Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    @Gökhan Uzun Esir Şehrin İnsanları Youtube'da dizi olarak da mevcut. İzlemeni öneririm
    Biliyorum ben kitabı okuyalı çok olmuştu. Yani kitaptan uyarlama dizi/filmlere karşı önyargım var ama şiddetle tavsiye ediyorsan bakabilirim. Değilse lütfen hayatımdan çalma
    Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
    (Dozer) Cemil Usta
    Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Pilavdan dönemin kaşığı kırılsın [MENTION=13048]İlker[/MENTION] Yazıcıoğlu

Ben de çok teşekkür ederim [MENTION=12064]Gökhan Uzun[/MENTION] önyargımı kırıp çok güzel bir kitabı okumama vesile olduğun için...

Ben de bir süredir kendimi kitaplara verdim bu süre zarfında bu kitapları okudum..

İnce Memed
      Santranç
      Olağanüstü bir gece
      İçimizdeki Şeytan
      Martı
      Hakan Günday Daha
      Fareler ve insanlar
      Şeker portakalı
      Cengiz Aytmatov Yıldırım sesli manası,yüzyüze,deniz kıyısında koşan ala köpek
      Bilinmeyen bir kadının mektubu
      Bilinmeyen bir kadının yaşamından 24 saat
      Martı..

Hepsi bilinen kitaplar zaten ama ben bunlar arasında kitabı çok beğenmesem de Hakan Gündayın dilini çok beğendim..Kendine has bir tarzı var adamın ..

Yaşar Kemal'i buraya yazdım zannediyordum ama yazmamışım..Onunla ilgili söyleyeceğim de geç kalmışız..

Bir geç kaldığım konu da dünya edebiyatı..Onunla ilgili de İşbankası yayınlarında indirim olunca başlangıç için hatırı sayılır derecede kitap aldım yakın zaman da onlara başlayacağım inşallah..
      En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 03.12.2018, 17:59.

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biliyorum ben kitabı okuyalı çok olmuştu. Yani kitaptan uyarlama dizi/filmlere karşı önyargım var ama şiddetle tavsiye ediyorsan bakabilirim. Değilse lütfen hayatımdan çalma
        Riske girmek istemiyorum, izleme
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Olivier Roy - Yeni Orta Asya / Ulusların İmal Edilişi

Özbekistan ve Tacikistan detaylandirmasiyla birlikte Sovyet öncesi, Sovyet dönemi ve bağımsızlığın ilk yıllarında Orta Asya (Türkistan) coğrafyasının analizini kapsıyor elimizdeki kitap.

Özellikle dil, din ve etnik yapılar arasındaki ilişki iyi çizilmiş. Sovyet yönetiminin doğal akışı tersine çevirmek için uyguladığı yöntemler orneklendirilmis.

Kitapta demografik denge konusunda Kazakistan'ın yaşaması muhtemel sıkıntıya dikkat çekilmesi, başaralı bir fütüristik tahmin olarak görülmeli.

Başınız sağ olsun.
          İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başınız sağ olsun.
          İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Allah rahmet eylesin kardeşim...
          Hepinizden Allah razı olsun, eksik olmayın arkadaşlar.

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
          Lazanat' lı

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            @hakankurt1967 kardeşim kitabını sonunda teslim aldım. Çok teşekkür ederim, çok makbul geçti.
            Ta ortaokuldayken okuduğum bu harika eserin uzun versiyonunu okuma fırsatı da bulmuş oldum sayende. Eksik olma...

Sinekli Bakkal/ Halide Edip Adıvar...
            Beğendiysen ne mutlu bana. İyi okumalar bende tekrardan teşekkür ederim kitabın için en yakın zamanda başlayacağım tekrardan okumaya.

Utopia-Thomas More
            En son hakankurt1967 tarafından düzenlendi; 03.12.2018, 23:48.

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
            Lazanat' lı

Yorum

• Milli mücadeleyi bir de Celal Bayar'dan okuyun...

Celal Bayar- Ben de Yazdım...

Not: Basımına son verilmiş ya da arayıp da bulamadığınız kitaplar varsa "Nadir Kitap" okursever için on numara bir sahaf sitesi..Internetten alacağınız kitabı bizzat görerek sipariş verebilirsiniz..Eski kitap tutkunlarına tavsiyedir..
              Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Milli mücadeleyi bir de Celal Bayar'dan okuyun...

Not: Basımına son verilmiş ya da arayıp da bulamadığınız kitaplar varsa "Nadir Kitap" okursever için on numara bir sahaf sitesi..Internetten alacağınız kitabı bizzat görerek sipariş verebilirsiniz..Eski kitap tutkunlarına tavsiyedir..
                Yakınlarda aldım bu kitap serisini. Pek güvenilir bir kaynak olmadığı söylenir hatta başka birinin Celal Bayar'ın adına yazdığı bile söylenir. Dikkatli okumak gerekiyor.
                Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                (Dozer) Cemil Usta
                Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Milli mücadeleyi bir de Celal Bayar'dan okuyun...

Yakın zamanda yeni baskı yapacak bu kitap fahiş fiyatlar vermeyin bekleyin tüm seriyi almadıysanız
                  TRABZONSPOR
                  iyi ki varsın Eren Bülbül...
                  İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yakın zamanda yeni baskı yapacak bu kitap fahiş fiyatlar vermeyin bekleyin tüm seriyi almadıysanız
                    İş Bankası Yayınları mı basacak Muhittin?
                    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İş Bankası Yayınları mı basacak Muhittin?
                      Evet İlker ağabey tarih belli değil ama çıkacak
                      TRABZONSPOR
                      iyi ki varsın Eren Bülbül...
                      İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

Çok yavaş çıkarıyorlar kitapları.....

Zweigleri Can Yayınlarından almaya başladım mecburen
                        En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 04.12.2018, 15:35.
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlyas KARA - Türkistan'da Bir Bozkurt: Enver Paşa

İlyas Kara'yı İttihatçılık üzerine yazdığı kitap bölümlerinden tanıyordum. Enver Paşa çalışmasını merakla bekledim. Ancak Kripto'nun etkisiyle mi, bilemiyorum, özet biyografi tadı üzerine çıkamadı. Daha derinlemesine, daha özellikli pasajlar ummuştum. Yine de Enver Paşa'yla ilgili bilgileri tazelemek iyi oldu.

Enver Paşa'yı tanımak isteyenler için güzel bir başlangıç olabilir.

*

Konuyla ilgili önerilerim;

1) İrfan ÜLKÜ - Türklüğün Son Cephesi Enver Paşa

2) Murat BARDAKÇI - Enver

3) Yusuf GEDİKLİ - Enver Paşa

4) Ziya Nur AKSUN - Enver Paşa ve Sarıkamış Harekatı

5) Ahmet Haldun TERZİOĞLU - Enver Paşa'nın Romanı

6) Erol CİHANGİR - Emir Şekib Arslan ve Şehit-i Muhterem Enver

Baskısını bulabilirsem Arslan Tekin Bey'in Enver çalışmasını da incelemek istiyorum.
                          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 04.12.2018, 20:02.
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

İyi o zaman...
                            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Bende 1.cildi var diğer ciltleri için ben de bekliyorum..Nadir kitap dediğim oluşum zaten bir sahaf sitesi aradığı kitabı bulamayanların uğrak noktası olduğu için fiyatlar fahiş...
                              En son David_LuiZ4 tarafından düzenlendi; 04.12.2018, 19:17.
                              Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: Kitap_20180610203002_107493_10.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 18.8 KB 
Kimlik: 11213060

Ekonomik büyümenin sınırları- M.I.T bünyesindeki araştırmacıların ekonomi-ekoloji ilişkilerini incelediği önemli bir bilimsel yapıt. Bu hediyesi için [MENTION=31952]Oğuz ZEYTİN[/MENTION]'e çok teşekkür ederim.
                                En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 04.12.2018, 19:09.
                                If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                                Milton Friedman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim