Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Hocam ben senin bu yorumunu görüp iyi bari alırken eksik almam demiştim..Sonra geçen hafta iş bankasında baktım indirim var ve 2 cilt 1800 sayfa bu yoruma bakmadan aldım..Aklıma gelince bir bakayım dedim seninki 3 ciltmiş..Bizimki çok eksik değildir herhaldeİlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçtiğmiz günlerde burada da dile getirdiğim üzere, Victor Hugo'nun Sefiller romanının 3 ciltlik tam metnine başlamıştım ve dün gece itibariyle bitirdim.
2000 sayfalık tam metni, uygun bir zamanınızda okumanızı tavsiye ederim arkadaşlar...
Piyasada satılan tam metin olmayan eser de fazla kopuk değil anlatım itibariyle ama bu tarz baş yapıtların tam metin okunması gerektiğine inananlardanım...
Tam metni okuyunca, eserde yer alan kahramanların, eskiden bir şekilde yollarının kesistiğini görüyorsunuz ve o zaman daha bir merakla okuyorsunuz romanı.
Keza esere hayranlığım bir kez daha arttı...
Şiddetle tavsiye ederim tam metni okumanızı ve kitaplığınızda bulundurmanızı...
https://www.kitapyurdu.com/kitap/sef...in/307697.html
Yorum
-
Umarım değildir, ama o kadar sayfaysa tam metindir diye düşünüyorum...İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam ben senin bu yorumunu görüp iyi bari alırken eksik almam demiştim..Sonra geçen hafta iş bankasında baktım indirim var ve 2 cilt 1800 sayfa bu yoruma bakmadan aldım..Aklıma gelince bir bakayım dedim seninki 3 ciltmiş..Bizimki çok eksik değildir herhalde
https://m.kitapyurdu.com/index.php?r...duct_id=371009
İyi okumalar...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Metis kitapta Aralık ayında geçerli olacak şekilde bazı kitaplarda %35 indirim var. İlgilenenlere duyrulur
İlgimi çekenler ; Mülksüzler, İnsan Olmak, Can, Lanark, Peynir ve Kurtlar.En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 05.12.2018, 10:01.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam ben senin bu yorumunu görüp iyi bari alırken eksik almam demiştim..Sonra geçen hafta iş bankasında baktım indirim var ve 2 cilt 1800 sayfa bu yoruma bakmadan aldım..Aklıma gelince bir bakayım dedim seninki 3 ciltmiş..Bizimki çok eksik değildir herhalde
https://m.kitapyurdu.com/index.php?r...duct_id=371009
Kitap tam metindir, kısaltma yokturTRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım değildir, ama o kadar sayfaysa tam metindir diye düşünüyorum...
İyi okumalar...Eyvallah teşekkürler.İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKitap tam metindir, kısaltma yoktur
Yorum
-
Abi, aynı ildesiniz, size kalmış artıkİlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadem kardeşe hediye kitabını kargo ilemi gönderecem
Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Karayazı'daysan elden alayım abi [emoji16][emoji16]İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadem kardeşe hediye kitabını kargo ilemi gönderecem
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMetis kitapta Aralık ayında geçerli olacak şekilde bazı kitaplarda %35 indirim var. İlgilenenlere duyrulur
İlgimi çekenler ; Mülksüzler, İnsan Olmak, Can, Lanark, Peynir ve Kurtlar.
listeye bir göz gezdireyim. Gerçi elimde olanlar var ama dur bakalım
Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
Anabasis nam-ı diğer Onbinlerin Dönüşü tarih açısından çok önemli bir kitap. Bildiğim kadarıyla da Trabzon'dan bahseden en eski kitap. Pers satrabı olan kardeşine karşı ayaklanan Kyros'un paralı askerlerinin vatanlarına geri dönüşünü anlatırken Anadolu coğrafyası üzerine değerli bilgiler içeriyor. Hatta yanlış hatırlamıyorsam denize de Torul üzerinden Trabzon'a gelerek ulaşıyorlar.İlk olarak arakli1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]16400[/ATTACH]
Bu kitabı tavsiye ediyorum. Çok güzel ve dönemin komutanının eliyle yazılmış. Kitabı okumamın sebebi ise Trabzon tarihine olan merakım. Trabzonun MÖ 400 lü yıllardaki durumundan bolca bahsediyor.
Güzel kitap önermişsiniz hocam
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
Yok yav senin için yazmadım yeminleİlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
listeye bir göz gezdireyim. Gerçi elimde olanlar var ama dur bakalım 
, hiç o açıdan düşünmedim hatta hahah
Elinde olanlardan göndermen beni daha çok sevindirir. Bunu söyleyeyim bari
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnabasis nam-ı diğer Onbinlerin Dönüşü tarih açısından çok önemli bir kitap. Bildiğim kadarıyla da Trabzon'dan bahseden en eski kitap. Pers satrabı olan kardeşine karşı ayaklanan Kyros'un paralı askerlerinin vatanlarına geri dönüşünü anlatırken Anadolu coğrafyası üzerine değerli bilgiler içeriyor. Hatta yanlış hatırlamıyorsam denize de Torul üzerinden Trabzon'a gelerek ulaşıyorlar.
Güzel kitap önermişsiniz hocam
Aslında Gümüşhane Baybut üzerinden Madur Dağını aşarak denize iniyorlar. Yaylam Madur dağının yanında olduğu için kitapta bahsedilen (denizi gördüklerinde tanrılara hediye olsun diyeydi sanırım) kaya anıtın kalıntılarını yerinde bizzat gördüm desem yalan olmaz heralde. çükü bi yerde toplanmış kaya yığınları vardı

Eğer okumadıysan Osman Emir'in kitabını okuyabilirsin. Yüzeysel olarak ulaşabildiği bilgileri bu kitapta paylaşmaya çalışmış.
En son İsmail ALİOĞLU tarafından düzenlendi; 05.12.2018, 19:30.
Yorum
-
Rudin-İlk Aşk-İlkbahar Selleri Turgenyev
Üç uzun öykünün bir arada olduğu bir kitap. Avrupalı bakış açısına sahip bir yazar
İlk aşk ve ilkbahar selleri öykülerini çok beğendim. Okurken kahramanlar ya da hikayeler sizden çok uzakta olmuyorlar yazar insan halinden anlıyor.
İlk aşk'ta bir çocuğun masum aşkı ve çaresizliğini görüyorsunuz
İlkbahar selleri insanın içine işleyen en iyi öykü bence bir delikanlının sevdiği kız için düelloya girmesi ve öykünün sonundaki anlamsızlık...
Rudin'e pek ısınamadım fakat hayatımızda bulunan ruh hastalarını,sorunlu,saplantılı kişileri anlamamıza yardımcı olabilirEn son Bayraktaroğlu tarafından düzenlendi; 05.12.2018, 22:19.TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
Evet hocam listemde vardı. Hatırlattığın için teşekkür edeyim önlere çekeyim bariİlk olarak arakli1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında Gümüşhane Baybut üzerinden Madur Dağını aşarak denize iniyorlar. Yaylam Madur dağının yanında olduğu için kitapta bahsedilen (denizi gördüklerinde tanrılara hediye olsun diyeydi sanırım) kaya anıtın kalıntılarını yerinde bizzat gördüm desem yalan olmaz heralde. çükü bi yerde toplanmış kaya yığınları vardı

Eğer okumadıysan Osman Emir'in kitabını okuyabilirsin. Yüzeysel olarak ulaşabildiği bilgileri bu kitapta paylaşmaya çalışmış.
https://www.kitapyurdu.com/kitap/pre...si/262565.html
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum