Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• The Big Year

Owen Wilson, Steve Martin ve Brad Harris'den güzel bir komedi... Bu kadrodan beklediğiniz uçuk bir komedi olur. Fakat mesajı olan bir film. Başarı nedir? Tutkunuzun peşine ne pahasına duşersiniz?

*

Ahlat Ağacı

Büyük beklentiyle seyrettim. Uzak, İklimler, Uc Maymun, Bir Zamanlar Anadolu'da, Kış Uykusu'ndan daha iyi denilmişti. Teknik olarak bir şey diyemem de hikâye öyle anlatıldığı kadar iyi değil.

Spoiler

Kayıp köpek ilânından etkilendiğimi itiraf etmeliyim.

Spoiler
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• The sopranos u tekrar izlemenin mutluluğu bir başka. Gerçekten gelmiş geçmiş en iyi dizi. Bir kere daha başlar mıyım bilmiyorum ama hala tadı damağımda.

Maalesef son zamanlarda kaliteli filmler yapılmıyor. Hele hele seri Bir lofr ya da ocean serisi gibi 3 seri filmlere hasret kaldık. En son Ip man izledik. Daha da yok maalesef. Hollywood bildiğin senaryo kıtlığı yaşıyor herhalde.

snatch izleyelim bugünde . Saygılar

Yorum

• Freedom Writers - https://www.imdb.com/title/tt0463998/

Irkçılık temalı filmlerden biri. 1992 California olaylarıyla başlıyor film. Sonrasında idealist ve genç bir öğretmenin farkındalığıyla, çete üyesi ve suça meyilli çocukların karşısındaki farklı gruplara mensup insanlara bakış açısının değişmesi işleniyor.

Önce ABD ve geçen ay Fransa'da yaşananlar sonrasında yine ırkçılık, sorgulanmadan mahkum edildi. Uyuşturucu tacirlerinin, sapıkların, adi suçların, terörün görünmesinin istemiyorsanız olayı "ırkçı bir saldırı" şeklinde sunarsınız, olur biter.

*

Uncut Gems - https://www.imdb.com/title/tt5727208/?ref_=nv_sr_srsg_0

Bireysel olarak Adam Sandler şaşırtmaya devam ediyor. Fakat filmin geneli durağan...

Sanki üstte bahsettiğim filme tepki verircesine; bol Yahudi ve zengin, altın kolyeli, pırlanta küpeli, hoplayan zıplayan siyahlar içeriyor.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bu ara spor filmleri izliyorum nedense. Son olarak Forever Chape izledim bugün. Haberlerden takip etmiştim ama olayı yaşayanlardan ve ailelerinden dinlemek çok dramatik geldi bana. Modum düştü, üzüldüm baya. Bundan sonra safım belli kardeşlerim..
          ( ゚д゚)

Yorum

• Uncut Gems aykırı tekniğiyle insanları kutuplaştırılacak bir film ama ben sevdim.

Ancak temposuyla olsun gürültüsüyle olsun insanı cidden çok fazla yoran bir film.

Yorum

• El Cuerpo izleyin izletin

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yok mu son zamanlarda çıkan gizemli sonunda ohaa diyebileceğim bir film önerisi olan Konu çok arkada kalmış...
                İlk olarak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bilen soylesin, eskilerdende olur?
                Güzel bir film seyretmek için eski sayfaları dolanayım derken bu mesajlara rastladım. En son oha falan olduğum bir film var eskilerden. Filmin ismi "Kaç Para Kaç". Sonunda hem oha diyorsunuz, hem de derin bir sessizliğe bürünüyorsunuz. İzlemenizi tavsiye ederim.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Aksiyon, suikast filmi sevenler için Jason Statham'ın başrolunu oynadığı "Mechanic" filmini tavsiye ederim. Filmin vizyon tarihi 2011 olmasına rağmen hareketli sahneleri ile ön plana çıkmayı halen başarıyor film. Ayrıca filmin konusu da ilginç geldi bana. Kendisine iş verdiği adamı (Donald Sutherland) bir başka işveren (Tony Goldwyn) tarafından işini bitiren tetikçi (Jason Statham) , öldürdüğü adamın oğlunun (Ben Foster) haline acıyıp kendisini gibi bir tetikçi olarak yetiştirip yanına alarak yeni işler için macereya atılıyor.

Sonu her zamanki ilginç biten filmlerden.
                  ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Soysuzlar Çetesi

Bu Tarantino filmini nasıl atlamışım, nasıl görmemişim bilmiyorum. Çok iyi... Sonu sürprizli sevenler kaçırmasın.

Yorum

• Arka arkaya iki Emma Stone filmi seyrettim:

Çılgın, Aptal, Aşk

Türkiye'nin gişe sayıları tutarlı, doğru, güvenilir tek açık kaynak Box Office sitesi! Filmlerin; gişe sayıları, seansları, fragmanları, foto galerileri, bilgileri.

Çok iyi bir romantik komedi. Ryan Gosling yine iyi iş çıkarmış.

İkinci Easy A

Türkiye'nin gişe sayıları tutarlı, doğru, güvenilir tek açık kaynak Box Office sitesi! Filmlerin; gişe sayıları, seansları, fragmanları, foto galerileri, bilgileri.

Bir ergenin bunalımlı süreçte yaptığı hataları işliyor.

İki filmin okul sahnelerinde "The Scarlett Letter" adlı kitap işleniyor. Türkçe'ye Kızıl Damga olarak çevrilmiş, merak ettim.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Güzel bir film seyretmek için eski sayfaları dolanayım derken bu mesajlara rastladım. En son oha falan olduğum bir film var eskilerden. Filmin ismi "Kaç Para Kaç". Sonunda hem oha diyorsunuz, hem de derin bir sessizliğe bürünüyorsunuz. İzlemenizi tavsiye ederim.
                        En yakın zamanda izleyeceğim teşekkürler....
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          El Cuerpo izleyin izletin
                          İzlediğim en iyi flimlerden biri efsane ötesi birşey bencede herkes izlesin izlettirsin...

Ayrıca Raydan Çıkanlar filmi de efsanedir bunu da öneririm kesinlikle hocam...
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• The usual suspects filmini 10 yıl üzerine yeniden izledim. Fakat bu film seneryosunu yazan adamı nasıl ifade ederim bilemedim.

İlginç bir durum öğrendim;
                            kaiser söze ‘ nin Türk olduğunu söylüyorlar filmde ve söze isminin sözelden geldiğini öğrendim. Bunun yanında kaiser söze olarak ortaya çıkan roger verbal kint ın verbal adının Türkçede ‘sözel’ anlamına geldiğini öğrendiğim de tam dumur oldum.

Yorum

• https://www.imdb.com/title/tt8228288/ Dün gece ikinci kez izledim ve yeni şeyler keşfettim
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• The Week Of

Bir düğün filmi. Yer yer sıksa da genel olarak tebessüm ediyorsunuz. Kız babası olmanın zorlukları da fena işlenmemiş.

Intolerable Cruelty

Geroge Clooney'nin en karizmatik filmi bu olabilir. Catherine Zeta-Jones hayranı olsam da performansını beğenmedim, onu süs gibi kullanmışlar filmde.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim