Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ÖSS 2007 | Sonuçlar ve Tercihler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi
    İlk olarak FIRTINA_61 tarafından gönderildi
    beyler bi soru vard? matematikte sonuç 2001 ç?k?yodu bi de çeldirici bi soru da kimyada vard? atomlar?n hareketiyle ilgili de?ildir cevap d ç?k?yodu mantar?n su üstünde kalmas? güzel soruydu fizikte de güzel sorular vard? genelde güzeldi gazteden bakt?m da sorulara geçen seneden kolayd? biz de ?ans yokki geçen sene tercih yapt?k [img]smileys/smiley5.gif[/img]
    yaaaaaaaaa b?rak ?imdi allah alla sanki sizin zaman?n?zda yoktu adama bak her sene biri kolay bir tane zor olur adama bak geçen sene F = m.a adamlar bunu sordu beee yuh zormu adama bak kolay sa herkeze kolay ...
    nerdeydi o ben göremedim ama matematikte böle kolay bi soru yoktu geçen sene ki takometre sorusunu yapabilen varm?yd? acaba say?l?d?r

Yorum

• İlk olarak FIRTINA_61 tarafından gönderildi
      İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi
      İlk olarak FIRTINA_61 tarafından gönderildi
      beyler bi soru vard? matematikte sonuç 2001 ç?k?yodu bi de çeldirici bi soru da kimyada vard? atomlar?n hareketiyle ilgili de?ildir cevap d ç?k?yodu mantar?n su üstünde kalmas? güzel soruydu fizikte de güzel sorular vard? genelde güzeldi gazteden bakt?m da sorulara geçen seneden kolayd? biz de ?ans yokki geçen sene tercih yapt?k [img]smileys/smiley5.gif[/img]
      yaaaaaaaaa b?rak ?imdi allah alla sanki sizin zaman?n?zda yoktu adama bak her sene biri kolay bir tane zor olur adama bak geçen sene F = m.a adamlar bunu sordu beee yuh zormu adama bak kolay sa herkeze kolay ...
      nerdeydi o ben göremedim ama matematikte böle kolay bi soru yoktu geçen sene ki takometre sorusunu yapabilen varm?yd? acaba say?l?d?r
      tabi ben dedim ya hayatta görmessin ulan yok muydu ivme ile ilgili soru fizikte .allah?m yarabbim..
      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• 61trabzonsomer ben gireli 4 y?l oluyo e?er puanlar fazla de?i?mediyse sen büyük ihtimalle ve in?allah girersin bence cerrahpa?a t?pa söyled?in netlerle.Ayriyeten f?rt?na 61 t?p için matematik ve fen önemli.Arkada? da 83 say?sal yapm??.Orta ögretim de 73 ise girer bence ama fazla sözel yapmad?g? için kritik.

Bekleyelim görelim neyse hay?rl?s? olsun.Klasik olucak ama

yay?n ?imdi .... [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi
          İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi

kazanmakla da bitmeyi ki..

aha kazand?k da ne oldi?

gecenin bu saatinde, nescafe elinde uyumamak için,ders çal??...[img]smileys/smiley36.gif[/img]

hadi u?aklar marmara hukuk'a gelin fazla yok burada bizden say?y? art?r?n..

La lendi ba??n? yakm???n, milletle ne u?ra??rs?n[img]smileys/smiley36.gif[/img]Yok u?aklar,sak?n gitmeyin.. Puan? tutanlar ?stanbul ??letmeyi gönül rahatl???yla yazs?nlar, yata yata üniversite bitirsinler[img]smileys/smiley36.gif[/img]

türkiye'nin ekonomisi ondan bu halde de?il mi? [img]smileys/smiley32.gif[/img]
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• sorular?n baz?lar?n yanl??l?k varm??. bilgisi olan var m??

Yorum

• İlk olarak Scholes tarafından gönderildi

61trabzonsomer ben gireli 4 y?l oluyo e?er puanlar fazla de?i?mediyse sen büyük ihtimalle ve in?allah girersin bence cerrahpa?a t?pa söyled?in netlerle.Ayriyeten f?rt?na 61 t?p için matematik ve fen önemli.Arkada? da 83 say?sal yapm??.Orta ögretim de 73 ise girer bence ama fazla sözel yapmad?g? için kritik.

Bekleyelim görelim neyse hay?rl?s? olsun.Klasik olucak ama

yay?n ?imdi .... [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Cerrahpa?a zor gibi bence. Çünküherkesin s?nav?yüksek.Puanlar yükselecektir.Katü olur diyorum ben. O da olmazsa Edirne T?pa beklerim ha[img]smileys/smiley2.gif[/img]
              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
              - Eomer -

Yorum

• sorular yanl?? warsa sosyalden ward?r mattan hele hiç yanl?? yoktu bana göredemuhte?em geçti s?nav...
                zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

• Yaw b?rak?n sorular?n yanl??l???n?.Say?saldan 3 soruya takm??lar 3ünü de dinledim.Neymi? efendim 3 nokta do?rusal dememi? bilgi eksikmi? demese ne olucak ki?Üçgen sorusu zaten s?navda bize o bilgiyi verdiklerinde okumadan geçiyorduk.Matematikteki 2 soruda hata yok bence sadece ba?ar?s?z dershaneler s?nav?n iptaline gerekçe göstermek için mazeret ar?yolar.

Zaten ar?yan bulur

Yorum

• yav ne hatas? adam? korkutmay?n ya ...

ayr?ca te?ekkürler ilgili arkada?lara..
                    Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                    zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• eh benimkide fena degildi

türkce: 43dogru 2 yanlis

sosyal:36dogru 9 yanlis

matematik: 20 dogru 7 yanlis [img]smileys/smiley36.gif[/img]

bakalim ii kötü biyere gircez
                      <font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>

Yorum

• Benimde onura yakin 238EA 252SÖz efrasiyabla ayni yere gideriz Kurtulamadim heriften ya 18 senedir[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                        61&gt;34

Yorum

• aLLah Yardimciniz oLsun..

Yorum

• İlk olarak Scholes tarafından gönderildi

61trabzonsomer ben gireli 4 yyl oluyo e?er puanlar fazla de?i?mediyse sen büyük ihtimalle ve in?allah girersin bence cerrahpa?a typa söyled?in netlerle.Ayriyeten fyrtyna 61 typ için matematik ve fen önemli.Arkada? da 83 sayysal yapmy?.Orta ögretim de 73 ise girer bence ama fazla sözel yapmadygy için kritik.

Bekleyelim görelim neyse hayyrlysy olsun.Klasik olucak ama

yayyn ?imdi .... [img]smileys/smiley1.gif[/img]
                            arkadas bak türkçe önemli dillmi adam(61trabonomer) 15 türkçe yapmis bana öle dedi 273 geliyo puani 73'de okul puani 348 cerrahpasa 365 diye biliyom ben birden 20 puan düser mi bi de tipsa o bölüm [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• walla ben 75 sözel neti yaptim ama hiç çalismadim dikkat çekerim

Yorum

• İlk olarak muratdinc tarafından gönderildi
                                walla ben 75 sözel neti yaptim ama hiç çalismadim dikkat çekerim
                                iyi kardes bazi adamlarada türkçe ögret de 15 netten fazla yapsinlar(61trabzonomer)[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]neyse basarilar sana

Yorum

Yükleniyor...
                                X