Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayariniz Konussa Size Ne Derdi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

"-Bende senden nefret ediyorum.

-Isin olmasa yüzüme bakmazsin diii miii" der.
    “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
    Sizler var ya .....

Yorum

bana 5+1 aldigin icin saol derdi bugunden itibaren [img]smileys/smiley36.gif[/img]artik benimde sesim gür duiyulcak benimde söz hakkim olcak derdi [img]smileys/smiley36.gif[/img]
      - impossible ? what does it mean ?

Yorum

İlk olarak ofkopat tarafından gönderildi
        bana 5+1 aldigin icin saol derdi bugunden itibaren [img]smileys/smiley36.gif[/img]artik benimde sesim gür duiyulcak benimde söz hakkim olcak derdi [img]smileys/smiley36.gif[/img]

[img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img] la kovermis ihsan gülmekten öldürdün beni la [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

geçen gün kasadan ses geliyordu bende bi caktim üstüne ses kesindi ama yawas calismaya basladi bayagi kasiyor galiba bana küstü eylem yapiyor
          <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

yeter ulan yeter.....

bu TS ye gösterdigin sevgiyi bi kiza göstersen simdiye kadar evlenirdin. kalkta bi kiz bul kendine. orami burami kurcalama bak fena olacak sonunda...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

bilgisayarla baristik simödi canavar gibi hizli ama bazen ses yapiyor 5 kardesi görünce onuda kesiyor[img]smileys/smiley4.gif[/img]
              <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

Hani bana RAm alacaktin? Yine mi beni kandirdin....
                FxY

Yorum

"Lan olm 5 senedir ayni hoparlör ayni monitör yeter lan degis sunlari ancak kasaya önem veriyon lan,Bide msn de su kizlardan bi tane de bana ayarlasana ama RAM i fazla olsun öyle miyminti kizlari sevmem ben" derdi herhalde[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

- " Bak abicim sadece sirasiyla baslat/oturumu kapat/kapat a mouse unun sol tusuylabasacaksin. hadi ne olursun yap su iyiligide ram imi dinlendirim.[img]smileys/smiley9.gif[/img]"

- "ne o lan bide komutmu veriyon.duyanda bise bilmiyoz sanacak.[img]smileys/smiley7.gif[/img]"

- "yaa abi yanlis anladin.ben daha yeni yeni söküyom türkçeyide ondan öyle açiklayici konustum. hem kapatsan senin içinde iyi olurdu behh...[img]smileys/smiley5.gif[/img]"

- "fazla konusma yoksa format geliyooo..."

- "olsun onada raziyim.[img]smileys/smiley11.gif[/img]"

- "suç senin sesini açanda bi basladin daha susmak nedir bilmiyon. ahada kisiyom sesini.al hadi simdikonusta görelim. ne oldu pc efendi. sesin çikmiyo dimi...[img]smileys/smiley17.gif[/img]"

ohh bee dünya varmis...yasasin konusamayan bilgisayarlar...[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                    elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                    TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                    legends never die ...

Yorum

Lan olm biraz oyun oynada bende egleneyim derdi bu aralar [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                      - impossible ? what does it mean ?

Yorum

görmemisin bilgisayari olmus basindan kalkmamis kalk ta git biraz hava al diyebilirdi mesela
                        bordo mavi düs gözüme yansimis...

Yorum

yaa git basimdan, haaa bak birde ikide bir sigara içip beni de burda bogmadumana ,iki dakka delikanli ol, nedir yani hah sigarayi da içtin tam oldu bak bak adama bak hey allahim sen sabir verderdi.

Yorum

Yeter be bikmadin mi su oyunu oynamaktan manyakmisin nesin sen derdi heralde (oyun FM2006)
                            Barış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                            Yükleniyor...
                            X