İlk olarak Tandogan tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
ÖSS 2007 | Sonuçlar ve Tercihler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ÇAYKARALI_61 tarafından gönderildiİlk olarak Tandogan tarafından gönderildiAyrica sinavda 57 bin kisinin sifir çektigi de açiklandi.Bu da enteresan bir durum.
bu 57 bin kisi sifir derken yaptigi dogrularin yanlislari goturdugu zamanki sifir bu yani hiç dogru yapmayipta sifir alan degil bu bunu karistirmamaliyiz"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
-
İlk olarak ktuTS tarafından gönderildi
İlk olarak ÇAYKARALI_61 tarafından gönderildiİlk olarak Tandogan tarafından gönderildiAyrica sinavda 57 bin kisinin sifir çektigi de açiklandi.Bu da enteresan bir durum.
bu 57 bin kisi sifir derken yaptigi dogrularin yanlislari goturdugu zamanki sifir bu yani hiç dogru yapmayipta sifir alan degil bu bunu karistirmamaliyiz
Tabii ki...Zaten üniversite sinavina giripte hiç dogru yapamayan adam olmaz ki...Hepsini sallasan bile elbet bir kaç tanesi tutar.Haa girgirina girip bos kagit verip çikanlar baska tabiiki.Böyleleri de yok degil.
Yorum
-
İlk olarak yavuzselim_61 tarafından gönderildiBu sene puanlar yükselecekmis diyorlar bu konuda bir bilgisi olan var mi?Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak yavuzselim_61 tarafından gönderildiBu sene puanlar yükselecekmis diyorlar bu konuda bir bilgisi olan var mi?
efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR
Yorum
-
Ozi dilimin %10 sa Istanbul Isletme yaz (2. ögretimi tutar anca ama) 1.ögretim %7,84 falan galiba.. Eger islletme-iktisat yazacaksan,Isletme Fakültesinde okumus Iktisat Fakültesinde yüksek lisans yapan biri olarak benden sana tavsiye; I.Ü. 2. ögretim isletmeyi, I.Ü. 1. ögretim Iktisattan önce yaz..Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Yorum
-
İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildiOzi dilimin %10 sa Istanbul Isletme yaz (2. ögretimi tutar anca ama) 1.ögretim %7,84 falan galiba.. Eger islletme-iktisat yazacaksan,Isletme Fakültesinde okumus Iktisat Fakültesinde yüksek lisans yapan biri olarak benden sana tavsiye; I.Ü. 2. ögretim isletmeyi, I.Ü. 1. ögretim Iktisattan önce yaz..efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR
Yorum
-
hadi yaa oflu mu o çocuk
vay be rastlantiya bakmutfaktaydim annemle radyoda açikti haberleri veriyolardi birincilerin ismi okunuyo bi tanesinde annem çocugun soyadina dikkat etti dediki bak bu kesin trabzonludur[img]smileys/smiley36.gif[/img]tutmus valla hiç ummazdim[img]smileys/smiley36.gif[/img]helal olsun Allah herkese öyle basarilar nasip etsin[img]smileys/smiley32.gif[/img]Somewhere along in the bitterness..
Yorum
-
sonuç bekledigimden asagi geldi aslinda basta tercih yapmayacaktim ama seneye kazanamazsam korkusu tercih yaptirdi karadenizi 1 2 puanla kaçirdim... bende bircok ili yazdim neresi olursa atik diorum ama her tercih rehberine baktikca egitim sistemine yuh demeden edemiyorum... bu sene olmazsa seneye farkli bi sistemle tekrar sinava giricegim hem ben kaybedicm hem ailem gençlerden neler çaldiklarinin farkinda degiller... yazik vallaKAZIM KOYUNCU YÜREGIMIZDESIN MEKANIN CENNET OLSUN
Yorum
Yorum