Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Issız Adam'a mecburiyetten gittim. Arog ve Muro doluydu . Filmin ilk yarısında hiçbir şey yok " şey " den başka. İkinci yarısı en azından duygusal. Ben beğenmedim zaten film bana göre değil onun için eleştirimin bir önemi yok İnsan sevgilisini bırakır mı öyle, çok kolay aşık olup çok kolay ayrıldılar. Kız biraz daha naz yapabilirdi, adam biraz daha ısrar edip ilişkiyi devam ettirebilirdi. Şahsen filmin birçok yerinde güldüm . Komiklik açısından fena sayılmaz

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• 'Kalpazanlar' ve 'Kadavra' yı izlemediyseniz dvdsini alıp seyredebilirsiniz.İzlenebilir , kalite yapımlar.
      En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 10.12.2008, 16:57.

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yok mu Gnctrkcll şifresini paylaşacak arkadaş.
        Ayıpsın
        Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• En son

Sinema:

Muro

TV Dizilerim:

Kurtlar Vadisi Pusu
          Adanali

En cok izledigim:

Lig TV

Yorum

• En son izlediğim sinema filmleri: A.R.O.G ve MURO

en çok izlediğim TV Dizileri: Kurtlar Vadisi Pusu, Adanalı, Preson break, Lost, Bizim evin halleri

Yorum

• korku-gerilim filmlerinden hoşlananlar için midnight meat train filmini önerebilirim.
              sanırım hala vizyonda.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                korku-gerilim filmlerinden hoşlananlar için midnight meat train filmini önerebilirim.
                sanırım hala vizyonda.

Çok rezalet bir filmdi,kuzenin bilgisayarında izleyelim dedik uyudum resmen.
                keyif adamı ..

Yorum

• valla sinemada en son arog seyrettim. daha sonra da kadavrayı seyrettim. arog beklediğim kadar çıkmadı ama kadavra süper film. tavsiye ederim.

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    valla sinemada en son arog seyrettim. daha sonra da kadavrayı seyrettim. arog beklediğim kadar çıkmadı ama kadavra süper film. tavsiye ederim.
                    Psikopat bir filmdi
                    Filmin sonu önceden kestirilebiliyor.En azından ben ne olacağını tahmin etmiştim...Nişanlısının finalden bir adım önce öleceğini , finalde Jake'in öleceğini v.s
                    Son sahneyi de beğendim ayrıca.Bu arada kızlar çok güzeldi

Ekleme: Sakın ailenizle seyretmeyin.Ayrıca filmde Ted'in nişanlısını kestiği şahne çok sağlamdı
                    En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 11.12.2008, 12:48.

Yorum

• Ayda yılda bir sinemada Avrupa yapımı film izlemek istedim.Gösterimden kalkmış,bende Arog'a gitcem.
                      Filmin adı Sınıf

Sınıf filminin özeti, yorumları, oyuncuları ve seansları hakkında bilgilere ulaşmak, film fragmanını izlemek için tıklayın!

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Psikopat bir filmdi
                        Filmin sonu önceden kestirilebiliyor.En azından ben ne olacağını tahmin etmiştim...Nişanlısının finalden bir adım önce öleceğini , finalde Jake'in öleceğini v.s
                        Son sahneyi de beğendim ayrıca.Bu arada kızlar çok güzeldi

Ekleme: Sakın ailenizle seyretmeyin.Ayrıca filmde Ted'in nişanlısını kestiği şahne çok sağlamdı

baba sen gerekenleri almışsın zaten. filmi anlatmak istemedim ama inanıyorum ki yorumundan sonra seyreden çok olacak. kızlar konusunda haklısın

Yorum

• 300 Spartalıyı dün izledim Film güzeldi yanlız abartmışlar sanırsam filmin konusu Yunan efsanesinden alınmış 300 tane Yunanlının , Perslere baş kaldırması filmin etkileyici bölümleri sakat , hasta olan çocukların öldürülmesi Spartalılar nasıl savaşcı olarak yetiştirildiği sahneler , savaş sahneleride güzel , gerçekçi ve etkileyici filmin kötüsü Persleri barbar olarak göstermeleri güçsüz bir orduya sahip izlenimi uyandırıyor oysa ki Persler o dönemin en güçlü orduya sahip devleti .
                          Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Dün akşam Cebrail (Gabriel) Filmini izledim...İlginç bir film....Anlatılması zor bir hikaye aslında ama film fena değil..
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• dizi olarak lost prison break tamamen bitti. heroes da başlıyorum onu sona bıraktım. şu an 4400 dizisiim 2. sezonunu bitiriyorum. bakalım nereye kadar gidecek

Yorum

• Testere 5................
                                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim