Beni daha çok sözeller zorladı.Özellikle tarih & coğrafya bayağı zor geldi...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
ÖSS 2007 | Sonuçlar ve Tercihler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak kanda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim okuldan bi kız mat2 den 1 yanlıs söz1 den 3 yanlış diğerleri full yaptı 299 puanı var okuldan da 80 379 puan alıyor.Özel Alparslan Fen LisesiBen Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum
-
İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanlış biliyorsam düzeltin ama tüm sorular yapıldığında zaten 300 ham puan alınmıyor mu???
Yorum
-
üniversitede okumama rağmen fen2'den yanlışım çok çıkardı ama mat2'den 1 yanlış normal mat2 kolaydı birinci bölüm ztn kolaydı ama ayırt edici fen2 olacaktır buna eminim çünkü fen2 soruları zordu yapan öne geçecektir....
arkadaşı kutlarım herşey gönlün(üz)ce olur inşallahHakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekoray kardeş sınav nasıldı iyi bir yer inşallah tutturuyosundur
İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoray;sınava girdiğini bilmiyordum,geçmiş olsun. Hayırlısı olsun inşallah. Bizimki de sözellerde zorlanmış.
Yorum
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim yapmissa helal olsun milletimizin boyle zeki insanlara ihtiyaci var ..Boyle basarilarin memleketimizden cikmasida insani ayri bi gururlandiriyor.
bu sınavın amacı da türkiyenin en zekilerini ayılarlım onları okutalım,nispeten aptallar elensin değildir bence.
bu sınav sistemi çok çalışanın ve daha çok kalıpları ezberleyenin başarılı olacağı bir sistem.amaçları sadece insanları elemek olduğundan onu gerçekleştiriyor.ama bunu zekaya göre değil çalışmaya göre yapıyor.zaten insanların zekasına göre bir sınav yapılacak olsa böyle uygulanmaz.gençleri küçüklükten alıp o konuda eğitip uzmanlaştırırsınız ve herkes işinde bir numara olur.ama görüldüğü üzere bu böyle değil.
376 alan arkadaş da zekasından çok çalışmasıyla almıştır bence.kaldı ki sanırım eşit ağırlıktan girmiş bu da ezberinin de güçlü olması gerektiğini düşündürüyor.bence bu sistemde çok zeki olmayan,hatta ortalama zekanın biraz altında olan bir eşit ağırlık öğrencisi,eğer ezberi çok kuvvetliyse bu puanı alabilir.ya da en azından bundan 5-10-15 puan altını.ama sonuçta imkansız değil.çünkü gerekli olan belli.sene sonuna kadar çok iyi çalışacaksın,ezberin de kuvvetli olacak.sınavda da heyecan yapmayacan.bitti gitti.aynılarını yapan ve 1 senesini harcayan biri rahatlıkla alabilir merak etmeyin.
kimsenin başarısını küçümsemiyorum.sadece fikrimi söyledim.alan arkadaşa da tebrikler.her kimse.HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam şimdi zekilik kavramının bu sınavla pek alakası olduğunu düşünmüyorum.
bu sınavın amacı da türkiyenin en zekilerini ayılarlım onları okutalım,nispeten aptallar elensin değildir bence.
bu sınav sistemi çok çalışanın ve daha çok kalıpları ezberleyenin başarılı olacağı bir sistem.amaçları sadece insanları elemek olduğundan onu gerçekleştiriyor.ama bunu zekaya göre değil çalışmaya göre yapıyor.zaten insanların zekasına göre bir sınav yapılacak olsa böyle uygulanmaz.gençleri küçüklükten alıp o konuda eğitip uzmanlaştırırsınız ve herkes işinde bir numara olur.ama görüldüğü üzere bu böyle değil.
376 alan arkadaş da zekasından çok çalışmasıyla almıştır bence.kaldı ki sanırım eşit ağırlıktan girmiş bu da ezberinin de güçlü olması gerektiğini düşündürüyor.bence bu sistemde çok zeki olmayan,hatta ortalama zekanın biraz altında olan bir eşit ağırlık öğrencisi,eğer ezberi çok kuvvetliyse bu puanı alabilir.ya da en azından bundan 5-10-15 puan altını.ama sonuçta imkansız değil.çünkü gerekli olan belli.sene sonuna kadar çok iyi çalışacaksın,ezberin de kuvvetli olacak.sınavda da heyecan yapmayacan.bitti gitti.aynılarını yapan ve 1 senesini harcayan biri rahatlıkla alabilir merak etmeyin.
kimsenin başarısını küçümsemiyorum.sadece fikrimi söyledim.alan arkadaşa da tebrikler.her kimse.
İşin bir noktası da zekanın ne olduğu. Ben çok zekiyim ama çalışmıyorum, çalışsam şöyle böyle yaparım diye yırtınan kimse zeki meki değildir bence. Zeki adam önünü görürü, çalışır. Diğerinin ki boş lakırdıdır.
Öss Türkiye şartlarında alternatifsiz bir sistem ne yazık ki. Sürekli kalksın diyenlerin yerine bir alternatif üretmelerini bekliyorum yıllardır ama o adamlar sadece konuşurlar. Bir fikir üretmekten acizler..Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
herkesi tebrik etmek lazım kolay iş deil gerçekten öss maratonu her babayiğidin harcı deil. TÜM TRABZONSPOR LU ARKADAŞLARIMIZIN gönlüne göre versin yaradan.
MARMARA ya beklediğimizi de unutmasınlaröldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
Yorum