Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İstanbuldaki arkadaşlar kitapları nerden alıyorlar?
    Tavsiye edebileceğiniz bir yer?
    (Bol çeşit ve ucuzluk-yok canım korsanı kastetmedim.- tercih sebebidir.)
    Bakırköy'de beyaz adam var oradan ucuza alabilirsin ve her türlü kitap var.

Yorum

• da vinci şifresini okuyorum.modası geçti ama nese
      .....................................

Yorum

• İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Karamazov Kardeşler

bir rus klasiği daha... dostoyevski severler okumalı , kalınca bir kitap ama okumaya değer dostoyevskinin zirve yaptığı roman ..
        Ona başlıyorum bugün.
        Edebiyat fakültesi okumak istediğim için klasikleri bitirmek istiyorum.Fazlaca geç kaldım ama okuyabildiğim kadarını okumak istiyorum üniversiteye kadar.

Katre-i Matem'i şiddetle tavsiye ederim.
        Polisiye,tarih,aşk ne ararsanız var.Kitabın ismi biraz korkutuyor ama dili ağır değil.
        Seviyorum İskender Pala'yı. (Kitabın finaliyle beni hayal kırıklığına uğratsada)
        Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• şu an elif şafağın AŞK kitabını okuyorum belki bazılarına göre geç bile kaldım ama çok hoş sürükleyici bir kitap olduğunu söyleyebilirim . okumayanlara tavsiye ederim.
          YA SEV YA TERKET

Yorum

• Su anda: Dan Brown --> The Lost Symbol'u okuyorum.. Okuduktan sonra size yorum yapacagim

Yorum

• Ahmet Mithat Efendi - Henüz 17 Yaşında

Bu romanın özetini bulabilecek varsa yada okuyupta bana özetini yazabilecek varsa sade benden gelen dualarla cennetlik olur.

Şimdiden teşekkürler ..
              Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Olasılksız-Dijital Kale gibi bir roman önerebilicek biri varmı

-Panik
                -Açlık Oyunları
                -Ateşi Yakalamak
                -bide şu gece evi serisi diye kitaplar almamı tavsiye edermisiniz
                -Seçilmiş
                -İhanet
                -İşaret
                -Vahşi
                -Av
                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                ~Twitter ~

Yorum

• Turgay güler - MEHDIX

Taze yazar. Kurgulaması hoşuma gitti ama. Kitabı okurken "okul çağlarında" dirseğiniz sıranın üstünde hayallere dalarken birden boşluğa düştüğü gibi düşebiliyorsunuz...
                  Şafak olmuş comolokko

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ahmet Mithat Efendi - Henüz 17 Yaşında

Bu romanın özetini bulabilecek varsa yada okuyupta bana özetini yazabilecek varsa sade benden gelen dualarla cennetlik olur.

Şimdiden teşekkürler ..

Güncel... =)

Yorum

• Ramazandan sonra pek fırsatım olmadı ama uzun süredir yüzüklerin efendisi serisi elimde henüz bitirebilmiş değilim
                      " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• Ula Sinan sen ne kitap kurduymuşşsun öyle. Bir gün bir fasıllı sohbet edelim senşnle yahu
                        avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Güncel... =)

Kitap bende mevcut.

Fırsat bulup en kısa zamanda okumaya çalışacağım. Okul yüzünden pek vakit kalmıyor klasikleri okumaya.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Bende 225 deyim 110 sayfa falan kaldı ama hiç okuyasım gelmiyo içimden bari özetini buliyim diye düşünüyordum ama internette hiç bir yerde yok sanırım bu romanın özeti

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Olasılksız-Dijital Kale gibi bir roman önerebilicek biri varmı
                              Melekler ve Şeytanlar: Filmine gittim deme kitabı bambaşka
                              Suç ve Ceza: Beni kitap okumaya başlatan kitap tam anlamıyla.

Yorum

• İlk olarak Suayb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Su anda: Dan Brown --> The Lost Symbol'u okuyorum.. Okuduktan sonra size yorum yapacagim
                                İstanbul hakkındaki düşüncelerini ayrıntılı olarak belirtirseniz okuduktan sonra sevinirim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim