İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
Doğrudur ilk filmin müziği idi,ikinci filmde de var ama.Filmin başındaki kovalamaca sahnesinde..İlk filmde zaten filmin başında hasta eleman bomboş Londra sokaklarına çıktığında da çalıyor bu müzik..Müzikte sadece birkaç nota var aslında ama o kadar etkileyici ki,insan duyunca koşmak,virüslü birinden kaçmak ihtiyacı hissediyor sanki.O sahneyle tamamen bütünleşmiş bir müzik.Merak edenler için,bestecisi :John MurphyEn son TheCrow tarafından düzenlendi; 09.02.2009, 22:51.Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
-
.......................En son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 10.02.2009, 02:50.
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-

Ben kendi hayal gücümden dert ederdim
Bu adam bu kadar ayrıntıyı düşünüp yazması,Bunları birleştirmesi....O hayal gücüyle adam kafayı yer...
Film çok ilginçti, Konu olarak tabi...Kurgu mükemmel planlanmış...Herşeyi anlamanız için sonunu beklemeniz şart...Bu birazda kelebek etkisine benziyor...Bir kelebek kanat çırpar ve hayatının yönü değişir onun gibi bir şey.....
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
Yasin sonu belli...İlk olarak ToDoRoN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeni katleden filmler fransız film leri şifrelerin içinde şifre var
Her zaman katil uşak
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYasin sonu belli...
Her zaman katil uşak
evet haklısın
TRABZONSPOR
Yorum
-
O zaman seni iyice şok edecek bir bilgi vereyim: Richard Kelly bu senaryoyu lisedeyken yazmış...Filmi birkaç kere izlemek şart,her izleyişinizde farklı ayrıntılar yakalıyorsunuz.Filmdeki şirinler analizi gayet başarılıİlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ben kendi hayal gücümden dert ederdim
Bu adam bu kadar ayrıntıyı düşünüp yazması,Bunları birleştirmesi....O hayal gücüyle adam kafayı yer...
Film çok ilginçti, Konu olarak tabi...Kurgu mükemmel planlanmış...Herşeyi anlamanız için sonunu beklemeniz şart...Bu birazda kelebek etkisine benziyor...Bir kelebek kanat çırpar ve hayatının yönü değişir onun gibi bir şey.....
Kelebek etkisi ile tek benzer tarafı zaman yolculuğu teması olması,ama Kelebek etkisi gibi dümdüz ve sıkıcı bir senaryoya sahip değil,kıyaslanamaz bile.İçinde pek çok gönderme de barındırıyor film,çok dikkatli izlemek lazım.
Bu arada,filmin en az kendisi kadar güzel olan web sitesini de ziyaret etmeyi kesinlikle ihmal etmeyin...En son TheCrow tarafından düzenlendi; 10.02.2009, 11:45.Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-

Son zamanlarda izlediğim, hatta Dark Knight da dahil olmak üzere en fazla beğendiğim çizgi roman uyarlamasıydı Hellboy 2
Özellikle fotodaki Prens Nuada' nın filmdeki müthiş karizması için bile izlemeye değer..
Amerikan Devleti' nin aslında şeytanın oğlu olan bir kahramandan medet umuyor olması, her fırsatta gene o kahraman tarafından aşağılanmaları, insanlığın aslında bu dünya için hiç de erdemli bir tür olmadığını gözümüze sokması, filmdeki kötü karakter Prens Nuada' nın aslına bakarsak çok daha idealist ve onurlu bir duruşa sahip olması, Hellboy' un kendi aşkı için insanlığa rahatça sırt çevirebildiğini gözümüze sokması gibi türlü anarşist duyguları da içinde barındıran harika bir filmdi bana göre..
Ayrıca Hellboy' un Amerika' ya baş düşmanı olan Küba' ya ait purolarını gene Amerikan Devleti tarafından Hellboy' a getirilmesi de oldukça manidar
)
Bir de ona sürekli Red diye hitap ediyor olmalarının altında yıllar boyunca katletmiş oldukları Kızılderili ırkına da bir gönderme var mı diye düşünmedim de değil açıkçası
Sonuçta aksiyonu, efektleri, sürükleyici konusu ve oyuncu performanslarıyla hem izleten hem de yer yer düşündüren bir film olmuş
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
bera ber izledik la onları bi film izlemiştik o gün film degil ya uyumak için ninniİlk olarak ToDoRoN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleama bu aralar baktığım spartalı,sokağın kralları,stepup2,suç çıkmazı...Bu aralar izlediğim film ler bunlar amahepsi güzeldi beğendim
amam öbürleri güzeldi suç çıkmazı nı beyendim ben bide sokak kırallıgını beyendim öbürlerinden bişey anlamadım kardeşim 

MEKAN 34 VATAN 61
BİZE HERYER TRABZON
Yorum
-
İlk olarak lazrail_eko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebera ber izledik la onları bi film izlemiştik o gün film degil ya uyumak için ninni
amam öbürleri güzeldi suç çıkmazı nı beyendim ben bide sokak kırallıgını beyendim öbürlerinden bişey anlamadım kardeşim 

Eko reklamsız film izlemek huyum değildir
yeni yeni sayende cd yada dvd den fil izlemeye alışıyorum ....ne izlesem ii geliyor bana
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum