Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Koçtaşlarda ve Carrefourlarda 50 tl civarı 200 civarı kitabı alabilen 5 raflı güzel kitaplıklar var oraya bakabilirsin....

Ben bir tane aldım ama yetmedi bir tane daha almayı düşünüyorum......
    Sağolasın Faik abi Koçtaşa bakarım İkea'da da bulunur heralde. 8-9 aydır kitap okuyorum 25 kitap falan oldu. 200 kitap alabilen birkaç sene götürür beni.
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sağolasın Faik abi Koçtaşa bakarım İkea'da da bulunur heralde. 8-9 aydır kitap okuyorum 25 kitap falan oldu. 200 kitap alabilen birkaç sene götürür beni.
      Çok güzel gidiyorsun Gökhan....

Bende bu yıl için 50 kitap hedefi koydum kendime..... 13 tanesi bitti..... 37 tane kaldı inşallah bitireceğim......
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çok güzel gidiyorsun Gökhan....

Bende bu yıl için 50 kitap hedefi koydum kendime..... 13 tanesi bitti..... 37 tane kaldı inşallah bitireceğim......
        Kitap okumanın bu kadar güzel bişey olduğunu bilmiyordum. Gerçekten çok zevk alıyorum. Kendimi geliştirmeme müthiş yardımcı oluyor. Keşke herkes okusa. Kitap okuma oranları çok düşük. Galiba Fransa'da kişiye yılda 21 kitap, Japonya'da 14 kitap düşüyormuş. Bizde ise yılda 6 kişiye 1 kitap düşüyormuş.

Yılda 50 kitap bana zor gibi ama 35 40'ı bulurum. Aslında okumaya başlarken hedef koymamıştım. Geçenlerde bir baktım 25 olmuş.

Yorum

• Hiç düzenli kitap okumuşluğum yoktur , okuldan performans ödevleri falan verilince okurdum genelde.
          Oturup baştan sona okuduğum tek kitap '' Bize Her Yer Trabzon ''dur belkide..

Birkaç gündür bu başlığı takip etmeye başladım ve okuma hevesi geldi birden. Burada önerilen bir kitapla başlamayı düşünüyorum öncelikle.
          Listemi yaptım yarın bir-iki tanesini almayı düşünüyorum ama yeni başlayacak biri olarak hangisini önce okumalıyım sizce ?

Yavuz-Kanuni-Alparslan-Muhafız-Kuşatma 1453-Türk Korkusu-Uçurtma Avcısı-Katrei Matem
          Hangisinden başlamalıyım ?

Yorum

• Uçurtma Avcısı ile başlayabilirsin. Tabi önce filmini izlemediysen.

Yorum

• Alihan Muhafız ve Alparslan'ı sonraya bırak bence. Tarih kitabı okuyacaksan bence ilk önce Fatih, Yavuz, Kanuni gibi isimlerden başla. Yinede söyliyim yazdığın kitaplar içersinde en çok Uçurtma Avcısı etkiledi beni. Birde Katrei-Matem'in içindeki kısa kısa aşk hikayeleri var onlarda çok güzel.

Yorum

Bana Moğollar la ilgili bir kitap önerebilirmisiniz ?
                Moğollar ve Cengizhan'la ilgili en kapsamlı ve detaylı kitap.
                "Muhayyel Hükümdarlığın İzinde" L.N.Gumilev'in kitabıdır.

Cengizhan'ın gerçek yüzünü görür, Türkler için ne büyük bir eşkıya ve katil olduğunu anlarsınız.
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

Alihan Muhafız ve Alparslan'ı sonraya bırak bence. Tarih kitabı okuyacaksan bence ilk önce Fatih, Yavuz, Kanuni gibi isimlerden başla. Yinede söyliyim yazdığın kitaplar içersinde en çok Uçurtma Avcısı etkiledi beni. Birde Katrei-Matem'in içindeki kısa kısa aşk hikayeleri var onlarda çok güzel.
                  Zaten Yavuz'la başlamayı düşünüyordum abi sen de söyledikten sonra onu alacğım kesinlikle ilk olarak.

Daha sonra sırayla hepsini okurum artık..

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hiç düzenli kitap okumuşluğum yoktur , okuldan performans ödevleri falan verilince okurdum genelde.
                    Oturup baştan sona okuduğum tek kitap '' Bize Her Yer Trabzon ''dur belkide..

Birkaç gündür bu başlığı takip etmeye başladım ve okuma hevesi geldi birden. Burada önerilen bir kitapla başlamayı düşünüyorum öncelikle.
                    Listemi yaptım yarın bir-iki tanesini almayı düşünüyorum ama yeni başlayacak biri olarak hangisini önce okumalıyım sizce ?

Hangisinden başlamalıyım ?
                    Kardeşim,

Nereden nasıl başlayacağına dair yorum yapamam, yalnız izin verirsen sana naçizane tavsiyem, (Fatih'i okuyacaksan) önce Arif Nihat ASYA'yı aramandır. Onun "Fetih Marşı" adlı destansı şiirini özümsemendir!

Ardından 1453'ü, tarihçi Levon Panos DABAĞYAN'ın "Fatih ve Fetih Olayı" isimli kitabından okumanı salık veririm.

Kolay gelsin...
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Şu sıralar ''Bozkırın Sırrı'' isimli kitabı okuyorum yarısına geldim harika gidiyor..

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Moğollar ve Cengizhan'la ilgili en kapsamlı ve detaylı kitap.
                        "Muhayyel Hükümdarlığın İzinde" L.N.Gumilev'in kitabıdır.

Cengizhan'ın gerçek yüzünü görür, Türkler için ne büyük bir eşkıya ve katil olduğunu anlarsınız.
                        Mutlaka okuyacağım Metin Abi bir kitapçılara bakayım.

Yorum

• Kitap Kurtlarına güzel bir haber.....

Migroslarda 10-11-12 Haziran tarihleri arasında bütün kitaplarda % 40 indirim var......

Örneğin cep boy kitapları 10 tl den 6 tl gibi çok güzel rakamlara indi......

Diğer kitaplardada %40 indirim bayağı bir meblağ tutuyor.....20 tl lik kitap 12 tl ye inmiş......

Bir bakmakta fayda var.. Yalnız sadece 3 günlük bir kampanya ve bir günü doldu......
                          En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 11.06.2010, 14:02.
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• ''Bozkırın Sırrı'' bitince ''Abdülhamit'in Kurtlarla Dansı'' Kitabına başlıcam.

Yorum

• Tek ve Tek Başına Türkan - Ayşe Kulin
                              Türkan Saylan'ın hayatını anlatan kitabı okuduktan sonra Atatürk gibi bir kadın olduğuna kanaat getirdim.İnanılmaz derecede etkilendim.

Son Harekat Kod Adı:Yahuda - Erdal Sarızeybek
                              PKK terör örgütüyle en iyi nasıl mücadele edileceğini, bugünkü durum itibariyle nereye geldiğimizi ve elimizde ne olduğunu anlatan çarpıcı bir eser.
                              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• Dün (13 Haziran) büyük düşünür Cemil MERİÇ'in ölüm yıl dönümüydü.

Bu vesileyle rahmetlinin, "Bu Ülke" adlı kitabını tekrar gözden geçirdim. İlk kez okuduğumda aldığım notları yeniden okudum. Gerçekten tam anlamıyla bir yol gösterici niteliğinde bu eser.

Kavramların içinin nasıl doldurulabileceği, aydın sorumluluğu, milli paydada toplanabilme gibi meselelerin en ince detaylalıyla işlendiği bu kitabı özellikle üniversiteli genç kardeşlerime tavsiye ederim.

Büyük yazara da Allah'tan rahmet dilerim.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim