Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ..VEDA.. (Esir Şehirde Bir Konak)

Eski dönemleri ve düşmanın istanbulu ve bizleri kendi şehrimizde nasıl hor gördükleri ve tüm
    bunlar yasanırken bi konaktakı insanların öyküsünü anlatıyor.

Allah'ım En Sevdiğimi En Sevdiğin Eyle Değmesin Sana Yaklaşmayacak Sevgi Yüreğime..

Yorum

• İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bugün Ayşe Kulin'in köprü adlı romanına başlıycam inşallah.
      Yeni okudum o kitabı.Çok beğenmiştim.Zaten Ayşe Kulini çok severim.
      Bu vesileyle tekrar ruhu şad olsun Recep Yazıcıoğlunun.
      İlk olarak ^^MeRWee^^ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ..VEDA.. (Esir Şehirde Bir Konak)

Eski dönemleri ve düşmanın istanbulu ve bizleri kendi şehrimizde nasıl hor gördükleri ve tüm
      bunlar yasanırken bi konaktakı insanların öyküsünü anlatıyor.
      Veda-Umut severek okuduğum kitaplardı.Bende tavsiye ederim.
      O dönemi oldukça iyi anlatıyor.
      Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• en son nora robert sın mutlu ölüm kitabını okudum
        çözdüm artık bu kadının kitaplarını
        katilleri tahmin edebiliyorum
        BU GAYBANA SEVDALUK ÖLÜMİ UNUTTURUR

Yorum

• Da Vinci Şifresi heyecanını tekrar yaşamak isteyenler, bu sürükleyici romanı elinizden bırakmak istemeyeceksiniz. Publishers Weekly

Eski CIA ajanı Don Huff İspanya Sevilla’da Hitler’in ekibinde önde gelen bir üye olan Skorzeny ile ilgili bir kitap yazmaktadır. Bir gün temizlikçi eve geldiğinde adamın vurularak öldürüldüğünü görür. Don’un kız kardeşi polisin hiçbir şey yapmamasından dolayı Lang Reilly’den yardım ister. O bunu kabul eder çünkü öldürülen kişi arkadaşıdır.

Don Huff’u öldürenler gün ışığını görmeksizin yazmaya devam ettiği kitabının yayınlanmasına engel olmak için mi onu öldürmüşlerdi? Öldürülmesine neden olan sırlar neydi? Lang, nedenleri bulmaya kararlıdır. Fakat arkadaşını öldürenler gerçeklere yaklaştığı takdirde onu da öldürmekten çekinmeyecektir.

Sırların izi onu 2. Dünya Savaşı’na ve Kilise’nin kuruluşu döneminde üstü örtülen gizemlere sürükleyecektir. Ölümcül bir takip Lang’ın peşindedir. Her bir sır çözüldüğünde Lang daha fazla tehlikeye girmektedir. Lang adım adım sonuca yaklaşmaktadır—eğer hayatta kalmayı başarabilirse.

“Bu kitabı elinizden bırakamayacaksınız! Loomis tek hikaye içinde üç dönemi farklı ve sürükleyici olay örgüleriyle bütünleştirmiş. Tam da gizemin çözüldüğü düşünülürken, Loomis her zamanki gibi son ana kadar okuyucuyu şaşırtmaya devam ediyor. Pegasus Sırrı’nın devamı niteliğindeki bu kitabı herkese şiddetle tavsiye ediyorum.” Fresh Fiction

“Julian Sırrı ilk sayfasından itibaren bitene dek okuyucunun ilgisini çekmeyi başaran akıcı bir kitaptır. Dan Brown hayranları Julian Sırrı’nı Da Vinci Şifresi kadar heyecan yüklü bulacaklardır. Gregg Loomis Indiana Jones tarzında karakterler yaratan yetenekli bir hikayecidir.” Midwest Book Review

“Gregg Loomis, sizi her dönüşte yeni bir macerayla karşılaşacağınız bir sırlar labirentine davet ediyor.” Mystery

Kimseye tavsiye etmem, hayal kırıklığına uğrattı beni.
          www.twitter.com/SDanismaz
          Gugudali..
          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Olasılıksız çok mu güzel bir kitap güzelse alıp okumaya başlıycam yorumlarınızı bekliyorum.

Yorum

• Bu başlığa neden ilgi yok ya kimse kitap okumuyor mu yada herkes teknik direktörle ilgili başlıklarda olduğu için buraya girmiyor mu

Yorum

• Biraz göz atayım dedim kafamı kaldırdığımda 50. sayfadaydım.

Mutlaka okuyun.
                Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Mira_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yeni okudum o kitabı.Çok beğenmiştim.Zaten Ayşe Kulini çok severim.
                  Bu vesileyle tekrar ruhu şad olsun Recep Yazıcıoğlunun.

Veda-Umut severek okuduğum kitaplardı.Bende tavsiye ederim.
                  O dönemi oldukça iyi anlatıyor.
                  Vedayı okudum Umutuda aldım en kısa zamanda okuyacağım..... Çok güzel bir kitap.....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Dante ALLIGHIERI- La Divina Commedia (İlahi Komedya)
                    Güzel ve önemli bir sanat eseridir. Oğlak yayınlarından çıkan çevirisi iyidir.

Benim gibi Fars edebiyatına ilgi duyuyorsanız (veya duymuyorsanız) Sâdık Hidâyet'in "Kör Baykuş" u tadına doyum olmaz bir şaheserdir.
                    kitap oku ve yorumla! ve unutma;
                    evladına bırakacağın en değerli miras,
                    ona kazandıracağın okuma alışkanlığıdır.

Yorum

• Arkadaşlar olasılıksız nasıl bir kitap?

Yorum

• kitap okumayı çok seven biri olarak reşat nuri güntekinten çalıkuşunu herkese tavsiye ediyorum 1 kere okumama rağmen yeniden okumaya başladım
                        .....................................

Yorum

Arkadaşlar olasılıksız nasıl bir kitap?
                          Okuduğum en iyi kitaplardan biri.Kitabın son sayfasına kadar heyecan fırtınası dinmiyor.Sadece olasılık hesapları insanı sıkıyor.Onun dışında olay örgüsü çok iyi.
                          Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• Şeker portakalını bitirdim.Şimdi mümin sekman'ın "herşey seninle başlar" adlı kitabını okuycam ondan sonrada inşallah "olasılıksız" hangisini daha önce okumamı önerirsiniz?

Yorum

Arkadaşlar olasılıksız nasıl bir kitap?
                              Mükemmel sadece

Yorum

• son çıkan kitapların en güzeli...

[QUOTE=adem6167;2343367]

Biraz göz atayım dedim kafamı kaldırdığımda 50. sayfadaydım.

Mutlaka okuyun.

Geçmişle, bugünü içiçe kılıp bir bağ kuran sürükleyici, etkileyici bir kitap. Bu kitapla Mevlana ve Şems'in ilahi aşkına bir kez daha hayran kaldım. Tasavvuf sevenler için mükemmel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim