Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayariniz Konussa Size Ne Derdi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Konusacak hal kalmazdi heralde 15 saat açik günde[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

La yeter FM'de baska takimlari da zaferden zafere kostur yeter Trabzon da trabzon.... derdi...
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

banabiraz nazik davransan olmaz mi esra abla [img]smileys/smiley6.gif[/img]

Yorum

"Biktim artik ayda bir herseye yeniden baslamaktan" derdi sanirim..

Yorum

ne var la bu bordomavi.net'te sen mi kurtaracan bu trabzonu..derdi ve bu onun son konusmasi olurdu...[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

-çeksene elini kircan mi klavyemi?

-biraz daha yukari hah f12 tusuna dogru tamam tamam tam orasi kasi kasi kasi oohh oohhh
              TrabZonguldaklı...

Yorum

kapat artik beni derdi [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

Zaten en hizli zamanlari sizlanmaya hakki yok......

Yorum

yeni bi harddisk al derdi

Yorum

bana tesekkür ederdi herhalde [img]smileys/smiley17.gif[/img]çok iyi bakiyorumda[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                      Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

"bir gün bende seni formatlarsam görürsün [img]smileys/smiley7.gif[/img]" derdi heralde [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                        Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

birak yakami Allahini seviyorsan nedier senden çektigim derdi
                          Trabzonspor

Yorum

biraz yawas wur[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                            G ö K h A nT ü F e K ç I

Yorum

abi allansen bana bi yeni bi yüz yeni bi imaj yarat ya abi 4.01 gb hardisckle nereye kadar abiii sana diyom bak.. hadi be abi.. ya ne kafama vuruyon kolay mi o baytlarla ugrasmak.. git ya ben birakiyom abi yeter artik ya birak beni ya git git abi git giiiiittttt bassiiimmmmdaaaannnn"

arkadaslar bunlari ben yazmadim bilgisayar kendisi yazdi..[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                              ISTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK, YINE YIKACAGIZ, BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Yükleniyor...
                              X