Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nietzche ağladığında'yı okudum son 2gündür. Adam öyle böyle değil harbiden tanrısını öldürmüş. İşi gücü yok. Töbe töbee.

Yorum

• Mevlana ile ilgili bir kitap okumak istiyorum. Onun hayatını ya da Şems ile olan ilişkisini anlatan bir kitap. Var mı önerileriniz ?
      '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
      Kazım Koyuncu

Yorum

• Güneydoğu gerçekleriyle ilgili 2 tane kitap var....

Birisi Emekli Orgeneral Alaaddin Parmaksız' ın " Komutanım Ben Şehitmiyim yoksa Hain mi? " isimli kitabı....

Diğer Prof. Dr. Ümit Özdağ ' ın " Türk Ordusunun Pkk Operasyonları " isimli kitapları....

Pkk gerçeğinin bir akademisyenin ve bir askerin gözünden anlatılması var bu kitaplarda....

İkiside tecrübe ve detaylı araştırmalarla oluşturulmuş....

Ve şu anda D@R kitabevinde indirimli ..... 4 tl......

Şiddetle tavsiye ediyorum....

Not : Yukarıda bir arkadaş ( Dorukhan Kardeş) Mevlana ve Şems kitapları tavsiye etmemizi istemiş... "Aşkın gözyaşları " serisini tavsiye ediyorum....
        En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 21.11.2011, 11:47.
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Sagol Faik Abi, duymuştum zaten o kitapları. Yakında alıp okuyacağım, sen tavsiye ediyorsan
          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• Od, son sayfalarda bir çok kişi tarafından tavsiye edildi, bende yeni bitirdim. Şiddetle tavsiye ediyorum.
            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• Uzun bir aradan sobra Babilde Ölüm İstanbul'da Aşk isimli romanı okuyorum....

Bitirince düüşüncelerimi sizinle paylaşacağım...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Uzun bir aradan sobra Babilde Ölüm İstanbul'da Aşk isimli romanı okuyorum....

Ben çok beğendim abi...
                İskender Pala klasiği...
                Hamiş

Yorum

• İlk olarak Aleyna Yemenici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nietzche ağladığında'yı okudum son 2gündür. Adam öyle böyle değil harbiden tanrısını öldürmüş. İşi gücü yok. Töbe töbee.
                  Yerinizde olsam o kadar yüzeysel yaklaşmazdım Nietzsche'ye.
                  En son Bilâl ÇOBAN tarafından düzenlendi; 01.12.2011, 15:03.
                  “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• En son okuduğum kitap "Melekler ve Şeytanlar"dı... Gayet sürükleyici olmasına rağmen, Dan Brown; kendi klasiğinin dışına çıkamamış. Her şeyin çözüldüğünü sandığınızda kitapta henüz okunmayı bekleyen 50-60 sayfa olduğunu görüyorsunuz ve farklı bir noktaya bağlanıyor; bütün Dan Brown kitaplarında olduğu gibi...

TREVANİAN isimli yazarın bütün kitaplarını önerebilirim. Baya zaman oldu okuyalı... "Şibumi" adlı eseriyle başlayabilirsiniz okumaya. Gerçekten fazlasıyla beğenmiştim...
                    Sabır... Sağduyu... Saygı... Şampiyonluk ;)

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Uzun bir aradan sobra Babilde Ölüm İstanbul'da Aşk isimli romanı okuyorum....

Bende aynı kitabı dün aldım. Uzun zamandır türk yazarların kitaplarını okumadığın için eksik kaldığımı hissediyordum. Bu kitapla başlamaya niyetlendim.
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bende aynı kitabı dün aldım. Uzun zamandır türk yazarların kitaplarını okumadığın için eksik kaldığımı hissediyordum. Bu kitapla başlamaya niyetlendim.
                        Çok güzel bir seçim yapmışsın.....

Orta Asya'dan Avrupaya , Babilden İstanbul'a her yeri dolaşacaksın..... Ve gezerkende aşkı , meşki kavuşamamanın acısını yaşayacaksın....

Velhasıl ziyadesiyle memnun kalacağını söyleyebilirim.

Yorum

• Bende Yusuf ile Züleyha yı okudum. Nazan Bekiroğlu...

çok güzeldi

Yorum

• Babilde Ölüm İstanbul ' da Aşk.....

Yazarı : İskender Pala

Türü : Tarihi Roman

Sayfa sayısı : 415

Düşünceler : Bir kitabı bitirdiğimde genellikle içimi bir dostumdan ayrılırken yaşadığıma yakın bir hüzün kaplar. Bu kitabı bitirdikten sonra öyle olmadı. Kitap kötü ya da akıcı değil anlamında algılamayın bunu..... Ama maddi bir şeyin sonlanması söz konusu olmadı bu yüzden de kitabın sonu aslında hayatın devamı gibi olduğundan öyle düşünüyorum

Öncelikle İskender Palanın benim gibi en az bir kaç kitabını okuyanlar kullanılan dilin hiçte uzak olmadığını belkide tüm kitaplarının geniş bir özeti oldğunu düşüneceklerdir.

Normal şartlarda bir romanın anlatımı iki şekilde olur. Ya romanın karakterilerinden birisi anlatırmış gibi ya da dışardan birisi izliyormuş gibi anlatılır.

Bu kitapta biraz değişik. Olayları bize hikayenin tamamında başrlü oynayan L&M ( Leyla ve Mecnun ) kitabı.... Her şeyi acılarını tutkularını ayrılığı o bize anltıyor. Kitabın sonlarına doğru kitap canlanıyor ve Kays'a dönüşüyor. Kays kimmi okuyun öğrenin canım her şeyi benden beklemeyin....

Kitap Babilde başlıyor , Dünyanın dörtbir yanını İstanbul'u , İngiltereyi dolaşıyor , elden ele geziyor.....

Beyitler arasında bizi derin yolculuklara çıkarıyor. Tabi ehli gönülün değil aynı zamanda kitabın arasındaki şifreye ulaşmak için uğraşan gizli cemiyetlerinde hedefi oluyor içinde gizlenmiş şifrelerden dolayı....

Aşkın acısı....
                            Ayrılığın bıraktığı buruk tad....
                            Sevginin ruhu tatmin eden doyuruculuğu...

çok şeyler var bu kitapta.....

Bir çok ödül aldığından değil bizi yüzyıllar süren bir tarih yolculuğuna , kültürel bir okyanusa soktuğu için okumanızı isterim...

Çok şeyler var yazacak... hepsini yazsam sayfalar sürer okumaktan bıkabilirsiniz....

iyisimi siz kitabı alın direkt okuyun daha iyi anlayın Aşk'ı.....
                            En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 05.12.2011, 10:25.

Yorum

• Pucca günlük 4 satte bitti ama (tavsiye etmiyorum )
                              [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                              [/COLOR]

Yorum

• Çok zevk aldım ve kitabın son bölümünde acayip şaşırdım. Tavsiye ediyorum

Sırada bu var (:

FIRTINA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim