Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fight Club gişede zarar eden bir filmdir ilginç bir şekilde.

American History X sanırım bugüne kadar izlediğim en iyi film ve öyle de olmaya devam edecek.
    Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fight Club gişede zarar eden bir filmdir ilginç bir şekilde.
      Yok öyle bir şey
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yok öyle bir şey
        20 milyon doların üzerinde zarar yaptıklarını farklı kaynaklardan okumuştum filmi ilk izlediğim zaman, film hakkında yazıları okurken.
        Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• O bilgiye nereden ulaştın bilmiyorum ama doğru olmadığı kesin

Benim bildiğime ve hatta emin olduğuma göre F.C. en az 50 milyon doların üzerinde kar yapmış bir filmdir..

Sadece Amerika' daki gişesiyle bile neredeyse amorti etmişti filmi yapımcı..
          "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O bilgiye nereden ulaştın bilmiyorum ama doğru olmadığı kesin

Benim bildiğime ve hatta emin olduğuma göre F.C. en az 50 milyon doların üzerinde kar yapmış bir filmdir..

Sadece Amerika' daki gişesiyle bile neredeyse amorti etmişti filmi yapımcı..
            Abi Wikipedia'ya göre;

Dövüş Kulübü ABD'de 37.030.102 $, uluslararası olarak 63.823.651 $ hasılat ile toplam kazancı 100.853.753 $'a ulaşmıştır. Film, ABD'de gösterime girdiği hafta 11.035.485 $ gelir elde etmiştir.

Filmin hakettiği bu değil ama genede iyidir

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Benjamin Buton ve milyoneri seyrettim.Abartıldığı kadar olmasada hoş filimler..

Yorum

• Gişede zarar yaptığını ben de okumuştum. Hatta bu yüzden yapımcı şirket Fincher'i kovmuş, öyle bir şey de okumuştum.
                Daha sonra film yurtdışında ve DVD satışlarında hakettiği gelirleri elde etmiş.

Not: Tyler'nın televizyonda verdiği selamı farketmemiştim. Onun dışında belirdiği anlar yukarıda yazdığım anlardır
                En son Mayls tarafından düzenlendi; 05.04.2009, 09:56.
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Fight Club çok güzel filmdi gerçekten
                  yalnız sistemi eleştirirken yenisi önermemesi saçma
                  anarşi anarşi anarşi nereye kadar

Yorum

• Bir filmden o kadar çok şey bekleme be abi
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

• The terminal

2004 yapımı bir film. dün eski filmleri karıştırırken gördüm tekrar izledim. Gerçekten güzel.....
                      En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 05.04.2009, 14:54.

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        The terminal

2004 yapımı bil film. dün eski filmleri karıştırırken gördüm tekrar izledim. Gerçekten güzel.....
                        krokozya

Yorum

• Harsh Times (2005)
                          Los Angles-Sokak Hayatını, Meksika'daki fakir ama güzel hayatı, Savaşın sonradan askerler üzerinde oluşturduğu etkiyi ve delilik ve normallik arasındaki ince çizgiyi çok iyi anlatan aşmış bir David Ayer yapımı.

Christian Bale'in olağanüstü oyunculuğu da ayrı bir hava katmış filme.

Konu itibariyle pek ilgi çekici değil. O yüzden zaten uzun bir süre bilgisayarımda izlenmeyi bekledi. Ama gerçekten çok güzel bir yapım. İzledikçe içine çekiyor insanı.

Tarz olarak Street Kings'e benzemekte. Daha doğrusu 2008 yapımı Street Kings bu filme benzemekte
                          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Terminal he iyi hatırlattınız..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• TAEGUKGI | BROTHERHOOD OF WAR

9.1 / 10 (10 oy)
                              Loading ...

Kore sinemasının güzel örneklerinden olan bu savaş filmi giriş kısmında “Er Ryan’ı kurtarmak” filmini anımsatıyor. 1950 yılında başlayan Kuzey ve Güney Kore arasındaki savaşın yapıldığı yerlerde kazı yapan bir araştırma ekibi, savaş alanında bulduğu bazı eşyalar vasıtası ile bay Jin Tae’ye ulaşmışlardır. Savaş sırasında kaybolan ağabeyinden bir iz olabileceği düşüncesiyle yola çıkan Jin Tae bir taraftan da geçmişe dalar.
                              O yıllarda kendisi üniversite öğrencisi, ağabeyi ise ayakkabı tamirciliği yapmaktadır. Annesi ve ağabeyinin nişanlısı ile mutlu bir yaşantıları vardır. Ağabeyi tüm imkânlarını kardeşi ve ailesi için seferber etmiştir ve evlilik planları yapmaktadır. Ancak bu sırada komünist Kuzey Kore ile ülkeleri savaşa tutuşur. Jin Tae ve ailesi mülteci durumunda ülkenin iç kesimlerinde yaşayan ailelerinin yanına doğru yola çıkarlar. Yolculuk sırasında mola verdikleri bir sırada ordu tarafından iki kardeş silah altına alınır. Artık Jin Seok’un tek amacı vardır. Savaşta üstün başarı göstermek ve kardeşini ailesinin yanına göndermek…

8.0 gibi yüksek bir imdb ratingine sahip olan filmde savaş sahneleri üzerinde bir hayli emek sarf edilmiş ve oldukça başarılı olunmuş. 1950 – 1953 yılları arasında A.B.D. ve Çin’in de müdahalesiyle üç yıl süren savaş, dört mevsimi içine alacak şekilde anlatılmış. Savaş sırasında askerlerin çektikleri açlık, sıkıntılar, kahramanlıklar, cinnetler, özlem abartıdan uzak, gerçekçi bir biçimde başarılı olarak canlandırılmış. Tabi soğuk savaşın hüküm sürdüğü yılları konu alan film, siyasi mesajlar da taşıyor. Ana teması kardeşlik ve aile olan film başarı ile mesajını izleyiciye aktarıyor. Duygusal olarak bizle aşağı yukarı aynı özelliklere sahip olan Korelilerin bu filminde de eminim izledikten sonra siz de “bu filmi çekik gözlü oyuncular oynamamış olsa kesin Türkler yapmıştır” diyeceksiniz. Zaten filmin sonu da tam bir Türk filmi finali şeklinde bitiyor.
                              Yönetmen Je-gyu Kang, bu filmden sonra bir Hollywood firması ile bir sonraki filmini A.B.D. de çekmek için bir anlaşma imzalamış. Demek ki film ve yönetmen Amerikan sinema endüstrisinin de dikkatini çekmeyi başarmış. Zaten bu film bir Kore filmi değil de bir Amerikan filmi olsaydı çok daha iyi pazarlanırdı. Oyunları hazırlanırdı. Oscara adaylığı gündeme gelirdi. İzlenmesi gereken başarılı bir film.
                              FİLM BİLGİ KARTI

Orjinal Adı: Taegukgi hwinalrimyeo
                              Türkçe Adı:
                              Yönetmen: Je-gyu Kang
                              Senaryo: Je-gyu Kang
                              Tür: Aksiyon / Drama /Savaş
                              Yapım Yılı: 2004
                              IMDb Rating: 8.0/10
                              Editör Rating: 8.0/10
                              Oyuncular:
                              Dong-Kun Jang …. Jin-tae
                              Bin Won …. Jin-seok
                              Eun-ju Lee …. Young-shin
                              Hyeong-jin Kong …. Yong-man
                              Yeong-ran Lee …. Mother
                              Kil-Kang Ahn …. Sergeant Huh
                              Min-sik Choi …. North Korean commander
                              Min-ho Jang …. Old Jin-seok
                              Dae-Hoon Jeong
                              Jae-hyeong Jeon …. Yong-seok
                              Yun-hie Jo …. Jin-seok’s grandaughter
                              Doo-hong Jung
                              Bo-kyeong Kim
                              Su-ro Kim …. Anti-Communist Federation member
                              Süre: 148 dk
                              Ülke: Güney Kore
                              Dil: Korece

kesinlikle oneririm cok film izledim ama bu filmden etkilendigim kadar hiçbir filmden etkilenmedim..
                              bi yerden temin edip mutlaka izleyin...eminim izlerken bitmemesini istiyeceksiniz ve izleyen herkesin film sonuna dogru hüngür hüngür aglayacagını iddaa ediyorum..

Yorum

• Bu filmi çok merak ettim şimdi.Kore filmlerini eskiden beri çok beğenirim zaten.
                                Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim