Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ÖSS 2007 | Sonuçlar ve Tercihler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tandogan tarafından gönderildi
    Ayrica sinavda 57 bin kisinin sifir çektigi de açiklandi.Bu da enteresan bir durum.
    abi sistem de degiscekmis daha fazla olur herhal sifir çeken türev integral yapmak kolay degil
    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
    Olmak ister isen bu yolda mahir,
    Harabat ehlini hor görme şakir,
    Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak ÇAYKARALI_61 tarafından gönderildi
      İlk olarak Tandogan tarafından gönderildi
      Ayrica sinavda 57 bin kisinin sifir çektigi de açiklandi.Bu da enteresan bir durum.
      abi sistem de degiscekmis daha fazla olur herhal sifir çeken türev integral yapmak kolay degil

bu 57 bin kisi sifir derken yaptigi dogrularin yanlislari goturdugu zamanki sifir bu yani hiç dogru yapmayipta sifir alan degil bu bunu karistirmamaliyiz
      "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak ktuTS tarafından gönderildi

İlk olarak ÇAYKARALI_61 tarafından gönderildi
        İlk olarak Tandogan tarafından gönderildi

bu 57 bin kisi sifir derken yaptigi dogrularin yanlislari goturdugu zamanki sifir bu yani hiç dogru yapmayipta sifir alan degil bu bunu karistirmamaliyiz

Tabii ki...Zaten üniversite sinavina giripte hiç dogru yapamayan adam olmaz ki...Hepsini sallasan bile elbet bir kaç tanesi tutar.Haa girgirina girip bos kagit verip çikanlar baska tabiiki.Böyleleri de yok degil.

Yorum

• İlk olarak yavuzselim_61 tarafından gönderildi
          Bu sene puanlar yükselecekmis diyorlar bu konuda bir bilgisi olan var mi?
          kardes bilmem ama geçen sene yükselmisti bu sene ne kadar da 57000 kisi sifir puan alsada yükselir gibime geliyor kolaydi sorular

Yorum

• yazicak biseym yok dicem saçma olucak..içimden geliyodu aslinda bu cümle..allah herkese hayirlisini nasip etsin..benim istedigim olmadi bu yil..tekrar girmeyi düsünüyorm ama bilmiyorm..neyse...saygilar....
            Uzaktanda olsa soyle..Soyle bak gelecek sesin...

Yorum

• İlk olarak yavuzselim_61 tarafından gönderildi
              Bu sene puanlar yükselecekmis diyorlar bu konuda bir bilgisi olan var mi?
              ben 317 puanla yüzde 10 luk dilime girmisim,geçen yilda 311 puan alan yüzde 10 luk dilime girmisti acaba burdan puanlarin yükseldigini çikarabilirmiyiz
              efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• Ozi dilimin %10 sa Istanbul Isletme yaz (2. ögretimi tutar anca ama) 1.ögretim %7,84 falan galiba.. Eger islletme-iktisat yazacaksan,Isletme Fakültesinde okumus Iktisat Fakültesinde yüksek lisans yapan biri olarak benden sana tavsiye; I.Ü. 2. ögretim isletmeyi, I.Ü. 1. ögretim Iktisattan önce yaz..
                Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• berat ne diyosa tersini yap kardesim sen
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• onu bunu bilmem de öss birincisi ofluymus...bunun için bi topic açildi mi yoksa açmak mi lazim...

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi
                      Ozi dilimin %10 sa Istanbul Isletme yaz (2. ögretimi tutar anca ama) 1.ögretim %7,84 falan galiba.. Eger islletme-iktisat yazacaksan,Isletme Fakültesinde okumus Iktisat Fakültesinde yüksek lisans yapan biri olarak benden sana tavsiye; I.Ü. 2. ögretim isletmeyi, I.Ü. 1. ögretim Iktisattan önce yaz..
                      benimde kafamda senin dediklerin vardi ama tanidik bir profesör bana antropoloji,halkala iliskiler,uluslararsi iliskiler gibi bölümleri tavsiye etti özelliklede antropolojiyi tavsiye etti su anda kafam acayip karisik yani.antropoloji nedir onu arastiriyorum
                      efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• İlk olarak lazrail61 tarafından gönderildi
                        onu bunu bilmem de öss birincisi ofluymus...bunun için bi topic açildi mi yoksa açmak mi lazim...

Dogruysa var ya...[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak lazrail61 tarafından gönderildi
                          onu bunu bilmem de öss birincisi ofluymus...bunun için bi topic açildi mi yoksa açmak mi lazim...
                          [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
                          Fanatik Pacci

Yorum

• hadi yaa oflu mu o çocuk

vay be rastlantiya bakmutfaktaydim annemle radyoda açikti haberleri veriyolardi birincilerin ismi okunuyo bi tanesinde annem çocugun soyadina dikkat etti dediki bak bu kesin trabzonludur[img]smileys/smiley36.gif[/img]tutmus valla hiç ummazdim[img]smileys/smiley36.gif[/img]helal olsun Allah herkese öyle basarilar nasip etsin[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                            Somewhere along in the bitterness..

Yorum

• SOYadi haciahmetoglu da hacilar oftan çikar çogunlukla

Yorum

• sonuç bekledigimden asagi geldi aslinda basta tercih yapmayacaktim ama seneye kazanamazsam korkusu tercih yaptirdi karadenizi 1 2 puanla kaçirdim... bende bircok ili yazdim neresi olursa atik diorum ama her tercih rehberine baktikca egitim sistemine yuh demeden edemiyorum... bu sene olmazsa seneye farkli bi sistemle tekrar sinava giricegim hem ben kaybedicm hem ailem gençlerden neler çaldiklarinin farkinda degiller... yazik valla
                                KAZIM KOYUNCU YÜREGIMIZDESIN MEKANIN CENNET OLSUN

Yorum

Yükleniyor...
                                X