Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haxball Oynayanlar Buraya

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Herkesin işi gücü var sıkışıklık olmasın diye 10 gün süre verdik yine herkes Türk usulü maçını son güne sıkıştırdı
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Burada mı rakip?
      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• * Bizim rakibin bir tanesi üye olucaktı , yanlış anlaşılmasın rakibede kusur bulmuyorum ama bu iş olmayacak galiba ...
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Sedat abi hersey planlandigi gibi

Oynamadan üst tur sen yeterki rakibin bmn üyeligini hackledigini cakdirma

Yorum

• Bizim maç ne oldu? Bu akşam, yarın akşam bitirelim artık..

Yorum

• İlk olarak Hüseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bizim maç ne oldu? Bu akşam, yarın akşam bitirelim artık..
              sizden haber bekliyoruz....tarih ayarlayın
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Abi bu akşam 10'dan sonra ya da yarın akşam 7'den sonra yapalım?

Yorum

• Bu akşam 10'dan sonrada, Yarın 7 den sonrada olur.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• yarın saat tam 5 de yapıyoruz,,5 den sonra ben oynayamam,masa üstü pc yok çünkü,,,,herkes 2 dk zaman ayırsın şuna ve yarın tam 5 de yapalım.ok,,,

Yorum

• 1'de sınavım, 5'te halı saha maçım var.. O saatler bana uymaz..

Yorum

• 4 de yapalım o zmn

Yorum

• Yarın son .

Yarından sonra rakibine ulaşıp cevap alamayanlar bana itirazlarını ispatlarıyla beraber iletsinler. ( İtiraz son gün 17.12.2011)

Ona göre eleme işlemi yapacağım.

Eğer iki takımda bir çaba göstermediyse 2 takımı da eleyeceğim.

Kimse sonra bana gönül koymasın, 10 gün süre verdim hiç kimseye şu saatte oynayın demedim her türlü esnekliği davrandım.
                          En son bordo61 tarafından düzenlendi; 15.12.2011, 22:13.

Yorum

• Şimdi yapaydık ? Yarın sınav var gündüz.
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Zafer abiye ulaşabilirsen yapalım.. Biz buradayız..

Yorum

• Yapılan itirazlar sonucunda iki takımında zaman problemi yaşadığından

Muhendis United - Takım 15 maçının son oynanma tarihi 18.12.2011 tarihine ertelenmiştir.

Diğer maçlarının son oynanma tarihi halen 16.12.2011'dir. (İtiraz ederseniz değerlendiririz )
                                En son bordo61 tarafından düzenlendi; 15.12.2011, 22:45.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X