Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Elimde çok az kullanılmış kitaplar var roman ağırlıklı

Bunları satabileceğim bir internet adresi var mı acaba ?

Buradan da ilgilenen olursa kitapları sıralayabilirim burada.

İlgilenenler özelden ulaşabilir. BMN'de indirim uygulanır
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Evde bir çekmecede duruyor, yitirdiklerimin kara çerçevelere hapsedilmiş yüzleri…
      Her bir yüzün üzerinde, onları hüzünlü bir cenazede ceketimin yakasına rapteden topluiğne izleri…
      Kimini ecel denilen meçhul nehre bırakmışım kendi ellerimle…
      Kimini hain saldırılar almış benden; kalleşçe…
      Kimi vakitli gitmiş, sırasız ölmüş kimi…
      Oğlunu gömmüş babalar, finalini hazırlamış ressamlar, son yolculuğa şiirlerle uğurlanmış dostlar…
      Tanıştıklarım da var içlerinde, hiç tanıyamadan kaybettiklerim de…
      Meslektaşlarım, hocalarım, arkadaşlarım, akrabalarım…
      Her birinin öyküsünde ayrı bir yaşam dersi bulduğum kahramanlarım…
      Kendileri de yakalarında yüzlerle gidiyorlar.
      Ve kalbimin kabrinde yan yana yatıyorlar.
      Bu kitap, peşlerinden yazdığım yazılarda
      buluşturuyor onları…
      Hafızanın ihmalkârlığına karşı yazının
      vefakârlığını ispatlıyor.

''Ben okudum beğenmedim , okumayın gerek yok ''
      Dozer CemiL

Yorum

• Bende son zamanlarda hiç kitap okuyamıyordum.

Artık televizyon seyretmektende bıkmıştım.

Dün rafta duran kitaplardan rstgele birini elime aldım.

Siyasi bir kitap denk geldi. Başladım okumaya.

Bir ülkücünün hayatını anlatıyor, hayata dair pişmanlıkları, heba olup giden gençlik yılları.

Ve tabi eski Türkiye.

KIRIK KURŞUN / Faik İçmeli.

Düz bir dille yazılmış bir kitap. Ama dün akşam 1,5 saate 130 sayfasını bitirdim.

Tavsiye edebilirim.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İskender Palanın geçmişte çok acılar yaşanan bir dönemi anlattığı İki Darbe Arasında isimli hatıra kitabına başladım....

Bazı olayları içinde yaşayanlar daha iyi algılayıp daha güzel yorumlarla bize aktarabilirler... Hele bu oalyları yaşayan İskender Pala gibi bir dil üstadı olunca daha fazla meraklanıyor insan....

Yani ordudan ihraç eidlmesine üzülsemde Türk Edebiyatı açısından çok önemli bir isim olması sebebiyle "böylesi daha hayırlı olmuş" demekle birlikte bu çekilen acıları mazur gösterecek bir durum değil doğal olarak.....

Neyse yorumlarımı kitabı bitirince siz değerli arkadaşlarımla paylaşıcam inşallah....
          Son zamanlarda okuduğum en iyi kitap diyebilirim.

Yorum

• İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Etkileyeci ve bir o kadar da sürükleyici kitaplar..Askerde çok okudum Grange'ın kitaplarını tavsiye ederim..En son Koloni'yi aldım ama eskisi kadar kitap okuyamıyorum.
            +

Ben de bu kitabı okumuştum.

Gayet sürükleyici.

Bir çırpıda kitap bitirmek isteynlere tavsiye edilir.
            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Bedirhan Gokce'nin DELKİANLİ isimli kitabini okudum.

Kesinlikle tavsiye edilir.

Hem eglenceli, hemde gercek olaylar ile desteklenmis bir kitap...

Yorum

• Cumhuriyet -( 2. Cilt) - Turgut Özakman

Diriliş ve Şu Çılgın Türkler İsmli kitaplarıyla satış rekorları kıran yazarın üçlemesinin son halkası bu kitap. 1. cildinde Cumhuriyetin ilannına kadar olan dönem irdelenmişti...

Bu kitapsa Cumhuriyetin İlanından Atatürk'ün ölümüne kadraki sürede olan olaylar ayrıntılı biçimde anlatılmış. Yaklaşık 500 eserden yararlanan yazar oldukça geniş bir eser meydana getirmiş. Dönemin olaylarına büyük oranda hakim olabiliyorsunuz...

Yalnız o dönemde yapılan her şeyi körü körüne sahiplenmesi ve yer yer ideolojik saplantılardan kurtlamaması nedeniyle sıkılmadım desem yalan olur.. Yani insanların çoğu şeyi olumlu olur ama hatalarıda olabilir. Her yapılanı doğru göstermek okuyucuda çok iyi intibalar uyandırmadı....

Her şeye rağmen 4 kitaptan oluşan bu üçlemeyi herkesin okumasını isterdim doğrusu....
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  konusu olayların gelişimi sürükleyici çok hareketli çabuk okunabilecek türden bir eser eğer polisiye bir roman okumak isteyen olursa tavsiye ederim.
                  Okudum tavsiye etmiyorum. Yazarın ilk kitabıymış zaten. Ahmet Ümit'e devam.

Okay Tiryakioğlu'nun Abdülhamit'ine başlayacağım. Büyük beklentiler içerisindeyim.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• Kitabın adını "the elephant is the only animal in this world with a trunk" (Dünyada hortumu olan tek hayvan fildir...) cümlesini "şu hortumlu dünyada fil yanlız bir hayvandır." diye yaratıcı bir şekilde tercüme eden sınıf arkadaşına borçludur yazar.

Klasik kişisel kitaplarına benzemeyen mükemmel bir kitap..
                    http://www.youtube.com/watch?v=z_UPDiqfpIs

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Okay Tiryakioğlu'nun Abdülhamit'ine başlayacağım. Büyük beklentiler içerisindeyim.
                      Az önce büyük bir heyecan içinde Ahmet Ümit'in Kukla adlı romanını bitirdim. Hemen bir başka romanına başlamak istiyorum, özellikle tavsiye edebileceğiniz kitabı hangisi acaba?
                      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Az önce büyük bir heyecan içinde Ahmet Ümit'in Kukla adlı romanını bitirdim. Hemen bir başka romanına başlamak istiyorum, özellikle tavsiye edebileceğiniz kitabı hangisi acaba?
                        İstanbul Hatırası'nı dememe gerek yoktur heralde.

Beyoğlu Rapsodisi de güzeldi tavsiye ederim. Uzun bir süre sıkıcı gidiyor fakat sonu mükemmel; az buçuk İstanbul Hatırasına da benziyor.

Babı Esrar ise günümüzle geçmiş arasında gidip gelen bir kitap. (Şems Tebrizi)

Kukla'nın konusu ne?
                        Özkan SÜMER

Yorum

İstanbul Hatırası'nı dememe gerek yoktur heralde.

Beyoğlu Rapsodisi de güzeldi tavsiye ederim. Uzun bir süre sıkıcı gidiyor fakat sonu mükemmel; az buçuk İstanbul Hatırasına da benziyor.

Babı Esrar ise günümüzle geçmiş arasında gidip gelen bir kitap. (Şems Tebrizi)

Kukla'nın konusu ne?
                          Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Kukla'da yıllar sonra karşılaşan biri gazeteci biri ülkücü olan iki üvey kardeşin hikayesi anlatılıyor. Onların hikayeleriyle ülkenin yakın tarihi, derin devlet gibi konular ele alınıyor.

Çok okuma alışkanlığı olmayan biri olarak kısa sürede bitirdim. Seviceğinizi tahmin ediyorum.
                          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

hayırdır adem neden tavsiye etmedin?
                            bende buaralar paraspikolojik kitaplara sardım.tavsiye etmiyorum adem

Yorum

• Bu yaz sırasıyla okuduğum kitaplar.

Giorgio Scarbanenco - Milanolular Cumartesileri Cinayet İşler
                              Andrea Camilleri - Tindari Gezisi
                              Maj Sjöwall/Per Wahlöö - Kanaldaki Ölü
                              Alper Canıgüz - Gizliajans
                              Alper Canıgüz - Tatlı Rüyalar
                              Tess Gerritsen - Kan Gölü
                              James Tompson - Kar Melekleri

Alper Canıgüz kitapları şiddetli tavsiyemdir.Kesinlikle okuyunuz

Yorum

• 2 haftada okuduğum 2 eser...
                                İkisi de çok güzel.
                                Ama Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk çok çok ayrı...
                                Başucu olabilecek bir eser ve okurken yanınızda kalem bulundurmakta fayda var... Altını çizmek isteyeceğiniz o kadar çok cümle var ki...
                                Aklından Bir Sayı Tut ise size uykusuz geceler yaşatabilir. Çünkü her bölümünden sonra ne olduğunu merak ediyorsunuz.
                                Hamiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim