Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    https://www.imdb.com/title/tt8228288/ Dün gece ikinci kez izledim ve yeni şeyler keşfettim
    Bu filmdeki asansör platformu hangi güçle yukarı aşağı gidiyor, etrafında bir bağlantısı yok oradaki mantığı çözemedim ben. Sizce mantık hatası mı yoksa filmin inceliklerinden biri mi?
    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      https://www.imdb.com/title/tt8228288/ Dün gece ikinci kez izledim ve yeni şeyler keşfettim
      Ne gibi reis sonu çok anlamsız bitmişti...

Anladıklarınla bizi aydınlatırsan çok sevinirim
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu filmdeki asansör platformu hangi güçle yukarı aşağı gidiyor, etrafında bir bağlantısı yok oradaki mantığı çözemedim ben. Sizce mantık hatası mı yoksa filmin inceliklerinden biri mi?
        Asansörün teknik aksamını boşver. Film bir mesaj vermek için çekilmiş. Asansörün sisteminden ziyade, verilmek istenen mesaja odaklanmak lazım.

İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne gibi reis sonu çok anlamsız bitmişti...
        İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Anladıklarınla bizi aydınlatırsan çok sevinirim

Buna ben de katılıyorum. Film güzel ilerledi ama çok saçma bitti.
        "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Groundhog Day

Harika bir film. Komedi, fantastik öğeler, romantizm bir arada. Bill Murray çok büyük oyuncu. Bir sahnede itici ve bencil, bir sonrakinde duygusal ve düşünceli...
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Groundhog Day

Harika bir film. Komedi, fantastik öğeler, romantizm bir arada. Bill Murray çok büyük oyuncu. Bir sahnede itici ve bencil, bir sonrakinde duygusal ve düşünceli...
            Abi sen benim sevdiğim tarz filmleri seviyorsun iki tane önereyim izlemediysen.

Flipped
            Little miss sunshine

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi sen benim sevdiğim tarz filmleri seviyorsun iki tane önereyim izlemediysen.

Flipped
              Little miss sunshine
              Teşekkürler. İlk fırsatta seyredeceğim.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Groundhog Day

Hazır Bill Murray üstattan giderken şu iki filmini de izlemeyen arkadaşlara öneririm. Çok güzel bir tat alacakları kesin.

İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                Karl Marx
                анархія-мама

Yorum

• Fatih Akın'ın Duvara Karşı filmini izlemiştim geçenlerde. Birkaç gün geçti Birol Ünel hayatını kaybetti. Üzücü oldu beğenmiştim filmdeki performansını da. Film tavsiyemdir.

Yorum

• Şimdilerde çoğunluğu Nostalji olsa da David Lean filmlerini çok seviyorum.
                    If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                    Milton Friedman

Yorum

• Cengiz'in Çocukları

Bozkır Kültürünün olmazsa olmazı atlardır. At binen bilir, çocuklarla atın ilişkisi başkadır. Sevgi, tutku, heyecan...

Seyretmek gerek.

Yorum

• 2.Dünya Savaşına meraklı olanlar gerçek hikayeden uyarlanan John Rabe fılmini izleyebilirler

Yorum

• Not Defteri

Romantik dramların zirve filmlerinden biri. Ryan Gosling'e yakışan sakin bir karakter daha... Diğer baş rol oyuncusu Rachel McAdams'ı da S. Holmes'dan hatırlıyoruz. Bizdekine benzer zengin kız - fakir oğlan çatışması üzerine kurulu bir hikaye aslında. Fakat olayların sıralaması ilmik ilmik örülmüş. Beni etkileyen tarafı da bu oldu.

*

Patrondan Kurtulma Sanatı

Dramın üstüne biraz komedi iyi gidiyor. J. Aniston, Kevin Spacey, Jaime Foxx ve C. Farrell'ın yan rollerde olduğunu görünce şaşırdım. Diyelim ki işinizle daha doğrusu patronunuzla ilgili küçük ya da büyük sorunlarınız var. Bu sorunların çözüm yollarının en radikali ne olurdu? Basit ama keyifli bir film.

Yorum

• Üstteki yorumlardan sonra Platform'u seyrettim. Harika metaforlar içeriyor. Mesajlardan bazılarını gerçekçi bulamadığımı söylemeliyim (Eşitlik gibi)...

*

It Could Happen to You (Size de Çıkabilir)

Bridget Fonda'nın sahici oyunculuğu ile Nicolas Cage'in alışık olmadığımız sempatisi... Şöhret ve para hırsına karşı iyilik!

*

Limitless (Limit Yok)

Matrix gibi hapla filan başlayınca, sıkıcı bilim–kurgulardan olduğunu düşünüp kapatmak istedim. Bambaşka bir şey çıktı devamında. İlginç bir tema: Artısıyla eksisiyle Beyni kullanma kapasitesini arttırmak.

Yorum

• İki klasiği yıllar sonra yeniden seyrettim, Kevin Spacey'yi sevenlere tekrar öneririm:

* Se7en

* Olağan Şüpheliler

Yurtta kaldığımız zamanlarda arkadaşlarla aramızda "Sonu sürprizli film" muhabbetimiz vardı. O konu ne zaman açılsa, aklıma gelenler arasında bu iki film de olur.

Yorum

• Son zamanlarda izledigim filmleri söyle bir degerlendirmesini yapayim. Genellikle korku/gerilim filmleri oldu.

Last Shift (2014)

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: MV5BZmFjMmMxMzYtMzU3NC00YWZlLWExMjktNmU5OTZjYTQ4MjQ1XkEyXkFqcGdeQXVyMTQxNzMzNDI@._V1_UX182_CR0,0.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 13.5 KB 
Kimlik: 11215849

Saf korku ve gerilim dolu bu film benim cok hosuma gitti. Öyle cok fazla effekt veya asiri yüksek ses kullanmadan da insanlar nasil korkutulura güzel örnek teskil ediyor.
                                Film bir karakolda geciyor ve bu karakola bir gece nöbet gecirsin diye cömez bir polis memuresi görevlendiriliyor.
                                Karakolda kendisinin yalniz olmadigini anladigi andan itibaren aklinin pek almayacagi olaylar gerceklesiyor.

Bastan sonuna kadar cok geriyor film. Hizli kamera gecislerinde kullanilan teknik cok iyiydi. Bazilarina göre film agir isleyebilir ama bence tam tadinda olmus. Zira o agirligi yönetmen kullandigi teknik ile güzel bagliyor.

9/10

The Grudge (2020)

İsim: MV5BMjY3NWZmOTktMmVhZi00M2Q1LTg2MmQtOGE2NmE3MWNlZjY3XkEyXkFqcGdeQXVyMDA4NzMyOA@@._V1_UX182_CR0,0.jpg 
Boyut: 8.9 KB 
Kimlik: 11215850

2004 yapimi olan filmi pek hatirlamadigim icin bu yeni versiyonunu izleyeyim dedim. Ilki böyle kötü müydü bilmiyorum ama film beni ne gerdi ne de korkuttu.
                                Fragmanini izleyince fazla ümitlendim anlasilan. Konusuna gelince, lanetli bir evde yasayan kötü bir ruhun tasinan her ev sakinlerine yasattigi kabuslari gösteriyor.
                                Efektler yer yer iyi olsa da oyunculuk cok kötü oldugundan beni pek alamadi bu film. Fragmanda tüm iyi bölümleri zaten spoiler olarak vermisler maalesef.

Evil Dead ve Don't Breath'den tanidigimiz Sam Raimi sadece yapimci olarak görev aldi. Yani fragmanini izleyip de fazla birsey beklemeyin. Bakilir mi? Bakilir ama hafizada yer edinecegine dair söz veremem.

4/10

Lights Out (2016)

İsim: MV5BMTg1OTkxNDgyMV5BMl5BanBnXkFtZTgwMjEzNTc0ODE@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg 
Boyut: 6.7 KB 
Kimlik: 11215844

Fragmanindan etkilenip izledigim baska bir korku filmi. Dürüst olmak gerekirse imdb'de filme verilen not gercekci duruyor. Hikayede kücükken cilt hastaligindan dolayi timarhanede bir deney sirasinda ölen ve ruhu huzur bulmayan bir kizin (filmde büyümüs artik) arkadasindan kopamayip ailesine huzur vermiyor. Film direkt etkileyici bir giris ile basliyor. Efektler güzel ve yerindeydi. Filmin de basligindan anlasildigi üzere karanlikta yasayan bu kötü ruhun verdigi gerilim cok iyi gösterilmis. Peki neden sadece 10 üzerinden 6,3 almis diye soracak olursaniz, bence sorun hikayede. Bas kahramanin var ve kötü karakterin var ama maalesef senaryonun zayifligindan dolayi film bittiginde tam tatmin olamiyorsunuz.

6/10

Fantasy Island (2020)

İsim: MV5BOWE2ODZhYWYtNTFiYy00MjdmLWIzZGEtNTkyOTc1NDIwMjk4XkEyXkFqcGdeQXVyMzY0MTE3NzU@._V1_UX182_CR0,0.jpg 
Boyut: 12.0 KB 
Kimlik: 11215845

Ya, benim salakligim abi. Metascore 22 vermis imdb'de 4,9 vermisler. Izleme iste. Ama yok! Valla izlemek isteyenlere simdiden coook sabirlar diliyorum.
                                Konusunu kisa özetleyeyim. Bir ada düsünün. Sizin dileginizi gerceklestiriyor (ne olursa ama). Tek sorun, siz adayi sonra terk edemiyorsunuz. Fikir ilgi cekici olsa da altini cok yavan doldurmaya calismislar. Esimle izledim ve tek bir kere bile ne korktuk ne de gerildik. Daha cok komedi gibi bir film yapmislar. Oyunculuklar berbat ötesi. Senaryo zaten ALLAH'a emanet.
                                Yani yine de izleyin de diyemiyorum cünki eminim ardindan bana küfür edersiniz. Filmin sonunda "ha o öyle miydi?!" dedirtebilir ama cok sacma yahu. Vampirli filan olsa diyeceksin ki e fantastik bir film, ne bekliyorsun. Bu da "fantastik" ama az bi mantik olaydi keske...

2/10

1BR (2019)

İsim: MV5BNDgxY2M1MjctNzU0Yy00NjkxLTgxZGYtYzZjOGUxOWZlNWRlXkEyXkFqcGdeQXVyODE5NzE3OTE@._V1_UX182_CR0,0.jpg 
Boyut: 6.7 KB 
Kimlik: 11215846

Severim aslinda böyle gerilim dolu filmleri. Burada da bundan bol var, lakin filmin diger oyunculari pek fazla katki saglayamadilar maalesef. Nicole Brydon Bloom oyunculugu olmasa izlenir mi bilmiyorum ama kadin bu filmde kici kurtaran kisi oldu. Film baska bir sehire tasinan ve sans eseri kendisine bir apartman dairesi bulan bir bayan ile basliyor. Bu arkadasimiz kisa sürede komsularinin göründügü gibi olmadiklarini anlayinca olaylar basliyor. Film kötü diyemem ama iyi de diyemem. Orta sekerli bir kahve gibi. Insan daha fazla aksiyon bekliyor film ilerledikce. Ic daraltan sahneler cok vardi ve onlarin olmasi zaten filmi sonuna kadar izlemeni sagliyor. Fikir güzel ama tek kisilik dev kadro maalesef yetmeyebiliyor.

5/10

Train to Busan (2016)

İsim: MV5BMTkwOTQ4OTg0OV5BMl5BanBnXkFtZTgwMzQyOTM0OTE@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg 
Boyut: 13.3 KB 
Kimlik: 11215847

Zombi filmlerini severek izlerim. Ne kadar cok diziler uzun soluklu oldugundan bir müddet sonra insani sIkIyor olsada The Walking Dead'e 3 sezon dayanabildim.
                                Train to Busan Kore yapimi ve bu adamlarin da kendilerinden söz ettirdiklerini ve ciddiye alinmasi gerektigini "The Forgotten" filminden sonra anladim. Ne kadar cok "The Parasite" benim nazarimda fazla abartilsada oyunculugu iyi beceriyor bu arkadaslarimiz.

Film isminden de anlasilacagi gibi hemen hemen bir trende geciyor. Zombi filmlerinin konusunu anlatmak bana sacma geliyor zira bu bir Vampir filmini anlatmakla es deger. Insanlar zombiye dönüsüyor iste. Ama tabi bir Zombiyi oynamakta öyle cok kolay degil. Bu filmde insani gercekten buna inandiriyorlar ve salt korku filmi olmadigi icin ve yer yer nokta atisi dram da oldugundan bu filmi cok begendim. Ikinci bölümü de cikti "Peinsula" adinda ama daha bakmadim. IMDB notu pek parlak degil ama bir sans verecegim.

7/10

Ghosts of War (2020)

İsim: MV5BMjAzYWVmN2QtOWM0Yi00ZTJiLWFkNzItOThmYTkxYzUzYTQyXkEyXkFqcGdeQXVyMzQwMTY2Nzk@._V1_UX182_CR0,0.jpg 
Boyut: 13.5 KB 
Kimlik: 11215848

Filmi begenmeli miyim yoksa senariste kizmali miyim bilemiyorum. Ikilemde kalmayi sevmiyorum gercekten. Orta halli bir filmin iyi bir filme giderken alip ikinci yarisinda bu kadar bok edilebilirdi. Bir yerden sonra senarist cok farkli bir kafaya bürünüp izleyiciyi sasirtmak istemis ama basarili olamamis maalesef. Iki ayri film senaryosu gibi oldugundan sadece ilk bölümünü begendim diyebilirim. Oyunculuklar fena degil. Efektler de iyiydi ama filmin sonunda "ben ne izledim?!" dedirtti. Konusunu kisa özetleyemem zira Ikinci Dünya Savasi'nda Amerikan askerlerinin Nazi askerlerden kacarak lanetli ruhlarin yasadigi bir satoya siginmasiyla baslayip devam ediyor ama diger yarisinda Afghanistan Savasi'na baglaniyor. Nasil mi oluyor? Izleyip görebilirsiniz.

4/10
                                En son Mehmet Fatih Silik tarafından düzenlendi; 04.11.2020, 13:24.
                                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim