İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
ÖSS 2007 | Sonuçlar ve Tercihler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak FIRTINA_61 tarafından gönderildiİlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildiİlk olarak FIRTINA_61 tarafından gönderildibeyler bi soru vard? matematikte sonuç 2001 ç?k?yodu bi de çeldirici bi soru da kimyada vard? atomlar?n hareketiyle ilgili de?ildir cevap d ç?k?yodu mantar?n su üstünde kalmas? güzel soruydu fizikte de güzel sorular vard? genelde güzeldi gazteden bakt?m da sorulara geçen seneden kolayd? biz de ?ans yokki geçen sene tercih yapt?k [img]smileys/smiley5.gif[/img]Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
-
Guests
61trabzonsomer ben gireli 4 y?l oluyo e?er puanlar fazla de?i?mediyse sen büyük ihtimalle ve in?allah girersin bence cerrahpa?a t?pa söyled?in netlerle.Ayriyeten f?rt?na 61 t?p için matematik ve fen önemli.Arkada? da 83 say?sal yapm??.Orta ögretim de 73 ise girer bence ama fazla sözel yapmad?g? için kritik.
Bekleyelim görelim neyse hay?rl?s? olsun.Klasik olucak ama
yay?n ?imdi .... [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Yorum
-
İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildiİlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
kazanmakla da bitmeyi ki..
aha kazand?k da ne oldi?
gecenin bu saatinde, nescafe elinde uyumamak için,ders çal??...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
hadi u?aklar marmara hukuk'a gelin fazla yok burada bizden say?y? art?r?n..
La lendi ba??n? yakm???n, milletle ne u?ra??rs?n[img]smileys/smiley36.gif[/img]Yok u?aklar,sak?n gitmeyin.. Puan? tutanlar ?stanbul ??letmeyi gönül rahatl???yla yazs?nlar, yata yata üniversite bitirsinler[img]smileys/smiley36.gif[/img]
türkiye'nin ekonomisi ondan bu halde de?il mi? [img]smileys/smiley32.gif[/img]BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Scholes tarafından gönderildi
61trabzonsomer ben gireli 4 y?l oluyo e?er puanlar fazla de?i?mediyse sen büyük ihtimalle ve in?allah girersin bence cerrahpa?a t?pa söyled?in netlerle.Ayriyeten f?rt?na 61 t?p için matematik ve fen önemli.Arkada? da 83 say?sal yapm??.Orta ögretim de 73 ise girer bence ama fazla sözel yapmad?g? için kritik.
Bekleyelim görelim neyse hay?rl?s? olsun.Klasik olucak ama
yay?n ?imdi .... [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Cerrahpa?a zor gibi bence. Çünküherkesin s?nav?yüksek.Puanlar yükselecektir.Katü olur diyorum ben. O da olmazsa Edirne T?pa beklerim ha[img]smileys/smiley2.gif[/img]Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
Guests
Yaw b?rak?n sorular?n yanl??l???n?.Say?saldan 3 soruya takm??lar 3ünü de dinledim.Neymi? efendim 3 nokta do?rusal dememi? bilgi eksikmi? demese ne olucak ki?Üçgen sorusu zaten s?navda bize o bilgiyi verdiklerinde okumadan geçiyorduk.Matematikteki 2 soruda hata yok bence sadece ba?ar?s?z dershaneler s?nav?n iptaline gerekçe göstermek için mazeret ar?yolar.
Zaten ar?yan bulur
Yorum
-
eh benimkide fena degildi
türkce: 43dogru 2 yanlis
sosyal:36dogru 9 yanlis
matematik: 20 dogru 7 yanlis [img]smileys/smiley36.gif[/img]
bakalim ii kötü biyere gircez<font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>
Yorum
-
İlk olarak Scholes tarafından gönderildi
61trabzonsomer ben gireli 4 yyl oluyo e?er puanlar fazla de?i?mediyse sen büyük ihtimalle ve in?allah girersin bence cerrahpa?a typa söyled?in netlerle.Ayriyeten fyrtyna 61 typ için matematik ve fen önemli.Arkada? da 83 sayysal yapmy?.Orta ögretim de 73 ise girer bence ama fazla sözel yapmadygy için kritik.
Bekleyelim görelim neyse hayyrlysy olsun.Klasik olucak ama
yayyn ?imdi .... [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Yorum
Yorum