Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Canpolat Demirhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    en son süper otu izledim süper bişeY cidden tavsiye ederim
    Süper Ot tarzı "Soul Plane" var,o da güzel.Ama en iyileri "In Da House".
    En son TheCrow tarafından düzenlendi; 16.01.2009, 18:47.
    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fight Club

Sanırım ilk kez başıma geldi; Film biter bitmez içimdeki şizofren ben istememe rağmen baştan başlattı filmi. Ve eğer bu bir filmse, bugüne kadar izlediklerim neydi acaba?
      Haha

İşte bunu bekliyordum

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Evet Soner abi, hayata bakış açım değişti 2 saatte

Ömer, Death Race'e bir süre bakmayacağım. Bu aralar beğen(e)memem muhtemel
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Fight Club'un sonu kitaptaki gibi olsaydı,değiştirilmeseydi belki de daha iyi olurdu.Ve belki de bu filmle ilgili tek "belki" budur

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fight Club'un sonu kitaptaki gibi olsaydı,değiştirilmeseydi belki de daha iyi olurdu.Ve belki de bu filmle ilgili tek "belki" budur
            Kitapta sonun açık bırakılmış sanırım. Ama yazar filmin sonunun daha güzel olduğunu açıklamış

Kitabı da alıp okumayı düşünüyorum
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Geçen akşam 2007 yapımı Zeynep'in 8 Günü adlı bir film izledim.
              İnanılmaz ağır, ha böyle çatlatıcı derecede tekdüze, ama her anı sindirmenizi sağlayan 'sanat' filmlerinden. Tuhaf karakterler, tuhaf zıtlıklar, tuhaf çelişkiler ve sinir bozucu halleriyle çok beğendim filmi. Sinir bozucu evet. Fena derecede. Sanırım filmi anlamlı kılan da biraz bu...

İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ...

V For Vendetta
              Budur.

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Geçen akşam 2007 yapımı Zeynep'in 8 Günü adlı bir film izledim.
                İnanılmaz ağır, ha böyle çatlatıcı derecede tekdüze, ama her anı sindirmenizi sağlayan 'sanat' filmlerinden. Tuhaf karakterler, tuhaf zıtlıklar, tuhaf çelişkiler ve sinir bozucu halleriyle çok beğendim filmi. Sinir bozucu evet. Fena derecede. Sanırım filmi anlamlı kılan da biraz bu...
                Muro'yu farklı görmek isteyenler de mutlaka izlemeli
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Muro'yu farklı görmek isteyenler de mutlaka izlemeli
                  Aynen öyle.
                  Geçen akşam haberlerde görmüştüm o halini Mustafa Üstündağ'ın. Filmin konusuna, oyuncularına baktım, adı var. Dedim kesin o film. Biraz da o yüzden izlemeye başladım. Bence iyi ki de izlemişim.

Yorum

• The Happening(Mistik Olay) filmini izleyen varsa yorumlarını alabilirmiyiz.
                    Özkan SÜMER

Yorum

Kitapta sonun açık bırakılmış sanırım. Ama yazar filmin sonunun daha güzel olduğunu açıklamış

Kitabı da alıp okumayı düşünüyorum
                      Aslında sonu açık bırakılmamış...Ama şunu diyebiliriz,filmi izledikten sonra da kitap zevkle okunabilir,hatta film izlendikten sonra okunmalı...

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        The Happening(Mistik Olay) filmini izleyen varsa yorumlarını alabilirmiyiz.
                        Night Shyamalan'a kıl olduğum için elime geçtiği halde izlemedim
                        En son TheCrow tarafından düzenlendi; 16.01.2009, 19:03.

Yorum

• Aklımdayken bir şey söyleyeyim..."Şu kadar Oscar kazanmış filmi nasıl beğenmezsiniz" tarzı sözlere maruz kalıyoruz da bazen,bu heykelcikleri dağıtan akademik arkadaşlar "Fight Club" u bu muhteşem ödüllerine layık görmemişler...Bu sebepten dolayı,bir filmin Oscar alıp almamasının benim nazarımda hiç bir önemi yoktur...

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            The Happening(Mistik Olay) filmini izleyen varsa yorumlarını alabilirmiyiz.
                            Klasik Shyamalan filmlerinin (Köy, İşaretler, Sudaki Kız gibi) özellikle hastası değilsen uzak durmanı tavsiye ederim

Kısaca "Doğa' nın İnsanlardan İntikamı" olarak özetlenebilecek kıvamda, dağda kırda bayırda birkaç tutam ot ve ağaç dalı uçuşturarak kotarılmış ucuz bir film hali hazırda..

Filmin içerisindeki onlarca mantık hatasını, son derece sığ konusunu, filmin sonunun asla bağlanamamasını ve her zamanki klişe ile sözümona izleyiciye bırakılması geyiğini görmezden gelebilirsen izlemeye değebilir belki
                            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Fight Club, en iyi ses ve görüntü efekti dalında oscar almıştı sanırım ve o sene hemen hemen bütün oscarları da bana göre son derece haklı bir şekilde American Beauty almıştı..

Tabii ki bir filmin kalitesi Oscar kazanamaması ile ilintili olamaz ama Oscar kazanmış bir filmin de kalitesiz olma ihtimali sıfırın bile altındadır yani

Ancak bazı bünye ve zevklere uyup uyamama gibi sıkıntılar olabilir tabii ki.. O da gayet doğal
                              "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fight Club, en iyi ses ve görüntü efekti dalında oscar almıştı sanırım ve o sene hemen hemen bütün oscarları da bana göre son derece haklı bir şekilde American Beauty almıştı..

Tabii ki bir filmin kalitesi Oscar kazanamaması ile ilintili olamaz ama Oscar kazanmış bir filmin de kalitesiz olma ihtimali sıfırın bile altındadır yani

Ancak bazı bünye ve zevklere uyup uyamama gibi sıkıntılar olabilir tabii ki.. O da gayet doğal
                                Hayır,sadece en iyi efekt ve en iyi ses efekti dalında aday gösterilmişti ama ödül alamadı.En azından en iyi senaryo dalında almalıydı,en iyi erkek oyuncu dalında aday bile gösterilmedi.
                                Ben aslında Oscar ödüllerine ilk olarak Tom Hanks "Cast Away" ile en iyi erkek oyuncu Oscar'ına aday olduğu zaman kıl kapmaya başlamıştım.Robenson Crusoe işte arkadaşım ya,isme mi veriyorsunuz OScar'ı performansa mı...

Ha bir de Ennio Morricone'nin bugüne kadar bir tek Oscar bile alamaması bence akademi için büyük bir utanç kaynağıdır,bu kadar da olmaz yani...

Edit:Zaten eşşekliklerini fark etmişler ve sonradan adama 2007 yılında "film müziklerine muhteşem ve çok yönlü katkılarından dolayı" Oscar Onur ödülü vermişler...Adamlarım özrü kabahatinden büyük,bu kadar muhteşem katkıları oldu da,siz ne yapıyordunuz o zamanlar acaba?..
                                En son TheCrow tarafından düzenlendi; 16.01.2009, 19:32.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim