Hesaba Para Yatıranlar
Bıyıklıoğlu
Unique
Mesopliya
Fincher
Ahamitokutan
Uğur
hAtes
Serdar Dilekoğlu
2 adet Atm'den yatıran var.Hangi şubeden yatırdığınızı söylerseniz ortaya çıkacak.
Atm'den Hesaba Para Nasıl Yatırılır?
Giriş tuşuna basıp vadesiz hesaba para yatırma tıklanır.Burada karşımıza hesap numarası ile yatırma ve ıban numarası ile yatırma diye iki seçenek çıkıyor.İster vermiş olduğum hesap numarasını girerek,isterseniz de Iban numarası girerek ileri yapıyorsunuz.Eğer numarayı doğru yazmış iseniz ismimin ve soyismimin belli karekterleri açık şekilde göreceksiniz.Örnek: ME*** B********LU gibi.Burada da sorun yoksa ileri yapıp yatıracağınız tutarı seçip diğer ödemeleri seçerek işlemi gerçekleştiriyorsunuz.
En son Bıyıklıoğlu tarafından düzenlendi; 01.07.2011, 20:11.
Evet sonuçta turnuva düzenleyen biri olarak , hakkımdaki şaibeleri yok etmek için rakibe el verip sonra yenmeliydim . Fenerbahçe'den hiç mi görmediniz ?
Buca , Es es ... Bu işler böyle gençler . İlk seti 5-1 kaybettim , ama en ufak bir korku heyecan yoktu Tabi tabi
Kalan 2 seti mükemmel ötesi oyunumla 5-1 ve 5-1 alarak rakibimi 2-1 lik skorla eledim ..
~~~~
İşin şakasını geçip ciddiyetine gelince , cidden hayatımda oynadığım en salak tavla maçıydı . Kimin iyi oynadığı belli değildi , her oyun 6-7 defa düşeş , 3-4 defa 5-5 falan geliyor böyle saçmalık olmaz .
Çağdaş yenildi ise zarların çok büyük etkisi var adam mükemmel oynuyor , rakibi sıkıştıracak her şeyi yapıyor. 2 tane art-arda 6-6 atıyorum haydaaa
Bu da sadece 1-2 oyunda değil oyunların genelinde böyle oldu . Benle oynayacaklara söyleyim , ben gamyunda oynamam gayri Çağdaş'a da söyledim ama facesi yokmuş .
Oyun için teşekkür edip rakibimi bekliyorum
Sayın Bıyıklıoğlu , Large olsun
bu centilmen açıklamayı yapan ahmet arkadaşıma çok tşk ediyorum
"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır." Louis D. Brandeis
Yorum