Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cadde
    Film Hollywood'daki mafya filmlerinden alışık olduğumuz aile savaşlarından esinlenmiş belli ki. Bir nevi bu filmlerin Cadde'ye uyarlanmış hali.

Uçuk bir konu, mantık hatalarıyla dolu bir senaryo, abartılı ve bir kurgu ve fizik/biyoloji kanunlarına aykırı finaliyle kötü bir film. Ayrıca görsel ve duysal efektler çok kötü.

Ama tamamen (Senaryo, reji ve oyunculuk) üniversite öğrencileri tarafından çekilmiş olması ve konunun eğlenceli, zaman zaman heyecanlı ve sürükleyici olması nedeniyle tüm olumsuzluklara hoşgörüyle bakılabilir. Şahsen tavsiye ediyorum. Recep İvedik çekmek için milyonların harcandığını ülkemizde bir kaç üniversiteli genç 3 bin lirayla ne güzel filmler çekebiliyor, görmek lazım.

Türk Sinemasının geleceğine umutla bakmamı sağladı bu film
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Meraklilarina

Saw 6

Gösterim Tarihi: 23 Temmuz 2009 ~ 5 ay sonra

seri nin devami
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Meraklilarina

Hızlı ve Öfkeli 4

Fast and Furious

Gösterim Tarihi: 03 Nisan 2009 ~ 1 ay sonra

Korkunc Bir Film inde 5 cisi cikicak
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Meraklilarina

Saw 6

Gösterim Tarihi: 23 Temmuz 2009 ~ 5 ay sonra

seri nin devami

23 Temmuz degil, 23 Ekim
          YOU'LL NEVER WALK ALONE
          OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            "Slumdog Millionaire " gerçekten de çok güzel bir filmmiş.Ama son sorunun herkesin kolayca bileceği bir soru olması biraz senaryo zorlaması olmuş.Ayrıca ben üç silahşörleri dört tane biliyorum,Athos,Porthos,Aramis ve D'artagnan.İşin ilginç tarafı şıklarda Aramis'in yanında D'artagnan da var.Bir de ikinci soru,bilmeye gerek yok ki şıklardan cevabı ilkokul öğrencisi bile anlar,ama çok zeki olan kahramanımız seyircilere soruyor.
            En iyi oyuncular da bence çocuklardı,zaten gerçekten orada yaşayan çocuklardan seçildikleri için çok gerçekçi oynamışlar.
            Bugün izledim bende gerçektende güzel filmmiş fakat oscarları toplamasını son zamanlarda sağlam film çıkmamasına bağlıyorum.

Son soru çok kolay olmuş.Orası saçma geldi bana da.

Hindistanda yasaklanmış bu film galiba.Haksızda değiller.
            Mesaj inceden inceden giydirilmiş.

-"Gerçek Hindistan'ı görün."

-"Al sana gerçek ABD."
            Özkan SÜMER

Yorum

• Slumdog Millionaire'yi izledim, beğendim ben de.Benjamin Button'mu yoksa Slumdog Millionaire mi daha iyi Benjamin'i izledikten sonra karar vereceğim.

Yorum

• İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Slumdog Millionaire'yi izledim, beğendim ben de.Benjamin Button'mu yoksa Slumdog Millionaire mi daha iyi Benjamin'i izledikten sonra karar vereceğim.
                Slumdog.

Filmin başları bana City of God filmini hatırlattı.

Çocuk oyuncular rollerini iyi oynamışlar.
                En son Adem Erdoğan tarafından düzenlendi; 26.02.2009, 22:59.
                Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bugün izledim bende gerçektende güzel filmmiş fakat oscarları toplamasını son zamanlarda sağlam film çıkmamasına bağlıyorum.

Son soru çok kolay olmuş.Orası saçma geldi bana da.

Hindistanda yasaklanmış bu film galiba.Haksızda değiller.
                  Mesaj inceden inceden giydirilmiş.

-"Gerçek Hindistan'ı görün."

-"Al sana gerçek ABD."

Oscar'ları toplamış olmasının çok başka sebepleri vardır Adem...Mumbai'deki patlama da bunlardan biri olabilir

Benjamin Bıutton'ı izleyecek kadar zaman bulabilirsem ancak kıyaslama yapabilirim,ama izleyenlerin genel kanısı Benjamin Button'ın bu filmden çok daha iyi olduğu yönünde.

Son soru sadece kolay değil bence yanlış bile...Athos,Porthos,Aramis ve D'Artagnan...Üç silahşörler dört tanedir.Biri sonradan katılmıştır ama olsun
                  Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• slumdog iyi film oscar almayıda hakediyor bazı yönleriyle ama 8 oscar rakamı hakediyormu? işte ona emin değilim
                    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• slumdog milyoneri izledim. arda turan oynuyor başrolde.
                      Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Fatih Akin'in son filmi Chiko'yu izledim. Ben baya begendim. Scarface filmine benziyor biraz.

Birde Fatih Akin'in diger filmi Yasamin Kiyisinda'da enteresan bir film. Cok kisa bir kismi Trabzon'da cekilmis filmin.

Film konusunda pek uzman sayilmam ama bence ikiside izlemeye deger.
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Chiko Fatih Akın'ın filmi değil. Fatih Akın sadece maddi yapımcı

Ben filme 15 dakika dayanabildim. Nedeni filmin kötü olması değil, Türkçe dublajın berbat olması. Almancasını bulayım tekrar bakacağım.
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Chiko Fatih Akın'ın filmi değil. Fatih Akın sadece maddi yapımcı

Ben filme 15 dakika dayanabildim. Nedeni filmin kötü olması değil, Türkçe dublajın berbat olması. Almancasını bulayım tekrar bakacağım.
                            Bunun icin bende filmleri asla Türkce izlemem. Bu isi hic beceremiyoruz.

Bu arada online bakacaksan link atabilirim özelden.
                            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Selim film fatih akın'ın yahu.
                              Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bunun icin bende filmleri asla Türkce izlemem. Bu isi hic beceremiyoruz.

Bu arada online bakacaksan link atabilirim özelden.
                                Becerememek değil. Türkçe cümle yapısı olarak diğer dillerden çok farklı olduğu için oyuncunun hareketleri ve yapılan dublaj uyuşmuyor. Dublajı hareketlere uydurmaya çalışınca da iğrenç bir şey çıkıyor

Misal İngilizce ve Almanca birbirine benzediği için Almanca dublaj Türkçe kadar kötü durmuyor Hollywood yapımlarında Ama bir Kore filmini Almanca izle, bildiğimiz Türkçe dublaj rezaletinden bir farkı olmaz

Zahmet olmazsa alayım linkleri.

@ Anıl abi
                                Filmin yönetmeni ve senaristi Özgür Yıldırım. Fatih Akın sadece yapımcı bildiğim kadarıyla
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim