1- Fikstür benim tarafımdan çekilecek . 64 kişi arasından başlayacak turnuvada zaman sıkıntısı sebebiyle . Her 2 günde bir üst tur maçları düzenlenecek .
2- Gün belirlendikten sonra rakibiniz olan kişiyle ikili diyalog kurarak (face,msn ) zamanı ayarlayabilirsiniz .
3- Oyununu 3 gün içerisinde mazeret bildirmeden oynamayanlar elenmiş sayılacak .
4- Oynayacağınız zamanı ve yeri burda yazarsanız izleyici olabiliriz .
5- Oyun bitiminde print screen ile foto eklerseniz hatıra olur
6- Oyun mekanı , www.gamyun.net izleyici yeri var diye orayı seçtim .
Kurallar kısmında öyle birşey yazmıyor.Bu site üyesi olmak ve 5 tl katılım ücretini yatırmak yeterli olur kanaatindeyim.Belki bu turnuva vesilesiyle üye olmuş bir Trabzonspor taraftarıyım.Forma kazanmak için üye oldum da diyebiliriz.Turnuvaya katılım şartlarında ortama takılmak yazmıyor,lütfen adil olunuz...
7- Turnuvada ödül dağıtılmasının tek sebebi , turnuvanın zevkli bir hale gelmesi ve hatıra olarak kendisine kalmasıdır . Amacımız insanları ödül ile turnuvaya çekmek değil , turnuvayı ödül ile daha çekişmeli bir hale sokmak . Ödül için değil , eğlence olsun diye oyuna katılan herkese kapımız açık . Kimsenin sizi dışladığı yok . Foruma bunun için üye olmuş olmanız beni ödül koyarak yanlış mı yaptık demeye sürüklüyor .
Size gidin burdan demiyorum , biraz ortama alışın . Biz siz katılmasanızda ısrarla sokmayı biliriz . Daha fazla bu konuda tartışmak istemiyorum . Adım soyadım belli facede ekleyin size hatıra bir forma sözüm olsun .
Şampiyon geri döndü Ekle de kemerimizi koruyalım bari Ahmet kardeşim.BMN boykotuma bu turnuva için ve bu turnuva süresince ara veriyorum...Ayrıca element uydurarak üstteki arkadaşa yanlış yaptınız,bu haksızlığa karşı onun için de oynayacağım ve kazandığım formayı kendisine takdim edeceğim ...
Yorum