Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Olasılıksız çılgınlığına ben de kapıldım, okuyucu olarak. )

Henüz bitirmedim kitabı fakat bugün yaşadığım bir şeyi anlatayım dedim.

Birkaç saat önce otobüsle eve dönerken kitabı okuyordum.
    Tam şu satırı okurken;

"O anda telefon titredi."

bir anda cebimdeki telefon titredi.

Höh dedim.

Kitap içinde doğru bir şeyler taşıdığını kendisi kanıtlıyor. Şahsen yaşadım, onayladım.
    İlginçti işte.
    O zaman Empati'yi de çok seveceksin
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• Olasılıksız'ı bende tavsiye edbelirim.3 günde bitirdim.

Adam Fawer gerçekten mükemmel bir adam.(Bir insan David Caine diye bir karakteri nasıl yaratır.)

Ama final özürlüsü diyebilirim.

Ama Stephen King'in yerini kimse tutamaz.Bu adam hep yaşasın.

Duma Adası'nı okuyan var mı?
      Kahrolsun endüstiryel futbol.
      YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• Yurdumu Özledim - Gülten dayıoğlu
        -------->ŞaMPiYoN TRaBZoNSPoR<--------

Yorum

• Tekrarlıyorum olasılıksız mükemmel bir kitaptır.. Başladığınızda elinizden bırakamayacaksınız. Acaba ne olacak sorları beyninizi kemirecek..

Yazar okuyucuyu daraltmamak için 4-5 farklı hikaye ile giriş yaptıktan sonra bunları bir noktada kesiştiriyor. Bu şekilde kitap daha bir akışkanlık kazanıyor..

Ayrıca önerebileceğim bir diğer kitap ise "Zar Adam" Freud'un düşünceleri ile beslenen psikanaliz adına çok şey içermekte olan sürükleyici bir roman.. ( Sanırım şu an kitabın devamı olan zar adamın peşinde adlı kitapta çıktı )

Veee son olarak..

Psikopat adlı kitabı öneriyorum..
          Kitabın yazarı Keith Ablow..

Müthiş bir psikolojik gerilim romanı...

Özellikle yazarın karakter psikolojilerini kusursuz yansıtışı ve değişik psikolojik analizlerde bulunması kitabı daha zevkli ve okunabilir kılıyor. Böyle bir kitabı yazmak hiçte kolay olmamıştır sanırım. Kitabı okudukça etrafınızda ki insanların yaptığı hareket ve davranışları hangi psikoloji ve ruh hali içerisinde yaptığını merak edeceksiniz..

Bu sitede bu kadar kitapseverin olması beni sevindirdiği gibi heycanlandırıyorda..

Görüşmek üzere...
          Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
          **Latocan**

Yorum

• Bende bugün aldım Psikopat'ı elimdeki berbat kitabı bitirip hemen başlicam.
            Kahrolsun endüstiryel futbol.
            YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• tek okudugum kitap bize heryer trabzon kitabı heryeri güzeldi walla ama özellikle 5.kısım

Yorum

• Türk Ordusuyla Filistin'de/Bir Yahudi askerinin I. dünya savaşı notları

Alexander Aaronsohn

Bir Yahudi olan Yazar, 1910'lu yıllarda Osmanlı ordusunda zorunlu askerlik yapmasından, Amerika'ya kaçışına kadar Filistin'de başından geçenleri anlatıyor.

Kitabın en güzel yanı, ayrıntıların çok yer tutması. Bu sayede o günleri hafızanızda canlandırabiliyorsunuz. Mesela o dönem Osmanlı toplumundaki insan ilişkileri, Türk-Arap ilişkileri, Osmanlı ordusunun yapısı, ilk Yahudi faaliyetleri, Alman propagandasının ne denli yoğun olduğu ve daha birçok ayrıntı var. Biraz sinir bozucu olan tarafı, yazarın olaylara dar bir pencereden yorumlar getirmesi.

Okurken beni hem düşündüren hem de hüzünlendiren bir de ayrıntı olmuştu. Kitabın yazarı Filistin'de doğdu. Amerika'ya kaçacakları günün gecesinde kız kardeşini kaçmaya razı ederken "vatanın(Filistin'i kastediyor) yeniden inşasına yardım etmek için savaştan sonra daha kuvvetli olarak geri döneceğiz" diyor.

Öyle de oldu, yazar, sonraki yıllarda meşhur bir Yahudi aktivist oldu ve "İsrail" davasına büyük emekler verdi. Yahudilerin İsrail'i kurmayı başarmasıyla Amerika'dan Filistin'e geri döndü ve 1948'de orada öldü.
                İnsan koşar, ufuk kaçar beraber...

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Teşkilat

Mükemmel birt kitap..Kesinlikle tavsiye ediyorum..Sabahleyin kaldığım arkadaşların evinde buldum akşama bitti..O şekilde sürükleyici...Tabi benim gibi tarihi ve gizli kapaklı işleri sevenlere
                  Ben de izin dönüşü arabada başlayıp bitirmiştim kitabı 6-7 saatte
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• olasılıksız Adam Fawer çok güzel bir kitap kitabı okurken sanki hayalinizde aynı zamanda filmide izliyorsunuz gibi geliyor tavsiye ederim herkese
                    Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ayşe kulinin adı aylin adlı kitabını okudum kesinlikler tavsiye ederim biyografik bir kitap ama roman şeklinde aylin devrimeli anlatıyor kadın libyalı prensle evlenmiş ailesinin soyu abdülmecid dönemindeki sadramaz giritli deli mustafa naili paşaya dayanıyor 25 yaşından sonra tıp okuyor ve psikiyatrist oluyor hemde en zor hastaları seçiyor daha sonra amerikan ordusunda albaylığa yükseliyor ve arabasının altında yatmış olarak ölü bulunuyor
                      Maçkalı hemşerim kitabı okumaya gerek kalmadı okusam da heyecen vermez artık herşeyini anlattın

Yorum

• İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maçkalı hemşerim kitabı okumaya gerek kalmadı okusam da heyecen vermez artık herşeyini anlattın
                        Ben o kitabı baya bir zaman önce okumuş ama olayları hayal meyal hatırlıyordum.
                        Anlattığı iyi oldu bence.
                        Okumayanları bilemem. ))

Şimdilerde elimde - yukarıda Fatih'in de bahsettiği - Zar Adam var.
                        Popüler kitaplar bazen çok abartılabiliyor.
                        Zar Adam da bence bunun bir örneği.

enteresandır, ben popüler kitapları klasikleşmeye yüz tuttuklarında okurum genelde. )
                        Kitap fuarına gidip yine klasiklere parayı döken tiplerdenim yani.
                        Ama bu aralar biraz değişti adetim arkadaşlar sağolsun.
                        Fena da değilmiş aslında.
                        Neyse

Yorum

• Zar Adam nasıldır tavsiye eder misiniz?

Bizim psikiyatrlar sürekli almamız yönünde baskı uyguluyor
                          - Eomer -

Yorum

• Psikiyatrlar diyorsa al madem.
                            Eğleneceksindir de okurken zaman zaman.

Yorum

• Fiyatı konusundaki yorumlarınızı da bekliyorum
                              - Eomer -

Yorum

• Bir kitap seçimi kalmıştı "bir" olmayan.
                                Bakıyorum da orda, burda, hemen her yerde insanlar aynı kitapları okuyor.
                                Biri ortaya birşey atıyor, sonra hepimiz bir oluyoruz.
                                Bence çok garip bu.Ya da ben garibim.
                                Bişey değil, yakında bu türden bir kitabı okumamam nedeniyle ayıplanıcam, ondan korkuyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim