Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serisi olan bir film değil mi bu Ömer? Yanlış mı biliyorum.. Ben de bir türlü izlemeye fırsat bulamamıştım.
    A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Rus yapımı Turkish Gambit diye bir film var.İzleyen varsa yorumlarını bekliyorum.Osman Paşa'nın Plevneyi müdafasını anlatıyormuş.
      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sin City

Siyah-Beyaz çekim...Kadro süper...Cliwe Owen'ından Benicio Del Toro'ya,Mel Gibson'dan Mickey Rourke'a...Daha ismini yazmaya üşendiğim kimler var..

Değişik bir tecrübeydi...İzleyin..
        Bruce Willis,Elijah Wood,Jessica Alba,Brittany Murphy diye devam edelim...Ama Mel Gibson yoktu kadroda...
        En son TheCrow tarafından düzenlendi; 25.02.2009, 09:50.
        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Rus yapımı Turkish Gambit diye bir film var.İzleyen varsa yorumlarını bekliyorum.Osman Paşa'nın Plevneyi müdafasını anlatıyormuş.
          Tam olarak Plevne müdafasını anlatmıyor film. Müdafa sırasında Rus ordusunun içinde Enver diye bir Türk ajanı vardır. Rusların bu ajanı arayışını anlatıyor film. Savaş ve Aksiyon filmi olmasına rağmen bir çok eğlenceli tarafı da var filmin. Kötü bir film değil ama çok iyi de denemez.

En son Mayls tarafından düzenlendi; 25.02.2009, 14:34.
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bruce Willis,Elijah Wood,Jessica Alba,Brittany Murphy diye devam edelim...Ama Mel Gibson yoktu kadroda...
            Abi dün yatağa girdiğimde bende yanlış yazdığımı farkettim

Anca şimdi girdim...Nerden geldiyse aklıma Mel Gibson

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filminin fragmanını izleyen var mı? Etkileyici olmuş gördüğüm kadarıyla.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Ben izlemiştim İlhan. Dikkatimi çekmişti. Bekliyorum o filmi ben de.

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Serisi olan bir film değil mi bu Ömer? Yanlış mı biliyorum.. Ben de bir türlü izlemeye fırsat bulamamıştım.
                  Muhammet bu arada kusura bakma yeni gördüm...Serisi yok ama olacak...Duyduğuma göre Sin City 2 2010'da 3'te 2011'de çıkcakmış..Hayırlısı..

Bu arada film Frank Miller'in çizgi romanından esinlenerek yapılmıştır..Hatta Frank Miller yönetmenlerden biridir

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Yok Ömer, önemli değil. Yanlış biliyormuşum o zaman. Düzelttin sağolasın.

Bu aralar bir başka Frank Miller filmi daha var vizyonda: Spirit. Yine onun çizgi romanından uyarlama. Senaryosunu da o yazmış. Başrollerde Scarlett Johansonn ve Eva Mendez de var.

Yorum

• Bakın ne buldum..

Operasyon Valkyrie filminde Albay Stauffenberg'i canlandıran Tom Cruise, gerçek Stauffenberg'e benziyormuş..

Yorum

• Oldu olacak keşke Joaquin Phoenix oynasaymış bari..

Bence o daha fazla benziyor

"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Aa, haklısın Soner Abi. Burundan Tom Cruise, diğer taraftan Joaquin Phoenix kazanıyormuş . Gerçi Joaquin Phoenix Hollywood sektörünü bıraktığı açıkladı baya önce, müzik hayatına başlamıştı..

Soner Abi, sen de benzetme yeteneği var gibi. Avatarı Serkan Balcı'ya benzetmiştin. Bir de bu...

Yorum

• Adamı çok pis benzetirim
                            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Ahahhha Aman diyorum..

Yorum

• "Slumdog Millionaire " gerçekten de çok güzel bir filmmiş.Ama son sorunun herkesin kolayca bileceği bir soru olması biraz senaryo zorlaması olmuş.Ayrıca ben üç silahşörleri dört tane biliyorum,Athos,Porthos,Aramis ve D'artagnan.İşin ilginç tarafı şıklarda Aramis'in yanında D'artagnan da var.Bir de ikinci soru,bilmeye gerek yok ki şıklardan cevabı ilkokul öğrencisi bile anlar,ama çok zeki olan kahramanımız seyircilere soruyor.
                                En iyi oyuncular da bence çocuklardı,zaten gerçekten orada yaşayan çocuklardan seçildikleri için çok gerçekçi oynamışlar.
                                Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim