Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aslında "Cast Away" iki dalda Oscar'a aday gösterildiği zaman gözümdeki değeri azalmıştı,iyi ki de alamadı yoksa iyice hikaye olacaktı Oscar benim için.

"Moruklara Ekmek Yok" a gelince,bence o yılki diğer adaylar çok sağlam olmadığı için şanslıydı,Ridley Scott ve Tim Burton'ın filmlerinin en büyük rakipleri olduğu göz önüne alınırsa aslında çok da sürpriz değil,neticede tamamen farklı bir senaryo,görülmemiş bir son ve müziksiz enteresan bir filmdi...Ama ben izlerken hep "hadi artık,hadi artık..ne zaman dram filmi olmaktan öteye geçecek bu film" diye sonuna kadar bekledim...Zevk meselesi dediğin gibi.

@hekimoğlu :

Şimdi hatırladım,ben ilk bu filme olumsuz yorum yaptığımda bana katılan sendin
    En son TheCrow tarafından düzenlendi; 29.10.2008, 12:50.
    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• evet abi sana sonuna kadar katılıyorum.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Crow; bence de söylediğin gibi o filmi bir kere daha izle

Gerçi sonradan pişman olup editlemişsin ama
        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Crow; bence de söylediğin gibi o filmi bir kere daha izle

Gerçi sonradan pişman olup editlemişsin ama

Yok yok pişmanlıktan değil,editten önce hekimoğlu'nun verdiği cevap anlam değiştirmiş oldu,o yüzden iptal ettim.Filmi mutlaka tekrar izleyeceğim...Uzun diyalog sahnelerini başarıyla geçebilirsem ne ala
          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Üç Maymunu mutlaka izleyin arkadaşlar. Görsel olarak sinemaa doyun
            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Efsane film The Shawshank Redemption (Esaretin Bedeli)'i HD kalitesindeki sümünü internetten indirip tekrar izledim. Tekrar beni aldı sürekledi. Küçük bir gülümsemeyle filmi bitirdim ve arşive ekledim.
              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Bu aralar klasiklere merak sardım...Alfred Hitchcock'un Rear Window(Arka Pencere) filminin seyrettim en son...Bir apartmanın penceresinde geçen güzel bir film...Eski filmlerin tadı bir başka oluyor...

Yorum

• Ne çok yalnızmışsın meğer sen öyle...Ne çok direnmişsin bilmediğin düşmanlara...İçinde ne çok damlacık varmış akmaya hazır....

Tam 85 yıl önce bugün...O büyük günden tam 85 yıl geçti...Keşke her şey istediğin gibi olsaydı be Ata'm...

En büyük korkunmuş ya unutulmak,seni her zamankinden daha çok arıyorum...Hani klasik tabirle "kalkıp şu ülkenin halini" görmeni istemiyorum...Üzüleceğini biliyorum çünkü...

Can Dündar..Ne mutlu ki sana,ödemişsin O'na olan borcunu sen...Yerinde olmayı çok isterdim...

Bir hayat,dakiakarca kimsenin konuşmadığı-anlatan dışında- bir filmde ancak bu kadar anlatılabilirdi galiba...Bu kadar dokunabilirdi bir öykü adamın kanına...

Mustafa'yı kimsenin canlandırmamış olması çok mutlu etti beni. (Surat kısmı özellikle gösterilmiyordu O'nu oynayanların.)

Bugün 85.yılı Cumhuriyet'in...

Kutlu olsun ...
                  En son 61viya tarafından düzenlendi; 29.10.2008, 22:04.
                  "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Gecen günlerde "Burn After Reading`i" izledim. Acikcasi Komedimi, gerilimmi anlamadim. Cok garip bir film.

onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                    NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• Bundan sonra Cannes'da, Antalya'da vs. ödül alan hiçbir Türk filmine gitmeyeceğim.

Hayatımda gittiğim en sıkıcı filmdi '3 Maymun'. Herhalde Avrupa'da ödül almak için yapmışlar o filmi. Seyirci izlesin diye değil...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bundan sonra Cannes'da, Antalya'da vs. ödül alan hiçbir Türk filmine gitmeyeceğim.

Hayatımda gittiğim en sıkıcı filmdi '3 Maymun'. Herhalde Avrupa'da ödül almak için yapmışlar o filmi. Seyirci izlesin diye değil...

Bir daha Nuri Bilge Ceylan mı yok kalsın

Sıradan bir hikaye sıradan bir film ancak bu kadar güzel yönetilirdi ödülü de bu yüzden almış olsa gerek.

Şiddetle uzak durun diyorum
                        Bordomavi.net

Yorum

• Çağan Irmak'tan güzel bir kısa film
                          Bana 'Old And Wise'ı Çal filminin özeti, yorumları, oyuncuları ve seansları hakkında bilgilere ulaşmak, film fragmanını izlemek için tıklayın!

Bu da uzun zaman önce izlediğim,beğendiğim bir film sizlerle paylaşmak istedim
                          Çılgın Konuklar filminin özeti, yorumları, oyuncuları ve seansları hakkında bilgilere ulaşmak, film fragmanını izlemek için tıklayın!

Yorum

• Yıllardır bilgisayarımda bulunan ama bir türlü fırsat bulup izleyemediğim filmleri izlemeye başladım.

Dün Tigerland'i izledim. Vietnam Savaşı öncesi Amerikan askerlerine verilen eğitimi anlatıyor. Berbat bir filmde olağanüstü bir performans gösteren Colin Farrell filmin izlenmesi adına tek sebep. İzlenmemesi için ise bir çok sebep var.
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Arkadaşlar sizde de benim gibi film indirme hastalığı var mı?800 tane film var bende ama birçoğunu seyredemiyorum yaaa...
                              En son Murat' tarafından düzenlendi; 31.10.2008, 20:00.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar sizde de benim gibi film indirme hastalığı var mı?800 tane fil var bende ama birçoğunu seyredemiyorum yaaa...
                                Bende var,hatta pc'im hafızası yetmiyor diye dvd'ye yazıyorum.Üstüne arkadaşlara film siparişi veriyorum...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim