Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Harper Lee'nin ilk ve tek romanı ama yazar bu romanla Pulitzer ödülünü aldı...
    Filmi de vardır, izleyenler bilir...

Yılalr önce okumutum, dün gece kitapları düzenlerken elime geldi yeniden okumaya başladım.
    Bir çok detayı unutmuştum, keyifle okuyorum tekrar...
    Amerika'da bir kasabada geçen ırkçılık üzerine bir roman.

Efsane bir romandır, tavsiye ederim...

* Bülbülü Öldürmek...
    * Harper Lee...
    * Sel Yayınları...

https://www.kitapyurdu.com/kitap/bul...B6ld%C3%BCrmek
    'Tespih ağacının gölgesinde' kitabı bülbülü öldürmek kitabının devamıdır İlker Ağabey incelemeni tavsiye ederim.

Bu türde kitaplar okumayı seviyorsan Tom Amca'nın Kulübesi kitabı da hoşuna gidebilir. Amerika'da bir milyon satan ilk kitap özelliği taşır ve protest bir romandır.
    En son Bayraktaroğlu tarafından düzenlendi; 26.10.2018, 00:24.
    TRABZONSPOR
    iyi ki varsın Eren Bülbül...
    İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      'Tespih ağacının gölgesinde' kitabı bülbülü öldürmek kitabının devamıdır İlker Ağabey incelemeni tavsiye ederim.

Bu türde kitaplar okumayı seviyorsan Tom Amca'nın Kulübesi kitabı da hoşuna gidebilir. Amerika'da bir milyon satan ilk kitap özelliği taşır ve protest bir romandır.
      Harper Lee'nin tek kitabı olduğunu zannediyordum. Sen yazınca tekrar baktım, 2 kitabı varmış.

Aldım listeye kardeşim, eksik olma...
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Harper Lee'nin tek kitabı olduğunu zannediyordum. Sen yazınca tekrar baktım, 2 kitabı varmış.

Aldım listeye kardeşim, eksik olma...
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Carlos Maria Dominguez - Kağıt Ev
          Kitap ve kitapseverlik üstüne yazılmış harika bir novella. Özellikle tavsiye ederim.

Riccoldus De Monte Crıcus - Doğu Seyahatnamesi

13. yüzyıl Anadolusunda geçen bir dominikan keşişinin günlüğü içinde çok ilginç bilgiler var. Meraklısına

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eyvallah, şimdiden iyi okumalar

Bu arada aklıma bir fikir geldi, başlığa ilgi duyan ve okumayı seven renktaşlarımız olarak toplaşsak da diyelim 10 kişiyiz. Kura çeksek 5'erli ayrılsak ve birbirimize beğendiğimiz bir kitabı hediye olarak kargolasak "karşıdan ödemeli" nasıl olur sizce ? "Misal " son 1-2 aydaki yorumlara bakarak yazıyorum ;

@Gökhan Balcı ---> İlker Yazıcıoğlu
            @ihsan candas ---> Faruk Berber
            @Oğuz ZEYTİN ---> @David_LuiZ4
            Uzun süredir girmiyordum. Tabi güzel olur. @Bayraktaroğlu ---> @Uğur Kalyoncu
            @Faik Yılmaz ---> @Gökhan Uzun
            @Adem Erdoğan ---> @beratika
            @oflubektas ---> X

Yorum yazmayıp yine de katılmak isteyen olursa eklerim listeye, düşüncelerinizi yazarsanız kura işini organize edebilirim.
            Uzun süredir girmiyordum. Ben varım
            If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
            Milton Friedman

Yorum

• İlk olarak ihsan candas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uzun süredir girmiyordum. Ben varım
              Ekledim listeye, başlığı takip edin

Yorum

• Cuma günü bitirecektik ama sayımız 11. ..
                Çift hane olursa eşleşmeler kolay olur...
                1 kişi daha lazım...
                Arafilboylu

Yorum

Cuma günü bitirecektik ama sayımız 11. ..
                  1 kişi daha lazım...
                  1 kişi daha eklensin, tam olalım

Yorum

• Mona Lisa Aşırı Yükleme

Güzel seriydi. Cyberpunk'cılar kaçırmasın atasıdır.

Yorum

Cuma günü bitirecektik ama sayımız 11. ..
                      1 kişi daha lazım...
                      İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1 kişi daha eklensin, tam olalım
                      Olmadı bay çeksin biri

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Olmadı bay çeksin biri
                        Sanırım öyle olacak Uğur, hatta Cuma akşamı sonlandırmıştık.
                        İhsan biraz geç yazdığından, şimdilik BAY çekmiş sayılacak. İlk kura ilk 10 kişi arasında olacak, bir kiş daha 'Ben de varım' derse, İhsan'la eşleşecek.

Yalnız, kura nasıl çekilecek?

Bu konuda görüşleri alalım...
                        Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sen yazdıktan sonra, akşam, kitabı satın aldım ve dün gece itibaryle de bitirdim.
                          'Bülbülü öldürmek' kadar felsefi ve tematik bir ağırlığı yoktu ama yine de güzeldi.
                          Keşke Harper Lee, daha fazla yazsaydı...

Bu arada, Bülbülü öldürmek dışındaki diğer romanı da tavsiye ederim arkadaşlar. Hatta arka arkaya okursanız çok daha verimli ve tatlı olur...

* Tespih Ağacının Gölgesinde...
                          * Harper Lee...
                          * Sel Yayıncılık...
                          Arafilboylu

Yorum

• Kimse Bay çekmesin.....

Ben 2 kişiye ayrı ayrı kitap yollayabilirim...... Benim ismimi 2 kere yazın....

Kura işini de yönetici arkadaşlardan birisi isimleri kağıda yazıp halledebilir......

saygılar hürmetler
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Sanırım öyle olacak Uğur, hatta Cuma akşamı sonlandırmıştık.
                              İhsan biraz geç yazdığından, şimdilik BAY çekmiş sayılacak. İlk kura ilk 10 kişi arasında olacak, bir kiş daha 'Ben de varım' derse, İhsan'la eşleşecek.

Yalnız, kura nasıl çekilecek?

Bu konuda görüşleri alalım...
                              Kura işi netten halledilebilir, çekiliş siteleri var. Ben çözebilirim.

Benim düşüncem mesela A ile B eşleştiyse her ikisi birbirine almasın, A B'ye alsın, C de A'ya alsın şeklinde. B'ye de başkası alacak

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kura işi netten halledilebilir, çekiliş siteleri var. Ben çözebilirim.

Benim düşüncem mesela A ile B eşleştiyse her ikisi birbirine almasın, A B'ye alsın, C de A'ya alsın şeklinde. B'ye de başkası alacak
                                Hoca hallederim diyorsan o iş sende o zaman
                                Kimse de itiraz etmez sanırım...

Eşleşenler birbirine alsın, diğer türlü iş karışır ilerde
                                En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 30.10.2018, 16:28.
                                Arafilboylu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim