Aklıma uymayan şeylerden korkarım demek istedim
Bu ses ise sesten, görüntü ise görüntüden korkarım demek anlamına geliyor aslında.
Ama en önemli şey kurgu.
Yoksa gülerim ben hacı.
Açık açık gülerim.
Saydığım türlerin hiç biri akla uymuyor ki Korku çoğu zaman, hatta hiç bir zaman akla uymaz.
Anladım dediğini Bende gülerim... O zaman o mesajım ozan'ın yazsına binaen yazılmış olsun
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Bir çok korku filminin esin kaynağıdır. Duayenlerdendir. Yani meraktan bile izler insan..
İyi filmdir, kesin izle ama dönemin şartlarına göre değerlendir tabii
Dönem değerlendirmek işi tam bana göre Soner abi.
Stanley Kubrick ustanın 2001 A Space Odysey filmini iki ay kadar önce izledim.Aman Allah'ın sene 1960'lar sene 1960'lar diye düşündüm durdum.Hele o bilgisayarı bozarken ve bilgisayarın şarkı söylemeye başladığı sahne yok mu, derin derin nefes alış verişler.Şaka bir yana gerçekten de çok ama çok zordu.Bu arada ben o filmin sonunu halen daha anlayabilmiş değilim.
Filmin başını, kıçını, ortasını falan anladın ama sadece sonunu mu anlayamadın yani)
Vallahi Murat, ben o filmi yaklaşık 15 sene kadar önce izledim. Sonunda uzay boşluğunda akıp giden bir final hatırlıyorum başka da bir halt hatırlamıyorum..
Ama sorduklarında "Hmm süper filmdir" der geçerim. Zira bunu demediğin zaman seni cekicen filmleri seven bir tip sanabilirler
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
Filmin başını, kıçını, ortasını falan anladın ama sadece sonunu mu anlayamadın yani)
Vallahi Murat, ben o filmi yaklaşık 15 sene kadar önce izledim. Sonunda uzay boşluğunda akıp giden bir final hatırlıyorum başka da bir halt hatırlamıyorum..
Ama sorduklarında "Hmm süper filmdir" der geçerim. Zira bunu demediğin zaman seni cekicen filmleri seven bir tip sanabilirler
Belki de anladığımı zannediyorumdur Soner abi.
Bu film için ''sanat için sanat'' diyebiliriz.
En son Murat' tarafından düzenlendi; 17.01.2010, 01:07.
Pursuit of Happiness'i izliyorum şu anda 1 saat oldu ve durdurdum filmi kısa bir süreliğine. Filmi izlerken aynı anda yazın work and travel ile Amerika'ya gitmek kafamı kurcalıyordu. Gitmek istesemde etraftakilerin gitme, orada çalışamazsın edemezsin yapamazsın lafları aklımdaydı. Tam bu sırada Will Smith oğluna " Kimsenin sana birşey yapamazsın demesine izin verme, insanlar kendi yapamayacakları şeyleri başkasına söylerler. Eğer bir hayalin varsa mutlaka peşinden git dedi" Karşımda olsa anca bu kadar konuşabilirdi yani bana karşı o anda
Pursuit of Happiness'i izliyorum şu anda 1 saat oldu ve durdurdum filmi kısa bir süreliğine. Filmi izlerken aynı anda yazın work and travel ile Amerika'ya gitmek kafamı kurcalıyordu. Gitmek istesemde etraftakilerin gitme, orada çalışamazsın edemezsin yapamazsın lafları aklımdaydı. Tam bu sırada Will Smith oğluna " Kimsenin sana birşey yapamazsın demesine izin verme, insanlar kendi yapamayacakları şeyleri başkasına söylerler. Eğer bir hayalin varsa mutlaka peşinden git dedi" Karşımda olsa anca bu kadar konuşabilirdi yani bana karşı o anda
Will Smith'in en iyi filmi. Performansı çok iyi. Türkçe dublaj konusunda sıkıntılıyız. Ama o filmin dublajıda çok iyidir.
Will Smith'in ikinci en iyi performansı kesinlikle : i'm legend
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum