Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Shadaim

İngilizlerin esprilerini çok soğuk bulurum aslında. Coupling gibi bir diziyi nasıl yapmışlar hayret
    Bizim yerli dizilerle yarışırlar aslında evet
    Yalnız gece gece nerden hatırlattınız yahu,şimdi işin yoksa o bölümü bul-indir-izle takatim kalırsa da yarılırım bi zahmet

Aha buldum se1e05
    En son eys_61 tarafından düzenlendi; 07.05.2008, 01:53.
    Her daim TRABZONSPOR!
    Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)
    "7"

Yorum

• İlk olarak eys_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizim yerli dizilerle yarışırlar aslında evet
      Yalnız gece gece nerden hatırlattınız yahu,şimdi işin yoksa o bölümü bul-indir-izle takatim kalırsa da yarılırım bi zahmet

Aha buldum se1e05
      Bu bölüm,göğsün biri diğerinden daha büyük muhabbetinin geçtiği bölüm mü,tam bombaydı o bölüm gerçekten de...
      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• O... Çocukları'nı izledim bugün.İsmi yüzünden bir tereddüt yaşamadım değil ama Demet Akbağ'ın performansı için bile izlemeye değer.Muhteviyatındaki küfür miktarı sebebiyle tepki görmesi olası,çoluk çocuk gidilmemesini tavsiye ediyorum.Boş bir öğleden sonra (hele ki yağmur da varsa ) gidilebilir,seyirlik bir film olmuş.
        Her daim TRABZONSPOR!
        Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)
        "7"

Yorum

• ''Kabadayı'' izledim süper bir film.Tavsiye ederim.Şener Şen'den süper bir film...
          Bize Her Yer TRABZON !!!

Yorum

• zamanım olduğu kadarı ile sinemaya giderim son syrettiğim 3 film yasak krallık-demir adam ve 96 saat
            yasak krallık-- oyuncularından dolayı çok daha güzel bol actionlı bir film beklediğimden mi nedir o kadar hoşuma gitmedi ama seyredilir.
            demir adam--serinin ilk filmi ve ben ce dehşet iyi idi hareketli eğlenceli güldüren açıkcası baya bi tatminkar bir film
            96 saat-- luc besson imzalı bir film ki önceki filmlerine diyecek yok meydan da ki sinemalar da gösterimde olmadığından dolayı söğütlüye mirapark a gittim fransız yapımı bir film ama muhteşemdi akıcı sürekli bir action hakim filme benden baya iyi not aldı kaçırmayın...

Yorum

• Coupling'de favori bölümlerimden biri de yanlis hatirlamiyorsam "Giggle Loop" bölümü idi. Cenaze'de kendilerini tutamayip güldükleri ve Jeff'in karsisindaki herkesi ciplak olarak görebilme yetenegini ifsa ettigi bölüm. Mükemmel bir diziydi. Özellikle de ilk sezonu... Zamaninda kendi imkanimizla Vhs kasetlere cekmistik bir cok bölümünü. Simdi ise tikliyorsun seyrediyorsun devir degisti tabi. Ama bunun bir de Amerikan versiyonu vardir ki uzak durulmasi gerekir.
              "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
              "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
              Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Menan Cinleri....

Ömrümde izlediğim en etkileyici oyundu...

Tam ağlatacakkende güldürebilme etkisine sahip,Çok komik,çok heyecanlı,çok etkileyici....

Başrol oyuncusuda Trabzonlu...

Tavsiye ederim...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Coupling... neydi o dizi ya... sanırım Salı akşamları veriyordu cnbc-e... şu an yayınlanıyor mu, bilmiyorum...

cnbc-e dizileri her zaman favorimdir...
                  "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• Coupling'i beğenen herkese How i met your mother'ı da tavsiye ederim. Pişman kalmazsınız
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

• "The mist"- "Öldüren sis" filmini herkese tavsiye ederim.
                      Üzerinde tartışılmaya bile değer.

Yorum

• İlk olarak littlebighorn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "The mist"- "Öldüren sis" filmini herkese tavsiye ederim.
                        Üzerinde tartışılmaya bile değer.
                        E tartışalım o zaman

Mesela ben pek beğenmedim

Özellikle Stephen King' in kısa hikayesine oranla bile çok sönük kaldığını söylememde fayda var..

İnsanların bir tehlike anında mistik inançlara nasıl da körü körüne sahip çıkarak kontrolden çıkıverdiklerini anlattığı sahneler oldukça etkileyiciydi ama marketten içeriye doluşan yaratıkların gerçekçiliği konusunda ciddi sorunlar vardı bana göre..

Üstelik garaj kapısını darmadağın ederek 45 kiloluk veledi kapmak için onca çaba sarfeden o koca yaratık neden o marketin ön camını bir hamlede parçalayıp içerideki yüzlerce besili kurbanı midesine indirmedi anlayamadım

Ayrıca filmin sonu da trajik bitirilme çabası açısından biraz zorlama olmuş sanki. Kitaptaki sonla da uyuşmuyor zaten..

Ortalıkta bir tane dahi yaratık yokken apar topar milleti temizlemeye ne gerek vardı ki?

İlk saldırı bir gerçekleştikten sonra en fazla 10 saniyede zaten bitirebilirdi işini eleman

Sona fazla girmeyeyim ki, izlemeyen arkadaşları da baltalamayayım
                        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          E tartışalım o zaman

Mesela ben pek beğenmedim

Özellikle Stephen King' in kısa hikayesine oranla bile çok sönük kaldığını söylememde fayda var..

İnsanların bir tehlike anında mistik inançlara nasıl da körü körüne sahip çıkarak kontrolden çıkıverdiklerini anlattığı sahneler oldukça etkileyiciydi ama marketten içeriye doluşan yaratıkların gerçekçiliği konusunda ciddi sorunlar vardı bana göre..

Üstelik garaj kapısını darmadağın ederek 45 kiloluk veledi kapmak için onca çaba sarfeden o koca yaratık neden o marketin ön camını bir hamlede parçalayıp içerideki yüzlerce besili kurbanı midesine indirmedi anlayamadım

Ayrıca filmin sonu da trajik bitirilme çabası açısından biraz zorlama olmuş sanki. Kitaptaki sonla da uyuşmuyor zaten..

Ortalıkta bir tane dahi yaratık yokken apar topar milleti temizlemeye ne gerek vardı ki?

İlk saldırı bir gerçekleştikten sonra en fazla 10 saniyede zaten bitirebilirdi işini eleman

Sona fazla girmeyeyim ki, izlemeyen arkadaşları da baltalamayayım
                          Daha ne kadar baltalayacaksın Azizim...

Şaka bir yana senin bu yorumundan sonra gelecek planlarımdan çıktı bu film

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Daha ne kadar baltalayacaksın Azizim...

Şaka bir yana senin bu yorumundan sonra gelecek planlarımdan çıktı bu film
                            Yok be hocam

Ben zaten pek kolay film beğenen biri değilimdir..

Sanki daha iyilerini çeviriyormuşuz gibi

Her şeye rağmen iyi vakit geçirtebilir yani..

Littlebighorn' a da haksızlık yapmayalım

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yok be hocam

Ben zaten pek kolay film beğenen biri değilimdir..

Sanki daha iyilerini çeviriyormuşuz gibi

Her şeye rağmen iyi vakit geçirtebilir yani..

Littlebighorn' a da haksızlık yapmayalım
                              Yok, belki bu tarz filmlerden pek hoşlanmıyorumdur, ondandır planlarımda çıkışı...

Senaryo ve çekim faaliyetlerindeki aksaklıklar ise sinirime dokunur..

Ve son not...
                              Stephen King filmi asla izleyemem.
                              Gıcık olur, sıkılır, bunalır, fena halde hakaret ederim...

Sevenlere lafım olamaz tabi.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yok, belki bu tarz filmlerden pek hoşlanmıyorumdur, ondandır planlarımda çıkışı...

Senaryo ve çekim faaliyetlerindeki aksaklıklar ise sinirime dokunur..

Ve son not...
                                Stephen King filmi asla izleyemem.
                                Gıcık olur, sıkılır, bunalır, fena halde hakaret ederim...

Sevenlere lafım olamaz tabi.
                                Sadist' i izleyebilirsin mesela.. Özellikle Cathy Bates' in filmdeki oyunculuğu mükemmeldir..

Yüzyılın Fırtınası da beğendiğim bir Stephen King uyarlamasıdır..

Tabii bu benim fikrim; beğenmeyenler de çıkabilir

GW

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim