Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu akşam Sevgililer Günü Katliamı filmini izledim.3D olmasının dışında çok fazla çekiciliği olmayan sıradan bir film.

Gerdiren birkaç sahne dışında korkmam gereken sahnelerin çoğunda güldüm.

Hele adam kızın ağzına küreği soktuğu sahnede gülmekten yarıldım.
    Özkan SÜMER

Yorum

• slumdog millionaire

başarılı buldum ama en güzel tarafı ankaranın en büyük ve konforlu sinema salonlarından birinde izlemek ve salonda sadece 4 kişinin olmasıydı
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Yok böyle birşey...

Chris adlı esasoğlanımız üniversiteyi bitirdiği gibi kendini doğaya salıyor ve mutluluğun tekde yaşanabileceği kanısıyla dolaşmaya başlıyor...Onun başından geçenleri anlatıyor...

Mükemmel dersler veriyor aslında film...Özellikle sonu çok manidar...Ve müzikleride çok güzel...

Tavsiye edilir..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• The Reader-Okuyucu

Hiç hoşuma gitmedi desem ayıp olur mu

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• DEjaVu muhteşem filmdir 5-6 kere kesin izlemişimdir...
            Ve inanın aynı zevki alıyorsunuz izlerken...
            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• yarın vizyona giriyor

Senaryo ve yönetmen :Mahsun Kırmızıgül
              Türü: Dram
              Tuba Büyüküstün, Hüseyin Avni Danyal,Ali Sürmeli gibi kaliteli oyuncular var..

Fragmanı izledim. Güzele benziyor.. izlemeye değer gibi.. Beyaz melekten güzel olucak galiba..

Yorum

• AUGUST RUSH kalbini dinle...

izlediğim en iyi filmlerden biiriydi rüya gibi bir müziğin seslerini bu kadar ayrı ayrı duyabilirmisiniz

FİLMİN KONUSU:
                August Rush aslında adı Evan Taylor olan yetimhanedeki bir çocuktur.Evan müziğe yürekten inanmaktadır ve bir gün müzik sayesinde ailesini bulacağına emindir.Bir gün yetimhaneden kaçar ve bir kamyoncu onu şehire getirir.Şehirde müziği takip ederken aslında evli olamayan anne ve babası da birbirlerini bulmaya çalışırlar.Evan'ın annesi Lyla Novachek aslında Evan'ın varlığından bile haberdar değildir.Ve bunu öğrenir öğrenmez Evan'ın peşine düşer.Ancak Evan sokakta edindiği bir arkadaşıyla birlikte çocuklara sabahları kuytu köşelerde şarkı çaldırıp para,kazandırtıp,sonra o parayı kendine saklayan kötü bir adam olan Wizard'ın yanına gider.Wizard Evan'ın yeteneğinin farkına varınca onu da çalışdırır.Ancak onun kendisine çok para kazandırdığının bilincindedir ve o giderse büyük bir maddi sıkıntıya düşeceğini biliyordur.Bu yüzden Evan'ın adını August Rush olarak değişdirir.Ancak birgün bir polis baskınıyla kaybolan August kendini bir kilisenin önünde bulur.Kilisedeki küçük zenci bir kız ona notaları öğretir.Kilisedeki rahip onu bir müzik okuluna yazdırır.August o kadar parlak bir öğrencidir ki hemen yıldızı parlar.Kendi senfonisini yazar ve yönetir.Ancak o sırada Wizard onu tehdit eder ve August eski işine geri dönmek zorunda kalır.Ertesi gün yine sokakta şarkı çalarken kendisinin varlığından bile haberi olmayan babasıyla karşılaşır.Babası Louis bir rock şarkıcısıdır.August'a ne olursa olsun o konsere gitmesi gerektiğini söyler.Annesi ise bir çello ustasıdır ve o gün August'un konserinin olduğu gece onunda kendi konseri vardır.August bunu düşünür ve arkadaşı Arthur'un yardımıyla Wizard'ı atlatıp konserine tam zamanında ulaşır.Kendi konserini yönetirken annesi ve babası birbirlerini bulmuşlardır.İkiside oğullarıyla gurur duymaktadır.
                ''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
                ---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---

Yorum

• müsadenizle ben de kendimce bazı filmleri tavsiye etmek istiyorum ki amacım bu filmlerde yakalamış olduğum duyguyu paylaşmak, zevkime güvenebilirsiniz!!

1- reign over me (adam sandler dan muhteşem bir dram)
                  2- in my fathers den (sesiz yeni zelanda gerekten de öylemi acaba)
                  şimdide iki tane-3 ve 4- siyasal eleştiri film ki çok iyi olduklarını göreceksiniz!!
                  3- goodby lenin (muhteşem bir film)
                  4- leben der anderen (başkalarının hayatı diye çevirldi türkçeye)
                  5- bobby (kennedy'nin filmin sonuna doğru yaptığı konuşmayı dikkatle izlemenizi tavsiye ederim)
                  6- gone baby gone
                  7- katyn (yine sovyet eleştiri barındıran kan dondurucu bir film)
                  8- tropa de elite (çok iyi bir brezilya filmi)

eğer filmleri izleme şansınız olur da burada bana filmlerle ilgili düşüncelerinizi özel mesaj olarak atarsanız yeniden değerlendirme şansım olur!!
                  iyi seyirler, dostlar!!
                  Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                  my name is onur....
                  Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Güneşi Gördüm ü izledim. Mahsun Kırmızıgülün bir yönetmen olmadıgının rescili olmuş film. Çok kopuk kopuk vede sahte sahte sahneler
                    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Propaganda
                      Klasik bir Sinan Çetin işi. Dramatik bir konuya mizahi bir yaklaşım. Çok başarılı buldum. Çok güldüm, çok duygulandım. Bunda rahmetli Kemal Sunal'ın ve Metin Akpınar'ın katkısı da büyük tabiiki.
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• sinemaya uzun zamndır gidemiyorum ama son zamanlarda izlediğim flimleri önerebilirim....waz (testere tarzında ama konusu daha ilginç,çok güzel işkence sahneleri var )....o.cocukları (cok güzel kesinlikle izleyin).....hatasız(soygunu anlatan polısıye).....kapan(küp izlediyseniz konusu benziyo)....öldüren sis.(gerilim)...........30gün 30 gece(kasabadan kurtulma cabası )ölümcül oyunlar(gerilim izlerken insan sinriden kuduruyo)......çıkış yok(manyak bir tır söförünün gençlere yatığı işkence)...1408(otel odasındaki sır).....ankanın
                        uyanışı ve kayıp klonı (macera gerilim tarzı)....thexfıles ( gerilim )

Yorum

• Yes Man
                          Jim Carrey'in komedi filmlerdeki absürt yüz ifadelerini sevmesem de izledim. Aslında hep böyle olur. Jim Carrey komedilerini istemeye istemeye izlerim ve her seferinde hoşuma gider Bu Bruce Almighty'de böyle olmuştu, Dick and Jane'de böyle olmuştu, Me, Myself and Irene'de böyle olmuştu ve Yes Man'de yine böyle oldu. Yine de sevmiyorum o yüz ifadelerini

Filmde persianwifefinder.com olayını siyasi ve gereksiz bulup beğenmemiştim ama aslında Amerikan hükümetinin terör paranoyaklığını tiye almak için senaryoya eklenmiş bir ayrıntıymış sadece
                          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yes Man
                            Jim Carrey'in komedi filmlerdeki absürt yüz ifadelerini sevmesem de izledim. Aslında hep böyle olur. Jim Carrey komedilerini istemeye istemeye izlerim ve her seferinde hoşuma gider Bu Bruce Almighty'de böyle olmuştu, Dick and Jane'de böyle olmuştu, Me, Myself and Irene'de böyle olmuştu ve Yes Man'de yine böyle oldu. Yine de sevmiyorum o yüz ifadelerini

Filmde persianwifefinder.com olayını siyasi ve gereksiz bulup beğenmemiştim ama aslında Amerikan hükümetinin terör paranoyaklığını tiye almak için senaryoya eklenmiş bir ayrıntıymış sadece
                            Ben bu filmde çok gülmüştüm
                            " Sevmediğimiz bir Marks daha var " sözü de paranoyaklık konusuyla alakalıydı

Yorum

• O filmin sonunda yesci adamın karşılaştığı sahneye çok gülmüştüm.
                              A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Güneşi Gördüm için ne diyorsunuz arkadaşlar ?

Gidiyim mi , nete düşmesini mi bekliyim

İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Güneşi Gördüm ü izledim. Mahsun Kırmızıgülün bir yönetmen olmadıgının rescili olmuş film. Çok kopuk kopuk vede sahte sahte sahneler
                                Volkan abi bahsetmiş , daha fazla yorum olursa daha iyi olur.

Beklemedeyim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim