İlk olarak champions tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ona başlıyorum bugün.İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaramazov Kardeşler
bir rus klasiği daha... dostoyevski severler okumalı , kalınca bir kitap ama okumaya değer dostoyevskinin zirve yaptığı roman ..
Edebiyat fakültesi okumak istediğim için klasikleri bitirmek istiyorum.Fazlaca geç kaldım ama okuyabildiğim kadarını okumak istiyorum üniversiteye kadar.
Katre-i Matem'i şiddetle tavsiye ederim.
Polisiye,tarih,aşk ne ararsanız var.Kitabın ismi biraz korkutuyor ama dili ağır değil.
Seviyorum İskender Pala'yı.
(Kitabın finaliyle beni hayal kırıklığına uğratsada)
Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş
Yorum
-
-
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet Mithat Efendi - Henüz 17 Yaşında
Bu romanın özetini bulabilecek varsa yada okuyupta bana özetini yazabilecek varsa sade benden gelen dualarla cennetlik olur.
Şimdiden teşekkürler ..
Güncel... =)Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüncel... =)
Kitap bende mevcut.
Fırsat bulup en kısa zamanda okumaya çalışacağım. Okul yüzünden pek vakit kalmıyor klasikleri okumaya.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Melekler ve Şeytanlar: Filmine gittim deme kitabı bambaşkaİlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlasılksız-Dijital Kale gibi bir roman önerebilicek biri varmı
Suç ve Ceza: Beni kitap okumaya başlatan kitap tam anlamıyla.
Yorum
-
İstanbul hakkındaki düşüncelerini ayrıntılı olarak belirtirseniz okuduktan sonra sevinirim.İlk olarak Suayb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu anda: Dan Brown --> The Lost Symbol'u okuyorum.. Okuduktan sonra size yorum yapacagim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
- tercih sebebidir.
)
Yorum