3. maç noldu????
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2011 BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu mAz!
Daraltma
X
-
İlk olarak Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakibimi tebrik ediyorum,gerçekten güzel bir maç idi fakat kötü bir son oldu benim için
Ve Mesut paraları alır kaçar
Bu gece gerçekten şanslıydım.Ayrıca bana sanki gamyun ilk başlayana gelen taşlarda kayırma yapıyor gibi geldi.Sağlıklı bulmadımKarar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak hAtes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkür ederim
Bu gece gerçekten şanslıydım.Ayrıca bana sanki gamyun ilk başlayana gelen taşlarda kayırma yapıyor gibi geldi.Sağlıklı bulmadım
İmkanı olanlar bence Facebook'tan filan oynasınlar.
- Alıntı
Yorum
-
Hesaba Para Yatıranlar
1-Bıyıklıoğlu
2-Unique
3-Mesopliya
4-Fincher
5-Ahamitokutan
6-Uğur
7-hAtes
8-Serdar Dilekoğlu
9-mAz
10-Dursun Vural
11-Adem Erdoğan
Atm'den Hesaba Para Nasıl Yatırılır?
Giriş tuşuna basıp vadesiz hesaba para yatırma tıklanır.Burada karşımıza hesap numarası ile yatırma ve ıban numarası ile yatırma diye iki seçenek çıkıyor.İster vermiş olduğum hesap numarasını girerek,isterseniz de Iban numarası girerek ileri yapıyorsunuz.Eğer numarayı doğru yazmış iseniz ismimin ve soyismimin belli karekterleri açık şekilde göreceksiniz.Örnek: ME*** B********LU gibi.Burada da sorun yoksa ileri yapıp yatıracağınız tutarı seçip diğer ödemeleri seçerek işlemi gerçekleştiriyorsunuz.En son Bıyıklıoğlu tarafından düzenlendi; 02.07.2011, 03:36.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehazirlik oynamak isteyen var mi
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sansar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapalım play65'te...
Ama sizinleden yapabilirim..
Edit: Geldi kendisi...En son Mehmet Ç. tarafından düzenlendi; 02.07.2011, 00:21.
- Alıntı
Yorum
-
- Birazdan Beratla kozlarımızı paylaşacağızTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
- Alıntı
Yorum
-
- iki adet 5-4'lük skorla bir üst turdayımŞuanda burası mahşer günü gibi taraftarlar bu galibiyetle çıldırdı adeta
Berat'ı tebrik ederim resmen ceza sahası içinde geçti maç ama çok çetin bir mücadeleydi , zokoranın son dakikadaki golüyle turu geçtik , son 16'ya kaldık mutluyuz , inşallah bu performansımı önümüzdeki maçlarada yansıtmak istiyoruz
En son SEDAT tarafından düzenlendi; 02.07.2011, 03:05.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum