Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ÖSS 2007 | Sonuçlar ve Tercihler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Murat sözel bölüm olmadığını biliyorumda.

Yorum

• şey aslında bu işler gerçekten çok karışık ama eğer EA2 veya Say2 ise iyi bir puan...ancak sınava giren kişinin orta öğretim başarı punaı da önemli

Yorum

• 250 muthis bi puan 70 civarida okuldan gelse al sana 320 puan babalar gibi guzel bi bolume gidilir

Yorum

• hele hele sayısayl ise..........

Yorum

• ne alemde öss gençliği....

Yorum

• öss ve yds yi atlatalı tam 1 yıl oldu......ama seneyede sınava girmeyi ciddi ciddi düşünüyorum

Yorum

• ben kazanmama rağmen 4 kere girdim....
                ama puanlama çok değişmiş..
                max. puan ne kadar,hangi puan nire girer, okul puanı nasıl etkiler heç habarım yok.....

Yorum

• Şimdi ben olaya biraz Fransız kalıyorum,bizim zamanımıza göre çok değişti puanlamalar filan,sınava giren kardeşimde sordum ne yaptın diye 240-250 arası ham puan hesaplamışlar dershanede hocalarınla.Bide bildiğim sayısal bölüm okuduğu.Ondan sordum acaba iyimidir diye

Yorum

• eğer say2 de o puan aralığında almışsa gerçektende iyi bir puan...ancak şey de var tabi türkiyedeki sıralamsı....ama o puanı alan biri de iyi biryer almıştır

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben kazanmama rağmen 4 kere girdim....
                      ama puanlama çok değişmiş..
                      max. puan ne kadar,hangi puan nire girer, okul puanı nasıl etkiler heç habarım yok.....
                      vayyy ustad sen nerdesin yaaaziya basligi sen yokken kapandi

Yorum

• benim 264 ham puan eşit ağırlık
                        benimle tartışmak istiorsan bekleee beynimi aldırayım eşit şartlarda tartışalım

Yorum

• EA1 mi yoksa EA2 mi EA2 ise gerçektende iyi bir puan...hele birde ortaöğretim başarı puanın yüksek ise...Tebrikler Gerçekten

Yorum

• Bizim okuldan bi kız mat2 den 1 yanlıs söz1 den 3 yanlış diğerleri full yaptı 299 puanı var okuldan da 80 379 puan alıyor.Özel Alparslan Fen Lisesi

Yorum

• yok ea2 264 ea1 270 ama ben tüm bölümleri yaptım fen bile 26 nette ordan var
                              benimle tartışmak istiorsan bekleee beynimi aldırayım eşit şartlarda tartışalım

Yorum

• İlk olarak kanda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizim okuldan bi kız mat2 den 1 yanlıs söz1 den 3 yanlış diğerleri full yaptı 299 puanı var okuldan da 80 379 puan alıyor.Özel Alparslan Fen Lisesi
                                Kim yapmissa helal olsun milletimizin boyle zeki insanlara ihtiyaci var ..Boyle basarilarin memleketimizden cikmasida insani ayri bi gururlandiriyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X