Biraz da filmi izlediğiniz sinemaya bağlı aslında
---spoiler---
---spoiler---
Ben filmi iyi denebilecek bir sinemada izledim. Ses efektleri o kadar süperdi ki karanlık binada zombilerden kaçarken benim de kalkıp koşasım geldi
New York'un bomboş sergilendikleri de gerçekten harika sahnelerdi.
Ben filmde 2 şeye taktım. Birincisi Will Smith el bombasını açılan delikten atıp içeri saklanabilirdi bence. İkincisi de kadın Will Smith'i orada intihar ederken nasıl buldu?
Will Smith'in yalnızlıktan mankenlerle konuşması da çok etkiledi beni. Hele bayan mankenle konuşması süperdi.
Ayrıca Will Smith'i dinlemeyip evinin açığa çıkmasına sebep olan kadına cidden çok uyuz gittim. Zaten rol de yapamıyordu.
Filmle ilgili en süper yorum arkadaştan geldi. Will Smith'in kaçırdığı kadın zombiye takan muhtemel kocası hakkında;
" Zombi de olsa adam sevmiş abi "

---spoiler---
---spoiler---
---spoiler---
---spoiler---
Ben filmi iyi denebilecek bir sinemada izledim. Ses efektleri o kadar süperdi ki karanlık binada zombilerden kaçarken benim de kalkıp koşasım geldi
New York'un bomboş sergilendikleri de gerçekten harika sahnelerdi.Ben filmde 2 şeye taktım. Birincisi Will Smith el bombasını açılan delikten atıp içeri saklanabilirdi bence. İkincisi de kadın Will Smith'i orada intihar ederken nasıl buldu?
Will Smith'in yalnızlıktan mankenlerle konuşması da çok etkiledi beni. Hele bayan mankenle konuşması süperdi.
Ayrıca Will Smith'i dinlemeyip evinin açığa çıkmasına sebep olan kadına cidden çok uyuz gittim. Zaten rol de yapamıyordu.
Filmle ilgili en süper yorum arkadaştan geldi. Will Smith'in kaçırdığı kadın zombiye takan muhtemel kocası hakkında;
" Zombi de olsa adam sevmiş abi "

---spoiler---
---spoiler---

Gerçi elimde DVD'si var ama o izlemek içindi atarım yüksek ihtimal
hem napsin cocuk duygularina yenimis iste
Ama olay öle değil tabii..
Will Smith için zaten izledim filmi bende
Yorum