Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sümela'nın Şifresi: Temel

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Link varsa özelden alalım, muhtemelen Dvd screener falandır.

Yorum

• İlk olarak murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      link varsa özelden alalım, muhtemelen dvd screener falandır.
      +1 :d.....
      En son Misina tarafından düzenlendi; 26.02.2012, 15:36.
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Dün indirdim ben, tekrar bulabilirsem gönderirim linki.

*

Edit : Özelden gönderdim.
        En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 26.02.2012, 17:33.

Yorum

• Googlede yazinca cikiyor. Soldan son iki güne kisitlayinca Link veren en az 50 forum cikiyor.
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Filmin yapımcısı Adem Kılıç ve oyuncu Salih Kalyoncu hakkında Trabzon 3. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne 61 bin TL tazminat davası açan Ömer Usta, dava dilekçesinde 12 yaşındaki oğlu Güven Usta’nın kendisinden izin alınmadan filmde oynatıldığını ve kendisine filmde küfür edilmesi nedeniyle mağdur olduklarını belirtti. Baba Ömer Usta dava dilekçesinde, oğlunun kendilerinden izin alınmadan filmde oynatılması ve oğluna hakaret edilmesi gerekçesiyle filmin yapımcısı Adem Kılıç ile filmde ''imam'' rolündeki sanatçı Salih Kalyoncu hakkında 61 bin lira maddi ve manevi tazminata mahkum edilmesini istedi. Dava önümüzdeki günlerde Trabzon 3. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülecek.

Baba Ömer Usta daha önce filmin yapımcıları hakkında benzer gerekçeyle Trabzon Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu.

İHA

Yorum

• Bu dava kabul edilirse , kabul eden adliyedeki herkesi Bakırköye yollamak lazım.

Yorum

• 18 yaşından küçük bir çocuğu babasından yazılı izin almadan oynatmak suçtur, Bakırköy'le falan ne alakası var bunun?

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  18 yaşından küçük bir çocuğu babasından yazılı izin almadan oynatmak suçtur, Bakırköy'le falan ne alakası var bunun?
                  O sahneler 2 dakikada çekilmiyor ki ? Çocuğu filmde oynayacak, sahne çekecek babasının haberi olmayacak ? Bence para koparmaya çalışıyorlar.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O sahneler 2 dakikada çekilmiyor ki ? Çocuğu filmde oynayacak, sahne çekecek babasının haberi olmayacak ? Bence para koparmaya çalışıyorlar.
                    Öyle olsaydı yönetmen,yapımcı artık her kimse bunun belgesini çıkarıp gösterirdi.Para koparma olayına ben de katılıyorum ama adam da eğer gerçekten haberdar değilse haklı taraf.
                    En son Murat' tarafından düzenlendi; 28.02.2012, 19:07.

Yorum

• Şimdi bu film karadenizde yaşayan karadenizlileri mutlu etmemiş olabilir , ya da karadenizli olmayanlarında beklentisini karşılamamış olabilir ....

Lakin karadenizli olupta başka şehirlerde yaşayan ben ve benim gibiler için bir harikaydı , koyayim o başa ve diğer edilen yöreye has küfürler bile gülmemize yetti çünkü bize hastı ... Yöre ağzı her ne kadar muhteşem olmasada cinnet geçirtecek kadar da kötü değildi bu gözler ne ağızlar görü( uy da dan ibaret sayıldı yıllarca şivemiz ) ...

Konu ve çekim açısından vasat altı idi kabul ediyorum lakin bu tarz filmleri izleyelim ki bu işte gelecek olduğunu gören yatırımcılar (yapımcılar ) daha çok el atsınlar ve daha güzelleri çekilsin ....
                      En son Ugur Kursad tarafından düzenlendi; 28.02.2012, 19:20.
                      RİZE HER YER TRABZON

53-61

Yorum

• Uğur abi birde şöyle birşey söylemek gerekir bir geriye bakmak lazım kaç tane karadeniz filmi var, nedenini sormalı sonra insan, gerçekten bizi perdeye yansıtmak çok zor, aşırı derecede zor bir olay, birde hani bizi anlatıyor insana kendi anlatılıyor ve aşırı bir beğeni bekleniyor zor ve riskli şeyler film bencede başarılıydı ama muazzam asla değil belkide seviyenin çok altında ama yapılması bir başarıdır bu sinema eksenimizde.
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Aynen katiliyorum son iki yaziya. Birde o ara ara Trabzondan caddeler göstermesi aglatiyordu beni az kalsin.

Birgün iki senede bir gördügüm memleketimi Almanyadaki sinema salonlarinda görecegim aklimin ucuna bile gelmezdi...
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Filmin sonu çok sade olmuş ya . Son yazısını görünce şaşırdım böyle biter mi film diye . Genel olarak beğendim filmi hakaretler yazıldığı kadar abartılı değil yerinde kullanılmış. Şive yazıldığı gibi ne iyi ne kötü oda hoşuma gitti . Ama dediğim gibi film'in bitişini beğenmedim
                            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Film çoğunluk tarafından beğenilmiş ama doğrusunu söylemek gerekirse ben beğenmedim...

Hoşuma giden tek yer intihar sahnesinde ki Bordo-Mavi olayıydı...Belki de en komik sahnelerin fragmanlarda yer alması beni etkilemiştir diye düşünüyorum...

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Uğur abi birde şöyle birşey söylemek gerekir bir geriye bakmak lazım kaç tane karadeniz filmi var, nedenini sormalı sonra insan, gerçekten bizi perdeye yansıtmak çok zor, aşırı derecede zor bir olay, birde hani bizi anlatıyor insana kendi anlatılıyor ve aşırı bir beğeni bekleniyor zor ve riskli şeyler film bencede başarılıydı ama muazzam asla değil belkide seviyenin çok altında ama yapılması bir başarıdır bu sinema eksenimizde.
                                Kaç tane film veya diziyi bir kenara bırakalım kaç tane kaliteli şivemiz vardı ki yıllarca karadenizliyi salak ama saf / iyi niyetli gösterdiler dizilerde fllmlerde ve buna gülünmesi beklendi ...

Gülbeyaz dizisi bu alanda güzellik yaşattı sadece bize ...

Şimdi şöyle bakalım bir yılda kaç tane doğu eksenli film ve dizi çekiliyor , kaç tane karadeniz eksenli film ve dizi çekiliyor ? Doğu bölgesinin bizden kültür olarak üstün olması kabul edilinebilinir mi ? Elbette ki hayır ? Bizden daha çok hikayesi çıkar mı ? Elbette hayır 3-4 konu arasında gider gelir bu dizi veya filmler ... Ama satılır yani yatırımı ortaya koyan adam parasını alacağını bilir ve bu tarz filmlere kolayca para koyar ve çok çeşitli projeler ile o tarz filmler çekilir ... Karadeniz filminin az olmasının başlıca nedeni bana kalırsa budur , karadenizliler başta yazdığım gibi hep bir hikayenin yan figürü olarak kullanıldı yani kolaya kaçıldı ...

Filmi 2 kere İzmirde seyrettim salondakilerin çoğu da karadenizli değildi ama onlarda çoğu sahnede güldü tabii benimle birlikte karadenizli olanlar abartılı güldüğü sahnelerde onlar o kadar gülmedi işte bu noktada karadeniz filmi sadece karadenizli için çekilmemelidir eğer o amaçla çekilirse söylediğin :""insana kendi anlatılıyor ve aşırı bir beğeni bekleniyor zor ve riskli şey " doğru olur ...

Bana kalırsa herşeye rağmen güzel bir başlangıçtı bu film ve eğer 2. serisi de bu kadar gişe alırsa bu tarz filmler artar , filmler artarsa çeşitlilik artar , o da rekabeti doğurur , rekabet te başarılı bir film izlettirir bize ...

Yani kısaca söylemem gerekirse ( bence ) , eğer bu alanda başarılı filmler izlemek istiyorsak bu tarz filmlerin çekilmesini teşvik etmemiz gerekiyor , bu da biz izleyiciler için filme giderek olur ...
                                En son Ugur Kursad tarafından düzenlendi; 29.02.2012, 17:07.
                                RİZE HER YER TRABZON

53-61

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X