Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Elvis & Nixon

Kevin Spacey yine harika oynamış. Elvis ile başkan Nixon'ın meşhur toplantısını anlatan güzel bir film.

*

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tercihen karla kaplı dağlarda ıssız mekanlarda geçen, baştan sona gerim gerim geren hatta becerebilirse korkutan film tavsiyelerine açığım...
    Rus yapımı Leviathan'ı seyrettin mi?
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Rus yapımı Leviathan'ı seyrettin mi?
      Hayır seyretmemiştim ama seyredeceğim listeye ekledim. Yalnız bu film pek geren ya da korkutan tarzda değil galiba dram havası var. Umarım aşırı dozda dram yoktur. Bu arada fragmanda sanki Alparslan Türkeş'i gördüm, çok yorgunum şu an sızmak üzereyim belki ondandır ))
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hayır seyretmemiştim ama seyredeceğim listeye ekledim. Yalnız bu film pek geren ya da korkutan tarzda değil galiba dram havası var. Umarım aşırı dozda dram yoktur. Bu arada fragmanda sanki Alparslan Türkeş'i gördüm, çok yorgunum şu an sızmak üzereyim belki ondandır ))
        Brejnev'dir o. (:

(Korku yok ama geriyor. Fondan kar da var diye hatırlıyorum.)
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İranlı Yönetmen Asghar Farhadi'nin son filmi Everybody Knows şu anda vizyonda, tavsiye ederim. Yönetmenin diğer filmleri A Seperation ve The Salesman kadar hikaye örgüsü ve finalini beğenmesem de başrol oyuncuları Penelope Cruz ve Javier Bardem oyunculuklarıyla filmi yukarılara taşımış.
          Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• İlk olarak Sertan Danışer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İranlı Yönetmen Asghar Farhadi'nin son filmi Everybody Knows şu anda vizyonda, tavsiye ederim. Yönetmenin diğer filmleri A Seperation ve The Salesman kadar hikaye örgüsü ve finalini beğenmesem de başrol oyuncuları Penelope Cruz ve Javier Bardem oyunculuklarıyla filmi yukarılara taşımış.
            Geçen cuma girdi vizyona sanırım, çok övüyorlar filmi, en uygun fırsatta gideceğim...
            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Geçen cuma girdi vizyona sanırım, çok övüyorlar filmi, en uygun fırsatta gideceğim...
              Doğrudur geçen Cuma girdi vizyona. Asghar Farhadi'yi beğenen biri olarak uzun süredir beklediğim bir filmdi ve izleme imkanı buldum.

Yorum

Doğrudur geçen Cuma girdi vizyona. Asghar Farhadi'yi beğenen biri olarak uzun süredir beklediğim bir filmdi ve izleme imkanı buldum.
                Benim de listemde olan filmlerden biri. Ama pek olumlu yorumlar duymadım tabi Ashgar Farhadi olunca çıta biraz yükseliyor muhtemelen

Listemdeki diğer film de Sibel. Çanakçı'nın meşhur Kuşköy'ünde çekildi ve kuşdilinin kullanıldığı bir film. Uluslararası arenada ilgi uyandırdı ve ilk gösterim de - yanlış hatırlamıyorsam - Locarno'da oldu. Gidince yorumlarımı yazarım.
                Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                (Dozer) Cemil Usta
                Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benim de listemde olan filmlerden biri. Ama pek olumlu yorumlar duymadım tabi Ashgar Farhadi olunca çıta biraz yükseliyor muhtemelen

Listemdeki diğer film de Sibel. Çanakçı'nın meşhur Kuşköy'ünde çekildi ve kuşdilinin kullanıldığı bir film. Uluslararası arenada ilgi uyandırdı ve ilk gösterim de - yanlış hatırlamıyorsam - Locarno'da oldu. Gidince yorumlarımı yazarım.
                  Onu da izledim, ben beğendim. Ama herkesin sevebileceği tarzda bir film değil bence. Vermek istediği mesaja odaklanmak lazım biraz. Damla Sönmez döktürmüş ayrıca. Erkan Kolçak Köstendil eşlik ediyor filmde kendisine.

Yorum

Onu da izledim, ben beğendim. Ama herkesin sevebileceği tarzda bir film değil bence. Vermek istediği mesaja odaklanmak lazım biraz. Damla Sönmez döktürmüş ayrıca. Erkan Kolçak Köstendil eşlik ediyor filmde kendisine.
                    ikisi de iyi oyuncu. İkisi de hala aktif olarak tiyatroyla bağlı oldukları için oyunculuk güdüleri canlı kalıyor. Bakalım izleyip göreceğiz.
                    (Dozer) Cemil Usta
                    Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Yolcu

Jaume Collet-Serra'nın yönetmen koltuğuna oturduğu Yolcu, sıradan bir sigortacının bir yolculuk esnasında karşılaştığı gizemli durumları konu ediniyor.

Gerçeklik sınırlarını zorlayan birkaç sahnesi olsa da kurgu gayet iyi. "Sonu sürprizli film" sevenleri keyifli bir buçuk saat bekliyor.

Yorum

• Yok mu son zamanlarda çıkan gizemli sonunda ohaa diyebileceğim bir film önerisi olan Konu çok arkada kalmış...
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yok mu son zamanlarda çıkan gizemli sonunda ohaa diyebileceğim bir film önerisi olan Konu çok arkada kalmış...
                          Bilen soylesin, eskilerdende olur?
                          Saldırın Seferoğulları
                          Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yok mu son zamanlarda çıkan gizemli sonunda ohaa diyebileceğim bir film önerisi olan Konu çok arkada kalmış...
                            İlk olarak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bilen soylesin, eskilerdende olur?
                            Yeni sayılmaz ama sonunda gerçekten "Ohaa" deniliyor: Cash

Yorum

• Dizi basligina noldu ?
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Abbas Kiyarüstemi'nin 1987 yapımı "Arkadaşımın evi nerede" filmini izledim. Gayet tatlı, temiz bir filmdi. Bir çocuğu eksen karaktere oturtarak bir çok değeri eleştiren bir film. İran sinemasını dünyaya tanıtan filmlerden biri olduğu söylenir aynı zamanda. Köker üçlemesinin de ilk filmidir. Tavsiye ederim.
                                (Dozer) Cemil Usta

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim