Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2011 BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu mAz!

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Sene boyunca bu başlığı bekledim ama maalesef şimdi kaldığım evde internet yok..
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sene boyunca bu başlığı bekledim ama maalesef şimdi kaldığım evde internet yok..
      Etma laaa
      Twitter Adresim

Yorum

Tavla ne? Backgammon mı? Yaz benide Ahmet.
        uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

Yada yazma Ahmet 2 hafta sonra tatile gidicem nete giremem. Kimseyi bekletmiyim ayıp olmasın.
          uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

maçlar internet üzerinden oynanıyor değil mi?
            from BOGAZIÇI

Yorum

İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              maçlar internet üzerinden oynanıyor değil mi?
              Evet evet
              Twitter Adresim

Yorum

İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yada yazma Ahmet 2 hafta sonra tatile gidicem nete giremem. Kimseyi bekletmiyim ayıp olmasın.
                Sen 2 hafta içinde elenmeyeceğini mi sanıyorsun ççç ççç
                Twitter Adresim

Yorum

ama şöyle canlı canlı taşları tavlaya vurmadan tavla mı oynanırmış,tadı mı çıkar öyle oyunun
                  from BOGAZIÇI

Yorum

ama şöyle canlı canlı taşları tavlaya vurmadan tavla mı oynanırmış,tadı mı çıkar öyle oyunun
                    İlk msn çıktığında sizin gibi klavyeden konuşulur mu şöyle yüz yüze konuşulmadan temas etmeden tadı mı çıkar diyenler çıkmıştır

Büyük fikirler böyle doğuyor
                    Twitter Adresim

Yorum

İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İlk msn çıktığında sizin gibi klavyeden konuşulur mu şöyle yüz yüze konuşulmadan temas etmeden tadı mı çıkar diyenler çıkmıştır

Büyük fikirler böyle doğuyor
                      yok ben yeniliklere karşı değilim,aksine bilgisayar mühendisiyim yenilikleri takip etmem gerek ,ama tavla da hakkaten öyle .ne zamana kadar kayıt alıyorsunuz ben de katılmak isterim
                      from BOGAZIÇI

Yorum

Beni de ekleyin lütfen...

Yorum

yok ben yeniliklere karşı değilim,aksine bilgisayar mühendisiyim yenilikleri takip etmem gerek ,ama tavla da hakkaten öyle .ne zamana kadar kayıt alıyorsunuz ben de katılmak isterim
                          Valla abi duruma göre 32'ye çabuk ulaşırsak 64 dolana kadar bekleriz yok yavaş ilerlerse 32 son Bence kaydı yaptırın

İlk olarak Fabregas04 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beni de ekleyin lütfen...
                          İlk mesajınız buraya olduğu için sizi eklemiyorum .

Biraz ortama takılın öyle
                          Twitter Adresim

Yorum

İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Valla abi duruma göre 32'ye çabuk ulaşırsak 64 dolana kadar bekleriz yok yavaş ilerlerse 32 son Bence kaydı yaptırın

İlk mesajınız buraya olduğu için sizi eklemiyorum .

Biraz ortama takılın öyle
                            1- Fikstür benim tarafımdan çekilecek . 64 kişi arasından başlayacak turnuvada zaman sıkıntısı sebebiyle . Her 2 günde bir üst tur maçları düzenlenecek .
                            2- Gün belirlendikten sonra rakibiniz olan kişiyle ikili diyalog kurarak (face,msn ) zamanı ayarlayabilirsiniz .
                            3- Oyununu 3 gün içerisinde mazeret bildirmeden oynamayanlar elenmiş sayılacak .
                            4- Oynayacağınız zamanı ve yeri burda yazarsanız izleyici olabiliriz .
                            5- Oyun bitiminde print screen ile foto eklerseniz hatıra olur
                            6- Oyun mekanı , www.gamyun.net izleyici yeri var diye orayı seçtim .

Kurallar kısmında öyle birşey yazmıyor.Bu site üyesi olmak ve 5 tl katılım ücretini yatırmak yeterli olur kanaatindeyim.Belki bu turnuva vesilesiyle üye olmuş bir Trabzonspor taraftarıyım.Forma kazanmak için üye oldum da diyebiliriz.Turnuvaya katılım şartlarında ortama takılmak yazmıyor,lütfen adil olunuz...

Yorum

İlk olarak Fabregas04 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              1- Fikstür benim tarafımdan çekilecek . 64 kişi arasından başlayacak turnuvada zaman sıkıntısı sebebiyle . Her 2 günde bir üst tur maçları düzenlenecek .
                              2- Gün belirlendikten sonra rakibiniz olan kişiyle ikili diyalog kurarak (face,msn ) zamanı ayarlayabilirsiniz .
                              3- Oyununu 3 gün içerisinde mazeret bildirmeden oynamayanlar elenmiş sayılacak .
                              4- Oynayacağınız zamanı ve yeri burda yazarsanız izleyici olabiliriz .
                              5- Oyun bitiminde print screen ile foto eklerseniz hatıra olur
                              6- Oyun mekanı , www.gamyun.net izleyici yeri var diye orayı seçtim .

Kurallar kısmında öyle birşey yazmıyor.Bu site üyesi olmak ve 5 tl katılım ücretini yatırmak yeterli olur kanaatindeyim.Belki bu turnuva vesilesiyle üye olmuş bir Trabzonspor taraftarıyım.Forma kazanmak için üye oldum da diyebiliriz.Turnuvaya katılım şartlarında ortama takılmak yazmıyor,lütfen adil olunuz...
                              Ahmet haklı 1 mesajla olmaz bu iş.

gerekirse kural değişir forumda belli bir süre kayıtlı kalma veya forumlara katılım oranına bakılır.
                              Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

Bende Katilacakdim Ahmet gerek yok Zaten Birinci Olucan gerek yok dedi Ve Kapattik Olayi

Herkeze Basarilar
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X