Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu Prestij'i hala izleyemedim
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bugüne kadar izlediğim en iyi 2 filmden birisidir. Diğeri de FIGHT CLUB. Ama Prestij in ayrı bir yeri var benim için. Özellikle filmin içinde Tesla'yı anlatıyor olması ilgimi kat kat daha çekmişti ben 10 veririm.
      Ya neden sen 10 verdin ben 9 verdim tartismasina girmek yanlis olur. Dogrudur 10 puanida muhakkak hak ediyor. Ama bana göre bazi seyleri acayip sacma olmus. Misal asistan kizin is verenini degistirmesi. Yada filmin sonundaki bir sürpriz cok ama cok sasirtici olmus olsa bile baya sacma geldi. Ama yinede cok güzel bir film, hatta Fight Club ile yarisa bilecek bir film .

İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu Prestij'i hala izleyemedim
      Valla Tarantinoyu birak, bence izle derim. Acayip güzel bir film

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu Prestij'i hala izleyemedim

Selim çok şey kaybediyorsun...Hemen izle derim...Süper bir film...

Yorum

• İzleyenler mutlaka vardır ama izlemeyenler içim öneririm...94 yapımı

Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Bakilacak film kalmadi. Bana acil olarak tavsiye ede bilecegeniz filmler var mi?
            Stokum bitmek üzere.

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              The Prestige

Valla cok begendim filmi. Ara sira saate bakmak zorunda kalsamda, genel anlamda muhtesem bir film. Hele hele bir filmin sonu bu kadar güzel olamaz. Hic bir filmde bu kadar güzel bu kadar sasirtici son görmedim. Azicik ucundan tahmin ettim sandiysam bile sonunu görünce baya sasirdim. Harika ötesi. Böyle bir son, yani genel anlamda, keske 12 Monkeysdede olsaydi...

Su Christopherin Nolan yaptigi her film bu kadar güzel olur mu anliyamiyorum.

Yani Mementodan, Batman Begins ve Dark Knighta ve simdide bu film. Yaptigi filimlerin yarisini görmüs bulunmaktayim ve ortalama olarak 10 üzerinden 9 cikar bu filmlerden.

Birazcik ucundan bazi seyleri sacma buldugum icin ve ara sira saate bakmak zorunda kaldigim icin 1 puan nottan kiriyorum.

9/10

Selim sen Tarantinoya tapmaya mi basladin?
              katiliyorum. cok güzel bir film.

sonunu bende tahmin edememistim. tabi bazi bölümleri sikiciydi, ama 9/10 katiliyorum.

Yorum

• Deli Deli Olma'yı izledim dün. Açıkçası beğenmedim, çok sıradan bir film. Filmin komik bir yanı var. Recep İvedik'ten çok daha fazla küfür var, hem de çocuklar ediyor.

Şimdi de Body of Lies / Yalanlar Üstüne'yi izledim. Keşke vizyondayken izleseymişim, güzel bir film. Aksiyon pek yok ama yine de güzel.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O Das Boot' u izlerken tepede gezinen destroyerlerden her derinlik bombası atıldığında ben de TV başında strese giriyordum

Filmdeki özellikle ses ve efektler muhteşemdi hakikaten
                  ben de konusundaki en iyi filmlerden olduğunu duydum indirdim ama bi türlü uyan bi altyazı bulamadım kaldı öylece bi daha altyazısını bulmadan film indirirsem
                  ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• Aksi gibi filmin orjinal dublajı da Almanca
                    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Son Zamanlarda İzlediğim Filmlerin Hepsi Süperdi
                      Filmleri İmdb top 250 den seçince dandik film izleme gibi bir ihtimaliniz kalmıyor zaten

7 pounds
                      The Prestige
                      Marley and Me
                      American History X

Hepsini Şiddetle Tavsiye Ederim Arkadaşlar. İzlemeyenler Varsa İzlesinler
                      Sevdiklerinin En Hayırlısı Seni Terketmeyendir
                      Sana Düşersin Demiştim, Fazla Sarktın Hayallerimden..

Yorum

• Bu aralar da herkesde bir Prestij furyası var yahu

Ben de mi izlesem bir kez daha acep

GW

Yorum

• [QUOTE=Great White;2160016]Bu aralar da herkesde bir Prestij furyası var yahu

Ben de mi izlesem bir kez daha acep[/QUOTE

Defalarca İzlenecek Kadar Güzel Bir Film Gerçekten Ama
                          Başka Bir Film İzliyeyim Diyorsan ve İzlemediysen
                          Dan in Real Life ı Tavsiye Edebilirim
                          Oda Şaheser Olmasada Güzel Bir Filmdi

Yorum

• Tayyip, dediğin filmin kadrosuna şöyle bir baktım, pek iç açıcı gelmedi ama elime geçerse izledikten sonra görüşümü sunarım artık

Bu arada romantik komedileri pek fazla sevmem; bu da biraz öyle sanırım..

GW

Yorum

• İlk olarak Tayyip Bosnalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Son Zamanlarda İzlediğim Filmlerin Hepsi Süperdi
                              Filmleri İmdb top 250 den seçince dandik film izleme gibi bir ihtimaliniz kalmıyor zaten

7 pounds
                              The Prestige
                              Marley and Me
                              American History X

Hepsini Şiddetle Tavsiye Ederim Arkadaşlar. İzlemeyenler Varsa İzlesinler
                              ben bu imdb konusuna katılmıyorum. tamam onlar filmleri belli standartlara göre değerlendiriyor ama herkesin standartı farklıdır ben imdb ye göre değil de tavsiye üzerine film izlerim bazen hüsranla karşılaşsam da çoğunlukla güzel filmler çıkıyor
                              filmlere gelince bi marley and me filmini izlemedim bi ara bakarım ona tavsiyen için teşekkürler diğerlerini ben de tavsiye ederim.
                              ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tayyip, dediğin filmin kadrosuna şöyle bir baktım, pek iç açıcı gelmedi ama elime geçerse izledikten sonra görüşümü sunarım artık

Bu arada romantik komedileri pek fazla sevmem; bu da biraz öyle sanırım..
                                its up to you
                                evet romantik komedi diyebiliriz filme

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim