Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Güneydoğu Asya’da, Yengeç Dönencesi ile Ekvator çizgisi arasında bir yerlerde bir yol vardır.

Siyah kanla çizilmiş bir yol.

Korkunun ve ölümün hakim olduğu bir yol.

Paris. İlk temas. Kuala Lumpur. Hayat Yolu. Uçuşan ve Çoğalan. Sonsuzluğun İşaretleri. Kamboçya. Bal ve Fresk. Tayland. Arınma Odası. Dünyadan soyutlanmış bu mekanda neler olduğunu anlayacaksınız! Bangkok. Gerçeğin Rengi aynı zamanda Yalanın da Rengi’dir!

Ve Paris. Her şey sona ermedi, yeni başlıyor.

Çabuk saklan, Baba geliyor!

Top ten listemde ilk 3 e rahat girebilecek olan kitaptır .. muhteşem kurgu muhteşem entrikalarla dolu bi kitap ve mükemmel sürükleyici ..

leyleklerin uçuşu, kızıl nehirler, taş meclis, kurtlar imparatorluğu adlı kitaplarıda varmış (okuduğum yorumlara göre siyah kan dan daha güzelmiş bu kitaplar) galiba geç keşfettim bu adamı
    Dozer CemiL

Yorum

• İhanet Noktası, Dan Brown'un diğer kitaplarının biraz gölgesinde kalmasına rağmen oldukça başarılı bir eser
      7
      Cngz_61

Yorum

• Yaşamınızın kontrolü sizde değil! Öyle olduğunu düşünebilirsiniz, ama yanılıyorsunuz. Elbette ki kendi kararlarınızı kendiniz vermekte özgürsünüz. Bu kitabı kapatabilirsiniz. O sandalyede oturmaya devam edebilirsiniz. Ya da gözlerinizi oymak gibi çılgınca bir şey yapabilirsiniz. Ne isterseniz yapabilirsiniz. Ama sorun şurada: Ne isteyeceğinizi kontrol edemezsiniz. Her davranışınızı önceden belirleyen arzularınız ruhunuzun okadar derinlerine işlemiştir ki, onlara dikkat bile etmezsiniz. Ve bu da sizi mükemmel bir köle yapar. Bu nedenle, hayatınızı yaşamaya devam edin. Ne isterseniz yapın. Sadece 'isteklerinizin' tümüyle sizin kontrolünüzde olmadığı gerçeği üzerine kafanızı çok fazla yormamaya çalışın. EDEBİYAT, BİLİM VE FELSEFE RUHUNUZA AKACAK, OKUDUKÇA BAĞLANACAK, BAĞLANDIKÇA OKUYACAKSINIZ
        7
        Cngz_61

Yorum

• Bir sabah, yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınızı düşünerek uyandınız. Bir saat sonra, onunla sokakta karşılaştınız. Sizce bu sadece bir tesadüf mü, yoksa çok daha farklı bir anlamı olabilir mi? Siz hiç Loto’da büyük ikramiyeyi kazanmadınız. Ama birileri kazanıyor. Hem de sürekli! Onlar sizden daha mı şanslılar? Şans nedir gerçekten? İçinizde bütün parayı kırmızıya yatırmanız gerektiğini söyleyen bir his var. Bu his bir öngörü müdür? Yoksa daha fazlası mı? Yolda gidiyorsunuz. Kafanızı çevirip yandaki küçük parkta baktınız ve bir anda bu anı daha önce de yaşamış olduğunuzu hissettiniz. Evet, Deja Vu. Sizce nedir Deja Vu; Geçmiş mi, rüya mi yoksa geleceği mi görüyorsunuz? Eğer siz de kontrolün kimde olduğunu merak ediyorsanız, ‘OlasılıkSız’ tam size göre bir roman

şiddetle tavsiye edilir
          7
          Cngz_61

Yorum

• İlk olarak Nizam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Güneydoğu Asya’da, Yengeç Dönencesi ile Ekvator çizgisi arasında bir yerlerde bir yol vardır.

Siyah kanla çizilmiş bir yol.

Korkunun ve ölümün hakim olduğu bir yol.

Paris. İlk temas. Kuala Lumpur. Hayat Yolu. Uçuşan ve Çoğalan. Sonsuzluğun İşaretleri. Kamboçya. Bal ve Fresk. Tayland. Arınma Odası. Dünyadan soyutlanmış bu mekanda neler olduğunu anlayacaksınız! Bangkok. Gerçeğin Rengi aynı zamanda Yalanın da Rengi’dir!

Ve Paris. Her şey sona ermedi, yeni başlıyor.

Çabuk saklan, Baba geliyor!

Top ten listemde ilk 3 e rahat girebilecek olan kitaptır .. muhteşem kurgu muhteşem entrikalarla dolu bi kitap ve mükemmel sürükleyici ..

leyleklerin uçuşu, kızıl nehirler, taş meclis, kurtlar imparatorluğu adlı kitaplarıda varmış (okuduğum yorumlara göre siyah kan dan daha güzelmiş bu kitaplar) galiba geç keşfettim bu adamı
            Etkileyeci ve bir o kadar da sürükleyici kitaplar..Askerde çok okudum Grange'ın kitaplarını tavsiye ederim..En son Koloni'yi aldım ama eskisi kadar kitap okuyamıyorum.

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bende şu sıralar iskender pala'nın KATRE-İ MATEM adlı kitabını okuyorum.güzel bir kitap ilk başlarda sıkılmıştım ama devam edince güzel bir kitap.okunması gereken kitaplardan biri...
              Bitirdikten sonra diğer İskender Pala kitaplarını da okumak isteyeceksin . =)

Katre-i Matem çok güzel eser , eğer okumadıysan hemen peşine Şah&Sultan eserini de okuyabilirsin .
              " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Daha önce okumaya fırsatım olamamıştı. İsrail ile Filistin arasındaki 'vatan' çıkmazını anlatıyor. Kesinlikle kurgulanmış olaylar değil, hepsi kaynaklara dayanarak ve yorumlanmadan yazılmış.
                Okurken insanın içini acıtan bir kitap. Okudukça farklı bakış açıları kazandırıyor. Biraz bilgi yüklü olduğundan bazen geri dönüp tekrar okuma gereği duydum. İlk defa da bir kitabı bu kadar tekrar okumak istedim. Kesinlikle tavsiye ederim.

Yorum

• Fransa'da yaşayan Cezayirli bir kız ve onun hikayesi, okumaya değer
                  7
                  Cngz_61

Yorum

• Hüseyin Nihal Atsız Bozkurların Ölümü, Bozkurtlar Diriliyor ve Deli Kurt biribirleriyle bağlantılı 3 müthiş kitap

Yorum

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bitirdikten sonra diğer İskender Pala kitaplarını da okumak isteyeceksin . =)

Katre-i Matem çok güzel eser , eğer okumadıysan hemen peşine Şah&Sultan eserini de okuyabilirsin .
                      kitabı bitirdim.okunması gereken kitaplardan biri katre-i matem.tavsiye etdiğin kitabıda okucam.(tavsiye için teşekkürler)

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kitabı bitirdim.okunması gereken kitaplardan biri katre-i matem.tavsiye etdiğin kitabıda okucam.(tavsiye için teşekkürler)
                        Rica Ederim .

Yorum

• İskender Pala - Aşkname

Bu kitapta da çeşitli hikayeler mevcut ve kesinlikle çok güzel =)

Yorum

• Yedinci ve en tesirli bıçak darbesi ensesine gelir boynu sağa doğru bükülmüştür. Dervişler yere kapanmasını bekleye dursun. Şems Hz. Peygamberin şu hadisini sesi boğuk mırıldanır: Allaha kavuşmayı isteyeni Allah da sever Dervişlerden birisi sırtına tekmeyi vurur. Yüzüstü taş zemine kapanır, dudağı patlamış, dişleri zemine dökülmüştür Siyah feracesi kanlar içinde bordoya dönmüştür. Saçlarından tutarak kafasını kaldıran dervişin niyeti Şemsin başını gövdesinden ayırmaktır Baş derviş engeller. Bırakın son nefesini versin. Sonra da en yakın bir kuyuya atın. Kıyafetine sarp atın. Avluyu yıkayın. Sabah ile yola çıkarız. Şems hala son nefesini vermemiştir Sille taşının üzerindeki başını hafifçe göğe kaldırır ve: Allah ne güzel sevgilidir. Rabbim sana aşığım. Ve bu canı sana hediye ediyorum. Mevlana içeri girer, mendili koklar eli titreyerek açar. İçinden san kağıda yazılmış bir not çıkar: Yemin ederim ki ölümümün gözlerinin önünde olmasını isterdim. Gör ki aşk için ölmek ne demekmiş. Mevlana olduğu yere düşüp bayılmıştır.Geceden sonra doğan ve kalplerin çöllerini cennetlere çeviren bir gözyaşı bu. Çoraklaşmış ve çöle dönmüş kalpler; açın sadrınızı! Aşkın gözyaşları, serin serin, sağanak sağanak, üzerimize damlıyor; bakın gökyüzüne, nasılda aşk yağıyor..

Yeni bitirdim,zaten bir solukta okunabilecek bir kitap..Geçekten çok beğendim .Öyle bir anlatımı varki , sanki Şems in bütün yaşamında onunla berabermiş hissi veriyo .
                            Dozer CemiL

Yorum

• konusu olayların gelişimi sürükleyici çok hareketli çabuk okunabilecek türden bir eser eğer polisiye bir roman okumak isteyen olursa tavsiye ederim.

Yorum

• İnsan polisiyeye bir bulaştımı başka kitaplar sıkıcı gelmeye başlıyor. Aldım listeye Fatih.
                                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim