yoktu.Son derece muhteşem bir film ama bir o kadar da berbat bir uyarlamadır "Kelebek" .
      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Muhammed, ben çok beğenmiştim Monte Cristo' yu valla..

Gayet de başarılı bir uyarlamaydı..
        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Cihan, Mean Machine'i tartışmıştık burada daha önce, bence çok güzel bir film. Hatta mutlaka izlenilmesi gerek Sadece mahkum spikerlerin maçı anlatırkenki diyalogları için bile mutlaka izlenilmesi gerek...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cihan, Mean Machine'i tartışmıştık burada daha önce, bence çok güzel bir film. Hatta mutlaka izlenilmesi gerek Sadece mahkum spikerlerin maçı anlatırkenki diyalogları için bile mutlaka izlenilmesi gerek...
            Zaten film seçimi yaparken burayı muhakkak okuyorum.

Burdaki eleştirilerden sonra bilmediğim filmleri seçiyorum.

Evet, diyaloglar harikaydı.

Bir Jason abi çok iyiydi ya..

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Muhammed, ben çok beğenmiştim Monte Cristo' yu valla..

Gayet de başarılı bir uyarlamaydı..
              Kitabını okudun mu abi? Ben nedense kitabını okuduğum hiçbir filmi beğenemiyorum. İster istemez filmler çok daha yüzeysel kalıyor.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kitabını okudun mu abi? Ben nedense kitabını okuduğum hiçbir filmi beğenemiyorum. İster istemez filmler çok daha yüzeysel kalıyor.
                Çok eskiden okumuştum. Hemen hemen birebir aynıydı. Ama ben eserin kısaltılmış versiyonunu okuduysam onu bilemem. Zira en fazla 200 sayfa falandı

GW

Yorum

Melekler ve Şeytanlar hem okudum hem izledim izleyince kitap daha bi anlamlı hale geldi
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• The Evil Dead serisini izlemeye başladım.İlk filmi bitirdim şimdi ikinci filmi izliyorum.Serinin hepsini bitirince yorumlarım.Bu arada bu kanların fışkırma olayı tıpkı Drag Me To Hell'deki bir sahne gibi.Bu arada inanılmaz komedi unsurları da barındıryor film.Zevkle izliyorum.

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çok eskiden okumuştum. Hemen hemen birebir aynıydı. Ama ben eserin kısaltılmış versiyonunu okuduysam onu bilemem. Zira en fazla 200 sayfa falandı

Orjinal versiyonu 570 sayfa Soner abi.

Yorum

Ben nedense kitabını okuduğum hiçbir filmi beğenemiyorum. İster istemez filmler çok daha yüzeysel kalıyor.
                        Bu kategoriye girmeyen nadir filmlerden biri de "The Godfather" sanırım. Kitap ile film bire bir aynı gibi. Hatta belki de filmi kitabından daha iyi olan yegane yapım.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Orjinal versiyonu 570 sayfa Soner abi.
                          Hiç şaşırmadım

Sefiller' i okuduğumda da aynı durum olmuştu. Benim okuduğum versiyon meğerse romanın sadece Küçük Cozette ile ilgili kısmından ibaret olup orjinal versiyonu iki cilt halinde bin küsür sayfaymış

GW

Yorum

• Monte Cristo'nun orjinali 2 cilt ve toplamda 1500 sayfa gibi bişeydir.

Yorum

• Birkaç sene önce izlemiştim bu filmi. Gerçekten çok hoş bir komedi filmi herkese tavsiye ediyorum. Bende bir daha izlemeyi düşünüyorum.

Yorum

• Up in the Air(Aklı Havada)

Gün itibariyle izlemiş bulunmaktayım.Hakikaten beklemediğim kadar güzel çıktı.Olayların kurgusu tahmin etmediğimiz gibi gelişince devamını dolaylı olarak merak ediyoruz.Tavsiye ediyorum muhakkak izleyin.Büyük ihtimal filmin gerçek bir hikayesi de vardır diye tahmin ediyorum.George Clooney ciddi manada ödüle aday bir performans göstermiş.Ama sanırım sadece aday olarak kaldı sanırım
                                Puanım 8/10
                                En son EmreBir61 tarafından düzenlendi; 18.01.2010, 22:48.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim