Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kişilikle alakalıdır okumak bu adamı. 15 yada 16 yy yaşamış yanlış hatırlamıyorsam o dönemi göz önüne alıp okursan inanılmaz bir yazardır bence. Fransız olmasıda cümlelerini akıcı kılıyor.
    Bu kitabını okudun mu ?

Yorum

• İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu kitabını okudun mu ?
      kitap halini değil parça parça okudum.
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kitap halini değil parça parça okudum.
        Anladım zaten 1-2 sayfalık şeklindeymiş denemeler fazla uzun değilmiş.
        Bakalım alalım kitabı okuyim

Yorum

• İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Anladım zaten 1-2 sayfalık şeklindeymiş denemeler fazla uzun değilmiş.
          Bakalım alalım kitabı okuyim
          Oku oku. Amaçsız gemiye Rüzgar yardım etmez sözü bu adama aittir. Yani az çok düşünce ve amaç üzerine olduğunu anlarsın. İyi okumalar.
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İnsanın aklını oynatırcasına açlık ve yoksulluk çekerken, onurunu nasıl koruyabileceğini Knut Hamsun "Açlık" kitabında çok güzel anlatmış.
            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• CNU'lu Cinler çok güzel bir hikaye

Yorum

• Onur Aydın - Yağmur " kıyamet çiçeği " kitabını okuyan var mı ?
                www.x.com/zykmda

Yorum

• Vıctor Hugo Sefiller İletişim Yayınları-beğenerek,severek okuduğum bir klasik oldu kitap bir hayli uzun olunca içinde yer alan karakterlerde fazlalaşıyor inanılmaz şekilde yazar ayrıntılara inmiş bu biraz okurken can sıksa da kitabı tam metin olarak okumak fevkalade güzel
                  TRABZONSPOR
                  iyi ki varsın Eren Bülbül...
                  İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• modern türkiye nin doğuşu bernand lewis arkadaş yayınları.türkiye üzerineyazılmış güzel bir kitap daha çok osmanlı duraklama gerileme döneminden başlayıp ıslahatlar üzerinden 1923 Türkiye sini anlatıyor bazı yerleri hızlı geçtiğine inanıyorum ama genel anlamda güzel bir kitap birde kpss hazırlanan arkadaşlar varsa bu kitap çok yardımcı olur.
                    TRABZONSPOR

Yorum

Montaigne'nin denemelerini akşam üzeri ablama aldırdım.Yaklaşık yarım saat 45 dakikadır hiç duraksız okuyorum.Beğendiğim bir iki alıntı var kitapta şu şekilde :

"Bir amaca bağlanmayan ruh, yolunu kaybeder; çünkü, her yerde olmak hiç bi yerde olmamaktır."

Ve,

"İşte o zaman içten sözler dökülür yürekten
                      Maske düşer, yüz kalır ortada."

Yarın öğlene bitiririm kitabı diye düşünüyorum.O zaman tam olarak fikirlerimi beyan ederim .

Yorum

İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Montaigne'nin denemelerini akşam üzeri ablama aldırdım.Yaklaşık yarım saat 45 dakikadır hiç duraksız okuyorum.Beğendiğim bir iki alıntı var kitapta şu şekilde :

"Bir amaca bağlanmayan ruh, yolunu kaybeder; çünkü, her yerde olmak hiç bi yerde olmamaktır."

Ve,

"İşte o zaman içten sözler dökülür yürekten
                        Maske düşer, yüz kalır ortada."

Yarın öğlene bitiririm kitabı diye düşünüyorum.O zaman tam olarak fikirlerimi beyan ederim .

Dün gece kitabı bitirdim..
                        Kitapta sıkan tek tük yerlerde oldu ama genel olarak sürükleyiciydi.
                        Özellikle kitabın verdiği mesajlar yönünden her gencin kütüphanesinde bulundurması gerektiği bir kitap olduğunu düşünüyorum.

Tavsiye edilir.

Yorum

• İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Onur Aydın - Yağmur " kıyamet çiçeği " kitabını okuyan var mı ?
                          Okuyan kimse yok herhalde..

Neyse, ben okudum ve kesinlikle tavsiye ediyorum.. 96 sezonunu yaşamadım ama yaşamış kadar oldum..
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• Martin Eden gerçekten çok iyi bir kitap. Tavsiye ederim

Yorum

• Türklerin Hayatı ve Adetleri Üzerine İnceleme
                              Giovan Antonio Menavino

Osmanlı döneminde esir edilen ve osmanlı sarayında yetişen menavıno osmanlı toplumsal yaşamı ve saray hayatı hakkında bilgiler veriyor.Ayrıca Türklere olan nefretini de yazılarında çok net şekilde anlatıyor.Yaşının küçük olması bunun nedenlerinden biri olabilir.Yıldırım Beyazıt (Büyük Türk) yazarın söylemiyle toplumsal olaylar Türklerin yaşam biçimleri dinleri evlilikleri sarayda çalışan herkesi ayrıntılı bir şekilde ele alıyor.Dönemi anlamak için güzel bir kitap olabilir lakin nefret söylemlerine katılmak mümkün değil
                              En son Bayraktaroğlu tarafından düzenlendi; 23.03.2014, 19:49.
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Militarist Modernleşme-Murat Belge

Militarizm üzerine kitap okumayı seven ya da ilgi duyan kişilere önerebileceğim bir kitap.3 militarist ülkeyi 3 antimilitarist devletle karşılaştırarak aralarındaki farkı anlatıyor yazar tarih bazında öğrendiğim çok şey oldu bu kitapta yazarın görüşlerine katılmıyorum ama dediğim gibi konu güzel ve farklı bir gözle bakılabilir.İngiliz Amerikan Fransız tarihiyle ilgili çok sağlam bilgiler içeriyor.
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim