Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Özellikle son sahnesi değil mi Vanity...
    Aynen.
    A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• 1408 izledim çok iyiydi..Sürükleyici.

Yorum

• İlk olarak bmfırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        1408 de otel müdürünün ne olduğunu biri bana açıklasın lütfen.Sanki odanın bi parçasıydı
        Valkyrie ise merakla bekliyorum gerçi tom cruise oynadığı kişiden baya bi kısa ama halladerler sanırım o farkı
        Bende anlayamadım

Yorum

• Kuruçeşme Arenadaki Bugs Bunny buzda adlı gösteriye gittim dün akşam.Biletler biraz pahalı olsada özellikle çocuklar için çok keyifli bir gösteri.

Yorum

• slumdog millionaire
            güzel film.
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Wanted...
              Herkese tavsiye ederim harika bir film.

Birgün herkes trabzonsporlu olmasın! bırkında o ayrıcalık bize kalsınn!!

Yorum

• Honey
                Aslında klişe bir hikaye bekliyordum. Honey bir gün keşfedilir ve şöhretin basamaklarını hızlıca tırmanır. Sonra ya geldiği yerleri unutur ve filmin sonunda aklı başına gelir, ya da çıktığı gibi yere çakılır. Ama böyle olmadı. Honey'nin şöhret olmasını da anlatıyor film ama asıl konu Honey'nin sokak çocukları için yapmaya çalıştıkları.

Son günlerde Amerikan HipHop'ına artan ilgim filmi beğenmemde büyük etken oldu. Jessica Alba da karakterinin hakkını vermiş, güzelliğiyle değil, şirinliğiyle yansımış ekrana Filmin sonundaki mutlu sonu biraz abartılı bulsam güzel bir filmdi. Filmi bittiğinde, credits anındaki dans gösterileri ise ayrı bir hoştur
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Jessica Alba'nın hayatımıza girdiği film
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• demir maskeli adam
                    eski bir filim ama izleye izleye bıkmayacagım bir filim tavsiye ederim

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mean Machine
                      Bir kaç sayfa önceki yorumlara katılıyorum. Çok komik ve güzel bir film. Klasik bir Guy Ritchie filmi
                      Sıyırmış psikopat rolü de çok yakışmış Statham'e. Keşke daha uzun süre sahne alsaymış filmde. Mimikleri çok komik olmuş, izle izle bıkmam
                      Bir not düşmekte fayda var:Filmin yönetmeni Guy Ritchie değil,Barry Skolnick...Ritchie filmin yapımcısı...
                      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• V For Vendetta'yı izlemeyenler varsa hala tavsiye ederim.Filmde çok ince mesajlar var

Bunun yanında Natalie'e aşık olabilirsiniz

Yorum

• Trabzon Kolbastı'sı diye bir film çıkacaktı noldu o iş haberi olan var mı
                          Kahrolsun endüstiryel futbol.
                          YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            V For Vendetta'yı izlemeyenler varsa hala tavsiye ederim.Filmde çok ince mesajlar var

"Leon"da belliydi zaten adam olacak çocuk
                            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Benjamin Button'u izlemiştim harika bir film.
                              Benjamin doğduğunda 80 yaşında bir bebek olarak dünyaya geliyor...
                              Gittikçe gençleşiyor ve bebek olarak ölüyor...

Birgün herkes trabzonsporlu olmasın! bırkında o ayrıcalık bize kalsınn!!

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                V For Vendetta'yı izlemeyenler varsa hala tavsiye ederim.Filmde çok ince mesajlar var

Bencede çok iyiydi ama V'nin şu son cümleleri pek klişe olmuş.
                                Hafiften Türk filmi havalarında

Ama film süper hakikaten.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim