gülse birsel'in "yolculuk nereye hemserim" adli kitabini bitirdim son olarak. yalniz yazarin espri yetenegine ve gözlem kabiliyetine güvenerek aldim kitabi ama pisman oldum. daha dogrusu bi erkege hiç hitap etmiyor kitap, bayanlara tavsiye ederim ama.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak aaygun61 tarafından gönderildiLozan Zafermi hazimetmi : Kadir misirlioglu ( 3 cilt ) Devam ediyorum halen daha okumaya.
Bu kadir misirlioglu Trabzonlu bldigim kadariyla ancak yazilarini hiç begenmiyorum sahsen...Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!
7 7 7 7 7 7 7 7 7....
Yorum
-
İlk olarak Can basten tarafından gönderildi
İlk olarak aaygun61 tarafından gönderildiLozan Zafermi hazimetmi : Kadir misirlioglu ( 3 cilt ) Devam ediyorum halen daha okumaya.
Bu kadir misirlioglu Trabzonlu bldigim kadariyla ancak yazilarini hiç begenmiyorum sahsen...
kadir misirlioglu bir numarali ATATÜRK düsmanidir bu herifin yazilarini okumam ve de tavsiye etmem<font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>
Yorum
-
Hep O Sarki- Yakup Kadri Karaosmanoglu
Zayif bi kitap. Konak hayatini elestiriyor. Hüzünle biten bir ask kitabi. Tavsiye etmem ama yazildigi dönemde etkili bi kitaptir. Yakup Kadrinin yazmasi bi hava vermis kitaba..OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
Hepimiz Katiliz - Sömürgecilik Bir Sistemdir- Jean Paul SARTRE
Sartre'in Cezayir Savasini sorgulayan yazilari... Sömürgeciligi bir sistem olarak yargilarken, aydinlarin ve solun ulusol sorun ve ulusal kurtulus mücadeleleri karsisindaki tavri sorgulaniyor... Ve ayni zamanda bu savasta suskun kalan Fransiz toplumunu da elestiriyor...Sadece Trabzonspor!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum