Tüm maçlar tamamlandı mı 1. tur birisi toplu souçları yazabilir mi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Haxball Oynayanlar Buraya
Daraltma
X
-
Trabzonspor Haxball Takımı
Facebook Grubumuz
Trabzonspor takımımız Süper Ligde mücadele etmektedir. Haxball da kendini gösteren renktaşlarımızı takımımıza bekliyoruz !!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak İlker Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGençler acımasaydı plakaya doğru giderdik herhalde)
Şampiyon olsunlar en azından şampiyon'a yenilmiş olalım :P
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehunharca yenildik
kardeşlerimizi tebrik ediyoruz11-5 yenildik ama çok hoşgörülü davrandılar
İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTormenta 2-6 Game Over
Maç yayını:
antreman eksiliği ilk 5 dk da gösterdiği etkiyle rakip farkı açtı.yetişme çabalarıyla yaptığımız ataklara direk engel oldu.
Ne diyelim sağlık olsun başarılarİlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç Kayıt :
DedeLer : 7
Şikeciyiz : 4İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Takım 16 : 3
Trapezus : 0 (Hükmen )İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTurnuvanın açılış maçı az önce gerçekleşti ve maalesef yenildik.
Rakibimiz Runaway'ı tebrik ederiz.
Kayet Tikkatli 6 - 8 Runaway
http://haxtube.com/watch.php?v=bee58066En son bordo61 tarafından düzenlendi; 17.12.2011, 19:53.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
- Alıntı
Yorum
-
* Rakibe iki kez özel mesaj attım ama cevap yok , sonuçta bizide elerseniz sıkıntı yok yaniTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
- Alıntı
Yorum
-
İtiraz son gün abi.
İtiraz etmemişsiniz ondan öyle yazdım.
Tamam sizin itirazınızı alıyorum onların itirazı gelmezse hükmen galip ilan edileceksiniz
Bu arada hayırlı olsun Sedat abi , sana laf yok çizersin sen şimdi biziBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİtiraz son gün abi.
İtiraz etmemişsiniz ondan öyle yazdım.
Tamam sizin itirazınızı alıyorum onların itirazı gelmezse hükmen galip ilan edileceksiniz
Bu arada hayırlı olsun Sedat abi , sana laf yok çizersin sen şimdi biziTeşekkürler Giray'ım...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Aslında ben direk finale çıkayım rakibimi bekliyeyim felanTeşekkürler Giray'ım...
Bizde sonuçta burda bir üyeyizBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Dursun Vural tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyarın 12 ile akşam 4 arası oynayabilirimsaati verin yeterlidir...
- Alıntı
Yorum
Yorum