Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benjamin Button'u izledim ben de en son.
    Gerçekten müthiş bir filmdi.
    Filmin çok sağlam cümleleri var.
    'Cümlesi olan film' yani. ))

Yorum

• RocknRolla
      Harika bir film. Bildiğimiz Guy Ritchie filmlerinden. İlginç kamera açıları, güzel bir senaryo ve harika bir kadro. Konu olarak Snatch'e acayip benziyor zaten. Statham yoktu gerçi ama Gerard Butler onun yokluğunu aratmamış Herkes rolünü hakkıyla oynamış. Hele Abramoviç'i tiye alan Rus işadamı harikaydı

Filmin müzikleri de çok güzeldi. Zaten bu isimde bir filmin müziklerinin kötü olması düşünülemez. Uzun lafın kısası, Guy Ritchie severler mutlaka izlemeli. Sanırım Mart'ta vizyona girecek.

Not: Tabi bir de İngiliz aksanı filmi beğenmemde büyük bir etkendi
      En son Mayls tarafından düzenlendi; 22.02.2009, 16:30.
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Selim Guy Ritchie fanatiği olarak baş sırama koydurdun filmi...Bende ne zamandır yorum bekliyorum

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Bugün Doubt-Şüphe'yi izledim. Oyunculuk çok iyi ama film için aynısını söyleyemeceğim. Şüphe de şüphe yediler bitirdiler filmi

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Changeling

Yeni bitti film. Gerçek bir olayı konu alıyor. Clint Eastwood yönetmen. Başrollerde Angelina Jolie ve John Malkovich. Güzel filmdi..
            A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              cidade de deus ya da city of god hadi full çeviri tanrıkent.

bu filmden nasıl habersiz yaşamışım bu kadar senedir inanamıyorum. american history x filmi en beğendiğim filmdi bugüne kadar ama bu film gerçekten sildi attı, baştan oluşturdu listeleri kafamda.

harika bir film. hele hele gebze'de çocukluğunu geçirmiş birisi olarak ayrı bir hastası oldum ..
              Anıl Arapçeşme civarlarında mı oturuyordun?

Bu arada sizlerin sayesinde hiç ismini bile duymadığım bazı yabancı filmleri izliyorum, sağolasınız

Tanrıkent'i de izledim, gerçekten güzel film.Gerçek hayattan alınmış filmin konusu.Böyle bir ülkede yaşadığımız için bir kere daha şükretmeliyiz sanırım.

Yorum

• Türkiyede gösterimde kaldığı sürede 9 bin kişinin izlediği pandoranın kutusu avrupada ödülleri toplamaya devam ediyormuş.

Yorum

• "Slumdog Millionaire" en iyi film Oscar'ını aldı arkadaşlar...

En iyi erkek oyuncu Sean Penn

En iyi kadın oyuncu Kate Winslet
                  Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• En iyi yardımcı kadın oyuncu: Penelope Cruz (Vicky
                    Cristina Barcelona)
                    En iyi özgün senaryo: Dustin Lance Black (Milk)
                    En iyi uyarlama senaryo: Simon Beaufoy (Slumdog
                    Millionaire)
                    En iyi animasyon: WALL-E
                    En iyi kısa animasyon: La Maison en Petits Cubes
                    En iyi sanat yönetmenliği: The Curious Case Of Benjamin
                    Button
                    En iyi kostüm tasarımı: The Duchess
                    En iyi makyaj: Greg Cannom (The Curious Case Of Benjamin
                    Button)
                    En iyi görüntü yönetmenliği: Slumdog Millionaire
                    En iyi kısa metrajlı film: Spielzeugland (Toyland)
                    En iyi yardımcı erkek oyuncu: Heath Ledger (The Dark
                    Knight)
                    En iyi belgesel: Man On Wire
                    En iyi kısa metrajlı belgesel: Smile Pinky
                    En iyi görsel efekt: The Curious Case Of Benjamin Button
                    En iyi ses kurgusu: The Dark Knight
                    En iyi ses miksajı: Slumdog Millionaire
                    En iyi kurgu: Slumdog Millionaire
                    Onur ödülü: Jerry Lewis
                    En iyi film müziği: Slumdog Millionaire
                    En iyi orijinal şarkı: Jai Ho (Slumdog Millionaire)
                    En iyi yabancı film: Departures (Japonya)
                    En iyi yönetmen: Danny Boyle (Slumdog Millionaire)
                    En iyi kadın oyuncu: Kate Winslet (The Reader)
                    En iyi erkek oyuncu: Sean Penn (Milk)
                    En iyi film: Slumdog Millionaire

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu hafta sonu sırasıyla Slumdog Millionaire ile Benjamin Button' ı izledim..

Kısacası ikisi de harikaydı..

Ama ben fazlaca özgün yapısı ve konusu sebebiyle Benjamin' i daha çok beğendim..

Brad Pitt' in oyunculuk performansı açısından en görkemli filmi olduğunu da iddia edebilirim rahatlıkla..

Cate Blanchett' in rolü filmde fazlaca uzun olmamasına rağmen onu da çok başarılı buldum..

Slumdog ise bir Hintli gözüyle bakacak olsam çok fazla irrite edici yönlere sahip aslında. Ama hepsi Hindistan' ın gerçeği sonuçta. Filmde kafamı kurcalayan çok şey olsa da en fazla garipsediklerim yarışma anındaki diyaloglardı..

Mesela ben bir Kenan Işık' ı karşısındaki yarışmacıyı yanıltmak adına inanılmaz ve abartılı bir çaba gösterirken hayal edemiyorum yani. Sonuçta programı tüm Hindistan izlerken böylesi açık jestler garip geldi bana..

Bir de şu Aramis sorusu çok komikti. En büyük ödül için böyle kolpadan bir soru mu sorulur yahu)

Neysei anlattıklarım can alıcı sahneler değildi zaten. Her iki filmi de şiddetle tavsiye ederim herkese
                      Benjamin Button'ı daha cok begenmeni Slumdog Millionarie'i sinemada erken izleme sansini kacirmis olmanin dayanilmaz uzuntusuna bagliyorum sadece

Ayrica ben Kenan Isik'in bile daha abartili cabalarini hatirliyorum yani sunucu adina garipsenecek bir durum yoktu ortada! Ayrica soru kismi da zaten filmin basli basina msjiydi... yani sana cok 'kolpa' gelen bir soru gecekondu mahallesinde buyumus bir cocuk icin altin degerinde bir bilgi olabilirken, herkese cok zor gelen bir sorunun cevabi oldukca basit hayatlarin icinde gizli olabiliyor!

Ben filmi dun gece izledim ve en iyi yonetmen dahil tum odulleri toplamasini diledim icimden cunku hikaye o kadar bizden ve o kadar anlamliydi ki...

Benjamin'in tum odulleri Slumdog'a kaptirmasi cok guzel bir msj veriyor aslinda... yani en iyi filmi yapmak icin milyon dolarlik butcelere yahut dunyanin en unlu oyuncularina ihtiyaciniz yok... bazen dunyanin cok farkli bir bolgesinde hic bilmedigimiz ve gormedigimiz hayatlar cok daha fazlasini anlatabiliyor!

Ayrica tam da futboldan konusmanin zevk vermiyecegi bir haftaya denk gelmesi cok iyi oldu ehh biz de filmleri konusuruz madem...
                      Futbol taraftardır!

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        En iyi yardımcı erkek oyuncu: Heath Ledger (The Dark
                        Knight)
                        İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        En iyi ses kurgusu: The Dark Knight
                        Çok isabetli olmuş.

En iyi sanat yönetmenliği: The Curious Case Of Benjamin
                        Button
                        En iyi makyaj: Greg Cannom (The Curious Case Of Benjamin
                        Button)
                        En iyi görsel efekt: The Curious Case Of Benjamin Button
                        En iyi film ödülü almasını isterdim ama "Slumdog Millionare" almış o ödülü. Zaten acayip favoriydi.

En iyi kadın oyuncu: Kate Winslet (The Reader)
                        En iyi animasyon: WALL-E
                        Çok merak ediyorum bu iki filmi. Özellikle Wall-E filmini.
                        A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Oscar için çok güçlü adaylar var bu sene. Her katagori de karar vemkte zorlanacağım. Ancak karar verirken "Akademi" imajnı göz önünde bulunduracağım.

En iyi Film Oscarı dalında Benjamin Button, Slumdog Millioner, The Reader gibi güçlü filmler var. Bugüne kadar örnekleri sabit Yahudi Soykırımını irdeleyen filmlerin genelde oscar aldıklarını görmüşümdür. Ancak bu sene özellikle Slumdog millioner hakkaten sağlam bir çıkış yakaladı. Bu yüzden içim bu filme kayıyo ama genel Akademi intibası yüzünden oyum benim de çok çok beğendiğim "The Reader" filmine.

Yönetmen olaraktan hiç uzatmadan oyumu The Curıous case of Benjamin Button" filminin yönetmeni Finchere veriyorum

Senaryo da Mılk filmine

Uyarlama da Benjamin Button filmine

En iyi Kadın Oyuncu:Kate Winstett (The Reader)

En iyi Erkek Oyuncu:Brad Pitt(Benjamin Button)

En iyi Yardımcı Kadın Oyuncu :Marısa Tomei daha yakın gibi duruyo ama hakkaten yüzüne hayran olduğum Penelope Cruz e veriyorum oyumu.

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Hiç uzatmadan Heath LEDGER diyorum The Dark Knıght daki üstün performansı. Ama maalesef vefat etti.

Görüntü Yönetmeni dalında : Benjamin Button a veriyorum. Ama The Reader da aday gibi.

Sound Track dalında: Elbette Slumdog Millioner

En iyi Yabancı Sinema dalında:Gönlüm Revanche den yana ancak Yahudi Lobisi dikkate alındığında ve Akademi ruhu İsrailli yönetmenin filmine verecek gibi ödülü. Açıkcası izlemedim ama gene de genel kanım bu.

Akademi yanılttı beni ama gene de bazı tahmilerim doğal olarak tuttu
                          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak ezgi cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Benjamin Button'ı daha cok begenmeni Slumdog Millionarie'i sinemada erken izleme sansini kacirmis olmanin dayanilmaz uzuntusuna bagliyorum sadece

Ayrica ben Kenan Isik'in bile daha abartili cabalarini hatirliyorum yani sunucu adina garipsenecek bir durum yoktu ortada! Ayrica soru kismi da zaten filmin basli basina msjiydi... yani sana cok 'kolpa' gelen bir soru gecekondu mahallesinde buyumus bir cocuk icin altin degerinde bir bilgi olabilirken, herkese cok zor gelen bir sorunun cevabi oldukca basit hayatlarin icinde gizli olabiliyor!

Ben filmi dun gece izledim ve en iyi yonetmen dahil tum odulleri toplamasini diledim icimden cunku hikaye o kadar bizden ve o kadar anlamliydi ki...

Benjamin'in tum odulleri Slumdog'a kaptirmasi cok guzel bir msj veriyor aslinda... yani en iyi filmi yapmak icin milyon dolarlik butcelere yahut dunyanin en unlu oyuncularina ihtiyaciniz yok... bazen dunyanin cok farkli bir bolgesinde hic bilmedigimiz ve gormedigimiz hayatlar cok daha fazlasini anlatabiliyor!

Ayrica tam da futboldan konusmanin zevk vermiyecegi bir haftaya denk gelmesi cok iyi oldu ehh biz de filmleri konusuruz madem...
                            Bir kere şunu belirteyim ki Slumdog asla "Yahu keşke şu filmi sinemada izleseydim" diye hayıflanacağım türden görsel efektler ile bezeli gösterişli bir film değildi bana göre. Yani sinema yerine mutfaktaki 37 ekran TV' de bile izlemiş olsan pek bir şey fark etmeyecekti

Vallahi ben Kenan Işık' ı yarışmacının vermiş olduğu doğru cavabı değiştirmek adına bu denli zorlama çabalar sarfettiğine ve her doğru cevaptan sonra neredeyse "Ulan gene bildi kenar mahalle iti" tadında mimikler gösterdiğine asla şahit olmadım. Hele ki bir yarışmacıyı mesleği üzerinden bu derece pervasızca aşağıladığını hiç görmedim..

Son soruya gelince. Bence harbiden kolpaydı ve abisiyle ilgili dramatik senaryoyu tutturabilme adına da aşırı zorlamaydı. Kafadan sıkarak doğru cevabı bulmasına değinmiyorum bile

Ama yukarıda da değindiğim gibi başarılı bir filmdi. Sonuçta Hindistan' da bu türden arabesk temalarla çekilen yüzlerce film olmasına rağmen yönetmen İngiliz Danny Boyle olunca oscarları da götürebiliyorsun..

Ben iki filmi de beğenmiş olmama rağmen Benjamin' in hakkının yendiğini düşünüyorum. Sonuçta çok klişe bir konu ile başarılı bir kurgulama sonucunda kazandı Slumdog. Bize de tebrik etmek düşer en fazla
                            En son Great White tarafından düzenlendi; 23.02.2009, 13:40. Sebep: ..
                            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

Bir kere şunu belirteyim ki Slumdog asla "Yahu keşke şu filmi sinemada izleseydim" diye hayıflanacağım türden görsel efektler ile bezeli gösterişli bir film değildi bana göre. Yani sinema yerine mutfaktaki 37 ekran TV' de bile izlemiş olsan pek bir şey fark etmeyecekti

Vallahi ben Kenan Işık' ı yarışmacının vermiş olduğu doğru cavabı değiştirmek adına bu denli zorlama çabalar sarfettiğine ve her doğru cevaptan sonra neredeyse "Ulan gene bildi kenar mahalle iti" tadında mimikler gösterdiğine asla şahit olmadım. Hele ki bir yarışmacıyı mesleği üzerinden bu derece pervasızca aşağıladığını hiç görmedim..

Son soruya gelince. Bence harbiden kolpaydı ve abisiyle ilgili dramatik senaryoyu tutturabilme adına da aşırı zorlamaydı. Kafadan sıkarak doğru cevabı bulmasına değinmiyorum bile

Ama yukarıda da değindiğim gibi başarılı bir filmdi. Sonuçta Hindistan' da bu türden arabesk temalarla çekilen yüzlerce film olmasına rağmen yönetmen İngiliz Danny Boyle olunca oscarları da götürebiliyorsun..

Ben iki filmi de beğenmiş olmama rağmen Benjamin' in hakkının yendiğini düşünüyorum. Sonuçta çok klişe bir konu ile başarılı bir kurgulama sonucunda kazandı Slumdog. Bize de tebrik etmek düşer en fazla
                              Soner neden Slumdog'i elestirmektedir?

A- Soner'in hakki yenmistir
                              B- Hakkı yenen biri varsa o da Brad Pitt'dir
                              C- Soner blof yapiyor
                              D- 100$'in uzerinde artik Benjamin Button'in resmi olmalidir?!
                              Futbol taraftardır!

Yorum

Bu hafta sonu sırasıyla Slumdog Millionaire ile Benjamin Button' ı izledim..

Kısacası ikisi de harikaydı..

Ama ben fazlaca özgün yapısı ve konusu sebebiyle Benjamin' i daha çok beğendim..

Brad Pitt' in oyunculuk performansı açısından en görkemli filmi olduğunu da iddia edebilirim rahatlıkla..

Cate Blanchett' in rolü filmde fazlaca uzun olmamasına rağmen onu da çok başarılı buldum..

Slumdog ise bir Hintli gözüyle bakacak olsam çok fazla irrite edici yönlere sahip aslında. Ama hepsi Hindistan' ın gerçeği sonuçta. Filmde kafamı kurcalayan çok şey olsa da en fazla garipsediklerim yarışma anındaki diyaloglardı..

Mesela ben bir Kenan Işık' ı karşısındaki yarışmacıyı yanıltmak adına inanılmaz ve abartılı bir çaba gösterirken hayal edemiyorum yani. Sonuçta programı tüm Hindistan izlerken böylesi açık jestler garip geldi bana..

Bir de şu Aramis sorusu çok komikti. En büyük ödül için böyle kolpadan bir soru mu sorulur yahu)

Neysei anlattıklarım can alıcı sahneler değildi zaten. Her iki filmi de şiddetle tavsiye ederim herkese
                                hocam festivaldemi yoksa korsanmı izledin? aman haaa korsana hayır.
                                En son Vkgz tarafından düzenlendi; 23.02.2009, 13:59.
                                Önce TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim