@Gökhan Uzun Esir Şehrin İnsanları Youtube'da dizi olarak da mevcut. İzlemeni öneririm
Biliyorum ben kitabı okuyalı çok olmuştu. Yani kitaptan uyarlama dizi/filmlere karşı önyargım var ama şiddetle tavsiye ediyorsan bakabilirim. Değilse lütfen hayatımdan çalma
Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil Usta
Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Pilavdan dönemin kaşığı kırılsın [MENTION=13048]İlker[/MENTION] Yazıcıoğlu
Ben de çok teşekkür ederim [MENTION=12064]Gökhan Uzun[/MENTION] önyargımı kırıp çok güzel bir kitabı okumama vesile olduğun için...
Ben de bir süredir kendimi kitaplara verdim bu süre zarfında bu kitapları okudum..
İnce Memed
Santranç
Olağanüstü bir gece
İçimizdeki Şeytan
Martı
Hakan Günday Daha
Fareler ve insanlar
Şeker portakalı
Cengiz Aytmatov Yıldırım sesli manası,yüzyüze,deniz kıyısında koşan ala köpek
Bilinmeyen bir kadının mektubu
Bilinmeyen bir kadının yaşamından 24 saat
Martı..
Hepsi bilinen kitaplar zaten ama ben bunlar arasında kitabı çok beğenmesem de Hakan Gündayın dilini çok beğendim..Kendine has bir tarzı var adamın ..
Yaşar Kemal'i buraya yazdım zannediyordum ama yazmamışım..Onunla ilgili söyleyeceğim de geç kalmışız..
Bir geç kaldığım konu da dünya edebiyatı..Onunla ilgili de İşbankası yayınlarında indirim olunca başlangıç için hatırı sayılır derecede kitap aldım yakın zaman da onlara başlayacağım inşallah..
En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 03.12.2018, 17:59.
Biliyorum ben kitabı okuyalı çok olmuştu. Yani kitaptan uyarlama dizi/filmlere karşı önyargım var ama şiddetle tavsiye ediyorsan bakabilirim. Değilse lütfen hayatımdan çalma
Riske girmek istemiyorum, izleme
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Özbekistan ve Tacikistan detaylandirmasiyla birlikte Sovyet öncesi, Sovyet dönemi ve bağımsızlığın ilk yıllarında Orta Asya (Türkistan) coğrafyasının analizini kapsıyor elimizdeki kitap.
Özellikle dil, din ve etnik yapılar arasındaki ilişki iyi çizilmiş. Sovyet yönetiminin doğal akışı tersine çevirmek için uyguladığı yöntemler orneklendirilmis.
Kitapta demografik denge konusunda Kazakistan'ın yaşaması muhtemel sıkıntıya dikkat çekilmesi, başaralı bir fütüristik tahmin olarak görülmeli.
@hakankurt1967 kardeşim kitabını sonunda teslim aldım. Çok teşekkür ederim, çok makbul geçti.
Ta ortaokuldayken okuduğum bu harika eserin uzun versiyonunu okuma fırsatı da bulmuş oldum sayende. Eksik olma...
Sinekli Bakkal/ Halide Edip Adıvar...
Beğendiysen ne mutlu bana. İyi okumalar bende tekrardan teşekkür ederim kitabın için en yakın zamanda başlayacağım tekrardan okumaya.
Utopia-Thomas More
En son hakankurt1967 tarafından düzenlendi; 03.12.2018, 23:48.
Not: Basımına son verilmiş ya da arayıp da bulamadığınız kitaplar varsa "Nadir Kitap" okursever için on numara bir sahaf sitesi..Internetten alacağınız kitabı bizzat görerek sipariş verebilirsiniz..Eski kitap tutkunlarına tavsiyedir..
Not: Basımına son verilmiş ya da arayıp da bulamadığınız kitaplar varsa "Nadir Kitap" okursever için on numara bir sahaf sitesi..Internetten alacağınız kitabı bizzat görerek sipariş verebilirsiniz..Eski kitap tutkunlarına tavsiyedir..
Yakınlarda aldım bu kitap serisini. Pek güvenilir bir kaynak olmadığı söylenir hatta başka birinin Celal Bayar'ın adına yazdığı bile söylenir. Dikkatli okumak gerekiyor.
Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil Usta
Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yakın zamanda yeni baskı yapacak bu kitap fahiş fiyatlar vermeyin bekleyin tüm seriyi almadıysanız
İlyas Kara'yı İttihatçılık üzerine yazdığı kitap bölümlerinden tanıyordum. Enver Paşa çalışmasını merakla bekledim. Ancak Kripto'nun etkisiyle mi, bilemiyorum, özet biyografi tadı üzerine çıkamadı. Daha derinlemesine, daha özellikli pasajlar ummuştum. Yine de Enver Paşa'yla ilgili bilgileri tazelemek iyi oldu.
Enver Paşa'yı tanımak isteyenler için güzel bir başlangıç olabilir.
*
Konuyla ilgili önerilerim;
1) İrfan ÜLKÜ - Türklüğün Son Cephesi Enver Paşa
2) Murat BARDAKÇI - Enver
3) Yusuf GEDİKLİ - Enver Paşa
4) Ziya Nur AKSUN - Enver Paşa ve Sarıkamış Harekatı
Yakın zamanda yeni baskı yapacak bu kitap fahiş fiyatlar vermeyin bekleyin tüm seriyi almadıysanız
Bende 1.cildi var diğer ciltleri için ben de bekliyorum..Nadir kitap dediğim oluşum zaten bir sahaf sitesi aradığı kitabı bulamayanların uğrak noktası olduğu için fiyatlar fahiş...
En son David_LuiZ4 tarafından düzenlendi; 04.12.2018, 19:17.
Ekonomik büyümenin sınırları- M.I.T bünyesindeki araştırmacıların ekonomi-ekoloji ilişkilerini incelediği önemli bir bilimsel yapıt. Bu hediyesi için [MENTION=31952]Oğuz ZEYTİN[/MENTION]'e çok teşekkür ederim.
En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 04.12.2018, 19:09.
If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand. Milton Friedman
Yorum