Sene boyunca bu başlığı bekledim ama maalesef şimdi kaldığım evde internet yok..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2011 BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu mAz!
Daraltma
X
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSene boyunca bu başlığı bekledim ama maalesef şimdi kaldığım evde internet yok..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaçlar internet üzerinden oynanıyor değil mi?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYada yazma Ahmet 2 hafta sonra tatile gidicem nete giremem. Kimseyi bekletmiyim ayıp olmasın.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleama şöyle canlı canlı taşları tavlaya vurmadan tavla mı oynanırmış,tadı mı çıkar öyle oyunun
Büyük fikirler böyle doğuyor
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk msn çıktığında sizin gibi klavyeden konuşulur mu şöyle yüz yüze konuşulmadan temas etmeden tadı mı çıkar diyenler çıkmıştır
Büyük fikirler böyle doğuyor,ama tavla da hakkaten öyle
.ne zamana kadar kayıt alıyorsunuz ben de katılmak isterim
from BOGAZIÇI
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok ben yeniliklere karşı değilim,aksine bilgisayar mühendisiyim yenilikleri takip etmem gerek,ama tavla da hakkaten öyle
.ne zamana kadar kayıt alıyorsunuz ben de katılmak isterim
Bence kaydı yaptırın
İlk olarak Fabregas04 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeni de ekleyin lütfen...
Biraz ortama takılın öyle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla abi duruma göre 32'ye çabuk ulaşırsak 64 dolana kadar bekleriz yok yavaş ilerlerse 32 sonBence kaydı yaptırın
İlk mesajınız buraya olduğu için sizi eklemiyorum .
Biraz ortama takılın öyle
2- Gün belirlendikten sonra rakibiniz olan kişiyle ikili diyalog kurarak (face,msn ) zamanı ayarlayabilirsiniz .
3- Oyununu 3 gün içerisinde mazeret bildirmeden oynamayanlar elenmiş sayılacak .
4- Oynayacağınız zamanı ve yeri burda yazarsanız izleyici olabiliriz .
5- Oyun bitiminde print screen ile foto eklerseniz hatıra olur
6- Oyun mekanı , www.gamyun.net izleyici yeri var diye orayı seçtim .
Kurallar kısmında öyle birşey yazmıyor.Bu site üyesi olmak ve 5 tl katılım ücretini yatırmak yeterli olur kanaatindeyim.Belki bu turnuva vesilesiyle üye olmuş bir Trabzonspor taraftarıyım.Forma kazanmak için üye oldum da diyebiliriz.Turnuvaya katılım şartlarında ortama takılmak yazmıyor,lütfen adil olunuz...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fabregas04 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1- Fikstür benim tarafımdan çekilecek . 64 kişi arasından başlayacak turnuvada zaman sıkıntısı sebebiyle . Her 2 günde bir üst tur maçları düzenlenecek .
2- Gün belirlendikten sonra rakibiniz olan kişiyle ikili diyalog kurarak (face,msn ) zamanı ayarlayabilirsiniz .
3- Oyununu 3 gün içerisinde mazeret bildirmeden oynamayanlar elenmiş sayılacak .
4- Oynayacağınız zamanı ve yeri burda yazarsanız izleyici olabiliriz .
5- Oyun bitiminde print screen ile foto eklerseniz hatıra olur
6- Oyun mekanı , www.gamyun.net izleyici yeri var diye orayı seçtim .
Kurallar kısmında öyle birşey yazmıyor.Bu site üyesi olmak ve 5 tl katılım ücretini yatırmak yeterli olur kanaatindeyim.Belki bu turnuva vesilesiyle üye olmuş bir Trabzonspor taraftarıyım.Forma kazanmak için üye oldum da diyebiliriz.Turnuvaya katılım şartlarında ortama takılmak yazmıyor,lütfen adil olunuz...
gerekirse kural değişir forumda belli bir süre kayıtlı kalma veya forumlara katılım oranına bakılır.Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum