Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya dün bir film izledim herhalde şimdiye kadar izlediğim filmler içerisindeki en kötü ler kategorisine kesin girer....MİSTİK OLAY adlı film ..olaki merak ederde gitmeyi düşünürseniz şunu söyleyeyim ona gideceğinize oturun yoldan geçen arabaları sayın daha iyi

Yorum

• Az önce Alfred Hitchcock'un Sapık isimli 1960 yapımı filmini izledim...Gerçekten çok etkileyici bir gerilim filmi...Mutlaka seyredin derim..

Yorum

• Size "WANTED" diyorum,başka hiçbir şey demiyorum
        Ya kaç defa "yuh" dedim bilmiyorum,yok böyle bir film ya...!
        İnanılmaz!
        Kaçırmayın...!
        "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• yakında da vali filmi sinemalarda olucak rahmetli denizli valisi hemşerimiz Recep yazıcıoğlu ile ilgili kaçmaz bu film

Yorum

• Boleyn kızı

Bugünkü sinema durağımdaki filmmim vizyondaki Boleyn kızı filmmiydi ingiltere kralı resmen bizim nuri alço gibiydi film 2 kız kardeşin ihanetini sergiliyor birazda tarihi bir film sayılabilir kralın isteği erkek çocuğa sahip olmak bir yandan şehvetini tatmin edemeyişini gösteriyordu ihanetler üzerine kurulu bir film ben beğendim tavsife ediyorum ...
            Kazimişi gzas vorert

Yorum

• bugün wanted izledim cidden güzel film izlemeyenlere tavsiye ederim....süper sahnelerivardı...anjelina ablada süperdi
              her filmde olduğu gibi bundada biraz bilgisayar abartısı var ama normal karşılıyorum .kısacası verilecek paraya değer...

Yorum

• Gece 2.30 da Süper ot filmini izledim 4. kez izledim hayla izlemeye devam ediyorum kesinlikle herkesin izlemesi lazım karnım yarıldı gülmekten argo kelime çok çocuklara izlettirmeyin
                Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gece 2.30 da Süper ot filmini izledim 4. kez izledim hayla izlemeye devam ediyorum kesinlikle herkesin izlemesi lazım karnım yarıldı gülmekten argo kelime çok çocuklara izlettirmeyin
                  Orjinal adi "How High" mi bunun? Eger oysa, süper film
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Orjinal adi "How High" mi bunun? Eger oysa, süper film
                    Evet Selim dayanamadım yine izliyorum
                    Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Gerçekten çok etkileyici bayılacaksınız kaçırmayın derim...Sinemalarda şuan...
                      Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                      Her Türlü ;)

Yorum

• (Süper Ot'u) Indirmeden izleme imkani var mi? 1-2 yil olmustur bunu izleyeli. Indirmeye üseniyorum
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Bugün Lanetli ruhlar isimli korku filmine gittim buna verdiğim parayla lunaparkta gondola binerdim daha heyecan verici en azından yinede izlemek isteyenler olabilir..

Ayrıca internetten film izlemek istiyorsanız aşağıdaki siteye tıklamanız yeterli

Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Babel

Bir senedir elimin altında olmasına rağmen ancak izleyebildim ve tam bir hayalkırıklığı.
                            keyif adamı ..

Yorum

• uzun zamandır sinemaya gitmiyorum, en son kutsal damacana'ya gitmiştim.. eyy gidi günler..
                              Més que un club!
                              Nil Satis Nisi Optimum..
                              Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• The Great Debaters.Kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum.Denzel Washington harika bir iş çıkarmış klasik olarak.
                                Colmandante

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim