Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

gülse birsel'in "yolculuk nereye hemserim" adli kitabini bitirdim son olarak. yalniz yazarin espri yetenegine ve gözlem kabiliyetine güvenerek aldim kitabi ama pisman oldum. daha dogrusu bi erkege hiç hitap etmiyor kitap, bayanlara tavsiye ederim ama.

Yorum

Lozan Zafermi hazimetmi : Kadir misirlioglu ( 3 cilt ) Devam ediyorum halen daha okumaya.
      İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

Metal Firtina-2 KAYIP NAAS

bitti. Ve yarin

Unutulan savas: KORE SAVASI na baslicam
        FxY

Yorum

İlk olarak aaygun61 tarafından gönderildi
          Lozan Zafermi hazimetmi : Kadir misirlioglu ( 3 cilt ) Devam ediyorum halen daha okumaya.

Bu kadir misirlioglu Trabzonlu bldigim kadariyla ancak yazilarini hiç begenmiyorum sahsen...
          Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

İlk olarak Can basten tarafından gönderildi

İlk olarak aaygun61 tarafından gönderildi

Bu kadir misirlioglu Trabzonlu bldigim kadariyla ancak yazilarini hiç begenmiyorum sahsen...

kadir misirlioglu bir numarali ATATÜRK düsmanidir bu herifin yazilarini okumam ve de tavsiye etmem
            <font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>

Yorum

Balzac - Köy Hekimi

Bugün okumaya basladim. Bitince yorumumu yaparim buraya.
              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
              Malik bin Dinar

Yorum

Iskender Pala'nin "Babil'de Ölüm Istanbul'da Ask" kitabini okudum en son.Sadece divan edebiyati meraklilarinin degil hemen hemen herkesin ilgisini çekebilcek bir kitap.okunmasini siddetle tavsiye ediyorum.

Yorum

Motosiklet Teorisi

[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

Hep O Sarki- Yakup Kadri Karaosmanoglu

Zayif bi kitap. Konak hayatini elestiriyor. Hüzünle biten bir ask kitabi. Tavsiye etmem ama yazildigi dönemde etkili bi kitaptir. Yakup Kadrinin yazmasi bi hava vermis kitaba..
                    OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

Hepimiz Katiliz - Sömürgecilik Bir Sistemdir- Jean Paul SARTRE

Sartre'in Cezayir Savasini sorgulayan yazilari... Sömürgeciligi bir sistem olarak yargilarken, aydinlarin ve solun ulusol sorun ve ulusal kurtulus mücadeleleri karsisindaki tavri sorgulaniyor... Ve ayni zamanda bu savasta suskun kalan Fransiz toplumunu da elestiriyor...
                      Sadece Trabzonspor!

Yorum

Su Çilgin Türkler

her Türk'ün mutlaka okumasi gerekir...

Derin Trabzonspor
                        HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

volga'dan kaçis...sevki bektöre..1975 baskili..sevki bektörenin rusyada zindanlarda geçen gerçek hayat hikeyesi ve mucizevi kurtulusu..
                          AkkSeLI_61

Yorum

Kur'an Mesaji... "Muhammed Esed" Kuran'i Kerim Meal ve Tefsiri...
                            "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

Muhammad Ali Clay'den "En Büyük Benim"
                              ISTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK, YINE YIKACAGIZ, BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!..

Yorum

maddenin son yapitaslarini okuyorum. tübitak yayinlari bu aralar çok ucuz kitap okumayi sevenlere duyurulur....
                                Hadi eyvallah..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim